Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen van infrarood panelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen van infrarood panelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen van infrarood panelen

Plaatsen van infrarood panelen

Ik wil graag informatie over een nieuw te bouwen Jeu de Boules accommodatie( ontmoetingsruimte en speelhal) We gaan een hal bouwen van 18 m x 50 m. en de hoogte varieert van 3.75 m naar 6.00 m. We gaan gasloos bouwen. Graag willen wij ook advies over infrarood panelen. Er worden zonnepanelen(pv panelen) geplaatst.

Infrarood vloerverwarming aanleggen

Ik wil een infrarood vloerverwarming laten plaatsen voor twee appartementen. Het gaat om een cementdekvloer en een houten vloer. Het gaat om twee appartementen van ieder 60 m2 vloeroppervlak waar het geplaatst moet worden.

Infrarood vloerverwarming leggen

Het betreft een kantoor aan huis van ongeveer 24 m2. Er ligt nu een houten vloer in die blijft liggen waar ik parket of laminaat op wil plaatsen. Het lijkt me handig om daar infrarood vloerverwarming onder te leggen.

Infrarood vloerverwarming plaatsen

Ik heb een aanbouw bij een appartement van ongeveer 10-15 m2 waar een betonnen vloer in komt te liggen waar ik een infrarood vloerverwarming in wil.

Infraroodverwarming plaatsen

Het betreft een woning uit 1914. Het is volledig gerenoveerd met nieuwe hoge isolatiewaarde, Rc > 3. 3, Ir vloerverwarming in huiskamer 800 x 370 cm en Infrarood plafondpanelen in open keuken, 240 x 400 cm. In slaapkamers op 1e verdieping Elk 1 p Ir paneel,allen bedoeld als hoofdverwarming. Belangrijk om te weten hoe de elektrische installatie hierop moet worden aangepast.

Vloerverwarming plaatsen

We zijn geïnteresseerd in elektrische vloerverwarming in de meest geschikte vorm voor de benedenverdieping (ongeveer 62 m2). Het is een oud pand uit 1906 met een houten vloer en een aangrenzende aanbouw met een betonvloer. We dachten aan infrarood verwarming en willen graag weten of dit bij onze situatie een mooie toepassing zou zijn. Na oktober willen we van start gaan met de klus, maar we willen op korte termijn graag weten welk verwarmingssysteem we gaan installeren.

Water warmtepomp leveren en plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen een tussenwoning kopen in Doesburg en deze 0 op de meter maken d.m.v. warmte pomp en zonnecellen voor de nodige energie voor vloerverwarming en warm begane grond en infrarood op verdieping. Graag goed advies over kosten onderdelen onderhoud e.d. Het huis word een tussen woning met 3 slaapkamers en een vliering Heb goede info nodig voor de financiering en vaste plannen gr Henry ps ook koelen in de zomer

Plaatsen infraroodpaneel

Een infrarood verwarmingspaneel plaatsen tegen plafond in badkamer. Stroom aanwezig. Paneel kan eventueel ook geleverd worden.