Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen van infrarood panelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen van infrarood panelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen van infrarood panelen

Infrarood panelen laten plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om infrarood panelen te laten plaatsen. Het gaat om en klein stenen 'bijhuis' achter een hoofdwoning met beneden een kleine kamer van 6 m2 en een L-vormige ruimte van 23 m2 met een open trap naar de zolder. Ik denk dat er 3 panelen nodig zijn. Het is als hoofdverwarming. We hebben nu helemaal niets qua verwarming. We hebben alleen elektra en water aansluitingen. Ik denk dat er voor het plaatsen van de panelen nog andere werkzaamheden nodig zijn, maar dit laat ik graag beoordelen.

Infrarood verwarming plaatsen

Ik wil graag in de woonkamer met open keuken een infrarood vloerverwarming . Het gaat om 70 m2. Er is geen kruipruimte niet beschikbaar. Huidige vloer laat ik er zelf uit.

Infrarood verwarming plaatsen vakantiehuizen

Ivm renoveren vakantiewoningen op Center Parcs willen wij 2 mindervalide cottages voorzien van infrarood verwarming. Totale oppervlakte per cottage is ongeveer 44 M2. Uitvoering werkzaamheden in de week van 17 februari. Eventueel kan ik tekeningen toesturen per mail. Met vriendelijke groet,roject / Construction Manager Center Parcs NL/BE.

Infrarood verwarming aanleggen

Vermogen niet in alle ruimtes optimaal. - woonkamer met open keuken: Op dit moment alleen vloerverwarming. Verzoek om aan te vullen met infrarood - Gang: Op dit moment alleen vloerverwarming, om voordeur kou buiten te houden is dit te weinig. Gas of Infraroodoplossing plaatsen - Slaapkamer 1, prima warm - Slaapkamer 2, Moeilijk warm te krijgen, te laag vermogen radiator, eventueel aanvullen met infrarood. - Open zolder (open t/m voor deur) Ok warm.

Infrarood verwarming realiseren in badkamer + woongedeelte

Ik wil infrarood verwarming laten plaatsen. Ruimte 1: badkamer van 12,70 m3 - infraroodspiegel. Ruimte 2: woongedeelte van 47 m3 - infrarood paneel voor het plafond. In de offerte mag de spiegel en paneel worden opgenomen.

Infrarood vloerverwarming leggen

Ik wil onze bestaande vrijstaande woning van 45 jaar oud, waar nu CV aanwezig is, in de woonkamer en de hal graag infra rood vloerverwarming (als hoofdverwarming) gaan plaatsen. Er ligt nu een houten vloer, deze moet eruit. Het gaat om ongeveer 100 m2. De CV ketel moet blijven, voor boven. Graag op de offerte de prijs voor het materiaal en het leggen apart vermelden. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming realiseren, berekenen zonnecollectoren en groepenkast uitbreiden

We zijn opzoek naar iemand die vloerverwarming kan realiseren. Het gaat om een bungalow, waar we zonnecollectoren op willen plaatsen en aansluiten op elektrische vloerverwarming. Er zijn twee vloeren op verschillende hoogtes (een traptrede hoogte verschil), een is een tegelvloer en de ander een gres vloer. Het gaat om 100 m2. Graag ook de mogelijkheden voor infrarood vloerverwarming specificeren als dat mogelijk is. Een dekvloer zouden we ook graag hebben. Wij willen ook iemand die kan berekenen hoeveel zonnecollectoren we nodig hebben en een groepenkast voor ons kan uitbreiden, of iemand in zijn netwerk die dat kan. Graag ontvangen we een offerte.

Infrarood vloerverwarming aanleggen

In de woonkamer (32 m2) en open keuken (18 m2) willen wij verwarming plaatsen via infra rood panelen. Ik heb een tussen woning.

Plaatsen van infrarood panelen

Ik wil graag informatie over een nieuw te bouwen Jeu de Boules accommodatie( ontmoetingsruimte en speelhal) We gaan een hal bouwen van 18 m x 50 m. en de hoogte varieert van 3.75 m naar 6.00 m. We gaan gasloos bouwen. Graag willen wij ook advies over infrarood panelen. Er worden zonnepanelen(pv panelen) geplaatst.

Infrarood vloerverwarming aanleggen

Ik wil een infrarood vloerverwarming laten plaatsen voor twee appartementen. Het gaat om een cementdekvloer en een houten vloer. Het gaat om twee appartementen van ieder 60 m2 vloeroppervlak waar het geplaatst moet worden.

Partners

Partners van Casius