Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pelletkachel installeren met een rookkanaal? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pelletkachel installeren met een rookkanaal. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pelletkachel installeren met een rookkanaal

Pelletkachel installeren met een rookkanaal

Ik wil een pelletkachel in mijn huis plaatsen, ik heb geen schoorsteen meer in mijn huis. Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om een rookgasafvoer voor een pelletkachel te maken en wat de kosten zullen zijn. Ik heb een schuin hellend dak en twee tussen vloeren. Het betreft een twee onder een kap huis. Ik heb geen bestaand kanaal en weet ook niet hoe lang deze moet zijn of waar deze geplaatst moet worden.

Pelletkachel installeren

Ik ga een pelletkachel inclusief buizen aanschaffen via de Gamma. Ik beschik over een afvoerrookkanaal en geschikt stopcontact. Ik verneem graag de installatiekosten.

Pelletkachel installeren inclusief volledige afvoerkanaal

Ik wil een pelletkachel aanschaffen die in de woonkamer geplaatst moet worden. Verder de volledige afvoerkanaal plaatsen (inclusief afvoer naar buiten maken) en alles goed aansluiten en gebruiksklaar maken.

Pelletkachel installeren in een schuur

De pelletkachel moet worden geïnstalleerd in een schuur op meer dan 6 meter afstand van mijn woning. Er moet een nog aan te schaffen vloerverwarming op aangesloten worden dat bedienbaar is op afstand. Klus mag in zomer 2019 starten.

Pelletkachel plaatsen

Ik wil een reeds aangeschafte pelletkachel van Faber Jelling laten plaatsen en installeren. Er is een rookgasafvoerkanaal aanwezig maar dan wel voor een gesloten kachelsysteem. Ik wil graag advies en offerte.

Installeren van een pelletkachel

Ik heb een MCZ Ego pelletkachel aangeschaft die geplaatst moet worden. Hiervoor moeten er 2 gaten geboord worden van 150mm dia. in de buitenmuur. Er zal ook een geschikt afvoerkanaal gemaakt moeten worden van 2.5 meter hoog met een enkelwandige buis. Er is mij verteld dat de kachel niet heet wordt aan de onderkant. Ik heb geen hitte bestendige vloer. Een schoorsteen is niet nodig. Ik beschik over het materiaal wat er nodig is voor deze klus.

Pelletkachel installeren met een rookkanaal

De pelletkachel is er al maar willen hem buiten langs laten lopen. Deze moet ongeveer 6 meter omhoog en het liefst in een zwarte buis worden. Er moet ook een hittebestendige vloer geplaatst worden.

Pelletkachel installeren

Ik wil een pellet kachel laten installeren door een bestaande schoorsteen. Deze zit er vanaf de bouw in maar is niet in gebruik. Ik weet niet of er nog wat aangepast moet worden. Ik heb geen hittebestendige vloer. Ik weet de afmetingen niet. Er moet wel een flexibele binnenpijp komen.

Installeren van pelletkachel

Installeren van pelletkachel in Blokhut. Pijp door schuin dak (hout /metaal)Afstand aansluiting kachel tot dak ongeveer 3 meter. Vloerplaat zorg ik voor. Materiaal in overleg.

Pelletkachel installeren

Het gaat om het installeren van de afvoerpijpen van de pelletkachel door een plat dak. Het zal om ongeveer 3-3,5 meter gaan.