Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pijp voor vaatwasser monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pijp voor vaatwasser monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pijp voor vaatwasser monteren

Gaskookplaat vervangen en kraan voor afwasmachine plaatsen

De oude gaskookplaat moet vervangen worden. Voor de aansluiting van de nieuwe plaat dient de pijp met een stukje van 10 cm verlengd worden. Verder willen wij zelf een vaatwasser installeren. Hiervoor zal er een waterkraan geïnstalleerd moeten worden.

Pijp voor vaatwasser monteren

I wanted to mount a dish washer and there was none before so I need a water hose to flow water and to discharge waste.

Installatietekening voor een keuken maken

Ik wil een installatietekening laten maken voor mijn nieuwe keuken. De keuken heeft een U-vorm met een apparatenwand en een schiereiland. Ik weet de afmetingen van de keuken, de ruimte en welke apparatuur er in moet komen. Ik wil hem alleen nog niet ergens kopen omdat het huis pas over 11 maanden opgeleverd wordt. De installatietekening moet vrijdag 6 oktober a.s. ingeleverd worden bij de aannemer. Ik kan u een schets van de keuken mailen. Op wand A moet komen: WCD Vriezer WCD Koelkast DWCD warmhoudladen / inbouwkoffieapparaat WCD Combi over 1 WCD Combi oven 2 Op wand B moet komen: DWCD huishoudelijkgebruik Op de vloer onder het schiereiland moet komen: WCD Quooker WCD vaatwasser Perilex kookplaat met downdraft afzuiging pijp warmwater pijp koudwater afvoer gootsteen en vaatwasser

Afvoer in de keuken ontstoppen

De afvoer van de keuken is verstopt ; het water gaat langzaam weg en tijdens het afwassen met de vaatwasser loopt het water over uit de pijp onder de wastafel. Ik heb ontstopper gebruikt maar het werd erger naar mijn idee.

Af- en toevoer water en afzuig installatie in de keuken

Wij moeten in de keuken af- en toevoer van water hebben die aangesloten wordt op een pomp, wij hebben een pomp maar weten niet of deze ook een vaatwasser aankan. Er is water, deze waterleiding moet worden omgelegd naar de kraan en naar de vaatwasser. Er is een boiler die onder de gootsteen moet worden geïnstalleerd. De afvoerpijp moet naar de pomp. Daarnaast moet er een schakelaar komen op de toevoerbuis om het water af te sluiten. Verder een afzuig installatie voor de keuken. Deze moet komen tussen de bovenste rij keukenkasten. Er moet een pijp door de gang naar het raam worden gemaakt. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte : Waterleiding, afvoerbuizen, eventuele nieuwe pomp, schakelaar om water uit te zetten, afzuigkap, afzuigbuis, uurloon, voorijkosten enz.

Vaatwasser aansluiten

Ik heb een vaatwasser welke ik graag in de keuken wil laten aansluiten. De aansluiting en watertoevoer is aanwezig echter moet voor de afvoer of een gat gemaakt worden in de afvoerpijp, vaatwasser komt bij de pijp van de afvoer te staan, of er moet een tussenstuk op gezet om de afvoer te verlengen. Graag een indicatie van de kosten.

Riolering ontstoppen

In mijn huis loopt het hemelwater van mij en de buren in een put in de tuin en de afvoer van de keuken, vaatwasser en wasbak komem hier ook in uit. Vanuit die put, 50x50 cm en ongeveer 70 cm diep, loopt een pijp naar een grote, ingegraven, en dus niet bereikbare, tank die op het riool is aangesloten. Voor de doorvoer naar de tank zat een rooster die weggeroest is en ik denk dat hierdoor ergens iets is dichtgeslibd waardoor bij langdurige/hevige regenval de put overstroomt. Schoonspuiten met een Karcher rioolspuit heeft niet geholpen. Ik zou graag deze doorvoer weer vrij willen hebben en zo mogelijk de put voorzien van een nieuw rooster.

Vaatwasser installeren en monteren deurtje

Ik ben op zoek naar handige man voor het installeren van een vaatwasser van 45 cm in Amsterdam De Pijp. Het liefst volgende week al. Appartement is vrij nieuw. Het is een makkelijke keuken en je kunt overal makkelijk bij. Afvoer en electra ligt er al. Parkeren geen probleem. Als je kunt, wil je dan even mailen? Graag zo spoedig mogelijk starten.

nwe vaatwasser installeren

Hallo, ik ben op zoek naar hamdige man voor het installeren van een vaatwasser in Amstetdam De Pijp. Het liefst volgende week al. Het is een makkelijke keuken en je kunt overal makkelijk bij, afvoer en electra ligt er al. Als je kuntm wil je dan even mailen? Parkeren geen probleem.

Afvoer vaatwasmachine aanpassen

De afvoerslang van mijn vaatwasser hangt in een zwanehals, maar deze loopt af en toe een beetje over met als gevolg water op de vloer. De zwanehals zal met een stukje pijp verlengt moeten worden zodat er meer ruimte voor het afgevoerde water ontstaat.