Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pallet cv plaatsen en evt zonneboiler? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pallet cv plaatsen en evt zonneboiler. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pallet cv plaatsen en evt zonneboiler

Pallet CV plaatsen

Gas-CV is aanwezig er werkt goed en blijft. Nu wil ik graag een pallet-CV als aanvullende warmtebron of als hoofd warmtebron. Ik wil graag weten wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Pallet cv plaatsen en evt zonneboiler

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om mijn woning met pallet cv te verwarmen, evt combi zonneboiler. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1920 met een oppervlakte van 300 m2.

Pallet CV installeren

Ik gebruik nu een cv ketel op aardgas, en ik wil graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een pallet cv. Ons huis is ongeveer 500 kub inhoud.

Compleet nieuwe cv installatie

Wij willen een kosten opgave voor een complete nieuwe cv installatie: - 70 m2 vloerverwarming op de beneden verdieping - Radiatoren plaatsen op de bovenverdieping (60 m2) - CV ketel plaatsen, het liefst een pallet ketel - Het gaat om een vrijstaande woning uit 1938 met een oppervlakte van 160 m2 Graag ontvang ik een offerte.

Warmtepomp installeren

Het huis stamt van 1964 de muren en vliering zijn geïsoleerd en de ramen dubbelglas in kunststof kozijnen stammen uit juni 1988. De houten vloer willen we gaan vervangen door schuimbeton en daarin komt de nieuw te plaatsen vloerverwarming. Deze werkzaamheden zullen in een later stadium worden gedaan, wat te maken heeft met een uitbouw van 3 x 5 meter welke we ook nog willen uitvoeren als de architect de tekeningen en berekeningen heeft geleverd. De lucht/water warmtepomp willen we echter zo snel mogelijk hebben zodat we de cv radiatoren en ketel kunnen verwijderen maar wel gewoon kunnen afwassen en douchen, dus de vloerverwarming zal in een later stadium ook moeten worden aangesloten op de lucht/ warmtepomp. De groepenkast is gisteren volledig vernieuw en uitgebreid naar 3 x 25A met speciale groepen voor verduurzamen van ons huis. het dak, zuid gericht, willen we gaan gebruiken om zoveel mogelijk zonnepanelen te kunnen plaatsen want onze intense is het huis van het gas af te halen en volledig op zon energie te laten draaien met in de wintermaanden nog een pallet kachel voor huiselijk warmte en gezelligheid.We hebben in de achtertuin direct achter de bijkeuken een schuur geplaatst, 5 x 3 meter, waarin we mogelijkerwijs de buitenunit kwijt kunnen zodat die meteen al warmere lucht kan opzuigen tav buiten in de tuin plaatsen, want ons huis ligt redelijk landelijk met vrij toegang voor wind.

CV installatie

Het betreft een hoekwoning uit 1930 die volledig gerenoveerd gaat worden. Inclusief de huidige norm voor isolatie van dak, muren en vloer. Het totale woonoppervlak zal ongeveer 80 m2 gaan worden en bewoning met maximaal 2 personen. Ik wil graag een pallet kachel plaatsen, in combinatie met vloerverwarming (35 m2) en CV. Ik wil daarnaast ook zonnepanelen plaatsen en een warmtepompboiler voor tapwater.

Pellet/CV/moederhaard installeren

Onze cv-ketel is oud aan het worden en ik wil graag van het gas af. We wonen in een goed geïsoleerde woonboerderij, zeer groot huis uit 1900 met een oppervlakte van 15 bij 12 meter. De CV buizen en radiatoren zijn ongeveer 18 jaar oud. Ik heb nu interesse in een Pallet - CV - Moederhaard. ik wil graag advies.

Pallet ketel plaatsen

Ik heb een vrijstaande woning uit 1928 aangekocht. Ik wil in mijn nieuwe woning graag 'van het gas af' en ben op zoek naar advies over de installatie van een pellet cv ketel of moederhaard inclusief warm water voorziening. De woning heeft een inhoud van ongeveer 650 m3.

Pelletkachel op de CV aansluiten

Ik heb een CV pallet kachel gekocht en zou deze op mijn bestaande CV installatie willen aansluiten. Er is nu een CV gaskachel die mij van warmte voorziet. De leidingen zijn er dus al. Wie heeft er ervaring om dit aan te sluiten en in te regelen?