Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pellet haard aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pellet haard aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pellet haard aansluiten

Pellet haard aansluiten

Graag wil ik de mogelijkheden weten voor het plaatsen van een pellet moederhaard en deze aan te sluiten op de CV.

Pelletkachel en schouw installeren

We willen in onze woning in pellet kachel Boxline 1000RCV laten installeren in een schouw, die we al hebben gekozen. Het rookgasafvoerkanaal dient door 2 plafonds naar een plat dak op de tweede etage doorgevoerd worden. Omdat we de TV boven de open haard willen ophangen, dus ook graag een "korf' om de bekabeling van de TV eenvoudig door de trekken. We nemen aan dat er een hittebestendige ommanteling om het afvoerkanaal wordt aangebracht o.a. in verband met de TV.

Haard plaatsen

Ik wil graag een advies, de kamer is ongeveer 80 vierkante meter, we hebben een open haard die we niet gebruiken. Nu zat ik zelf te denken aan een pellet kachel, dit ook in verband met milieuvriendelijkheid.