Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pelletkachel aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pelletkachel aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pelletkachel aansluiten

Pelletkachel aansluiten op vloerverwarming

Betreft een middenwoning uit 1999. De verwarmde ruimte is ongeveer 150 m3. Hoofdzakelijk te verwarmen is de begane grond. Er zit nu momenteel vloerverwarming, deze wil ik aangesloten hebben op de pelletkachel als dat mogelijk is, momenteel zit die aangesloten op de CV. Er zit al een rookkanaal van 150 mm. Hier zou een smallere buis in moeten van 80 mm voor de pelletkachel. Momenteel heb ik dus centrale verwarming, vloerverwarming en radiators en een houtkachel. We zijn met 2 personen. Ons energielevel is B.

Pelletkachel aansluiten

Openhaard verwijderen en vervolgens de Qlima pelletkachel Fiorina 74 S-Line 7,45 kW aansluiten.

Pelletkkachel installeren

Ik wil een pelletkachel aansluiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.

Flexibele buis plaatsen in schoorsteen

Ik wil een flexibele (dubbelwandig?) RVS buis laten plaatsen in een bestaande schoorsteen voor het aansluiten van een pelletkachel die ik al heb. Met Vermiculite korrels. De kachel moet gereinigd worden en aangesloten. De hoogte is ongeveer 6 meter. Ook zoek ik een schoorsteenveger die van te voren de schoorsteen kan vegen. Het rookkanaal heeft een diameter van circa 7 cm. Ik zoek een professional.

Pelletkachel aansluiten

Wij hebben een woonhuis met daarbij een kantoor. Het kantoor heeft een oppervlakte van 650 x 1310 cm en een hoogte van 300 cm. De woning heeft een vloer oppervlakte van 800 x 1100 cm hoogte van 800 cm met een zadel dak. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten om beide ruimtes te laten verwarmen via een pelletkachel.

Pelletkachel aansluiten

Ik heb een pelletkachel gekocht exclusief buizen en ander aansluitmateriaal. Ik wil de kachel op een bestaande schouw laten aansluiten en hiervoor is er waarschijnlijk een flexibele buis voor nodig. Het betreft een Glima kachel.

Pelletkachel plaatsen en aansluiten

het betreft een vrijstaand huis uit 1962. Hebben de sleutel vanaf 26 april a.s. Huidige ketel is 21 jaar oud. We willen deze vervangen door een pelletkachel. Deze kan in een bijkeuken worden geplaatst. Willen hier ook CV en tap/douchewater op aansluiten. Aantal M3 is 558, twee verdiepingen en voorzien van zonnepanelen.

Pelletkachel aansluiten

Ik wil graag de pelletkachel livin flame Liland aan laten sluiten. Ik draag zelf de zorg voor de kachel en bijbehorende materialen. Stopcontact is aanwezig.

Pelletkachel aansluiten

Wij hebben een Qlima Fiorina 74 bij jullie gekocht. Ik zou graag willen dat iemand deze komt installeren. Ik weet niet wat hier allemaal bij nodig is.

Pelletkachel aansluiten

Ik heb een pelletkachel en wil deze aansluiten. Graag wil ik ook in aanmerking komen voor subsidie dus wil dat hij juist wordt aangesloten. Het liefst gaat de doorvoer via de gevel maar als dat niet kan dan door het dak. Het afvoerkanaal zal 80 mm zijn en ongeveer 2 meter omhoog als het de eerste variant wordt, en 6 meter als het de tweede variant wordt.