Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oven van fornuis (merk Bestron ) wordt niet genoeg warm? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oven van fornuis (merk Bestron ) wordt niet genoeg warm. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oven van fornuis (merk Bestron ) wordt niet genoeg warm

Oven van fornuis (merk Bestron ) wordt niet genoeg warm

Oven van fornuis wordt niet warmer dan ongeveer 100 graden Waarschijnlijk doet de thermostaat het niet meer goed.

Groepenkast uitbreiden en wasmachine verplaatsen

Dames en heren. Onze wasmachine die nu in de keuken staat willen we naar de opslagruimte verplaatsen. Daar moeten we een nieuwe waterleiding neerzetten. In de keuken willen we i.p.v. de wasmachine een oven neerzetten, en een elektrisch fornuis. We weten niet precies of een extra groepenkast nodig is (en hoeveel). Ik wil jullie vragen om een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt. Wij willen graag dat het 9 of 10 augustus uitgevoerd. Anders een week erna.

Gasleiding in de keuken verplaatsen

I.v.m. de aanschaf van een nieuwe keuken moet de bestaande gasleiding worden verplaatst. Het is de bedoeling dat de gasleiding welke uit te grond komt zo laag mogelijk (maximale hoogte 15 cm) wordt gesplitst naar 2 kanten. Naar links voor de plaats van de nieuwe kookplaat (zie kruisje op de tekening). Naar rechts moet de leiding zoveel mogelijk naar de muur aan de rechter zijde en deze langs het plafond weer naar het aansluitpunt naar boven. Zelf zal ik er voor zorgen dat de oven en het bijbehorende kastje tijdelijk is verwijderd van de plaats waar de gasleiding moet komen te zitten. Graag hoor ik wanneer dit zo snel mogelijk kan worden ingepland zodat ik verder kan met de voorbereidingen voor de nieuwe keuken en wat bij benadering de kosten zijn. In de bijlage een aantal foto’s van de situatie en een tekening van de plek van het te plaatsen fornuis in de nieuwe keuken.

Oud gasfornuis controleren op lekkage

Het gaat om een misschien wel meer dan 50 oud Atag gasfornuis waarbij ik al tijden af en toe gas ruik als de oven gebruikt wordt. Bij het installeren van een nieuwe CV-ketel bleek nu dat er ergens gas lekt ergens bij/in het fornuis. Als de kosten niet al te hoog zijn, zou ik dit graag gerepareerd zien.

Elektra aanpassen vanwege keukenrenovatie

Wij willen een fornuis met een elektrische oven en een Quooker plaatsen. Daarvoor moet de geiser worden afgesloten, een dubbel stopcontact worden geplaatst en een Quooker aangebracht. Daarvoor moeten een of twee nieuwe groepen worden gemaakt. Indien nodig moet de inrichting van de meterkast met een groepenverdeling met porseleinen zekeringen worden gemoderniseerd.

Aansluitingen aanbrengen voor inbouwapparatuur

Het betreft het plaatsen van extra aansluitingen voor keuken inbouwapparatuur waaronder ijskast, vriezer, fornuis en oven. Graag mailen in plaats van telefoneren in verband met mijn slechthorendheid.

Boretti fornuis laten repareren

Ons Boretti gasfornuis heeft 2 ovens. 1 kleine en een grote. De grote oven werkt niet meer en gaspitten gaan vaak niet meer aan. Tevens vindt er een ontsteking plaats aan andere gaspitten. Als we het gaspit linksboven willen ontsteken vonkt het gaspit ook linksonder. Daarnaast weigeren enkele gaspitten te ontsteken.

Aansluiting van de gasslang controleren

Gasslang is aangesloten door een kennis. Ik wil toch graag laten controleren of dit goed gedaan. Eventueel nieuwe slang laten plaatsen omdat slang achter fornuis (oven) loopt en er nu een rubberen slang is is gebruikt.

Boretti oven in een fornuis repareren

Ik wil de oven van een Boretti fornuis laten repareren.

Gasfornuis aansluiten

Mijn gasfornuis moet aangesloten worden. Het is een vrijstaand gasfornuis, elektrische oven, maar kookplaat op gas. In het kastje ernaast zit de gasaansluiting. Er zit nu nog een slang op maar ik wil deze graag vervangen door een nieuwe slang. Ik bij het fornuis een gasslang set besteld, materialen heb ik dus. Wellicht dat er bij de installatie een extra gat in het kastje gemaakt moet worden. Kunt u mij offertes sturen zodat ik weet wat dit gaat kosten, door gecertificeerd monteur.

Partners

Partners van Casius