Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Openhaard verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: openhaard verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: openhaard verbouwen

Openhaard verbouwen

De huidige openhaard is al redelijk ver afgebroken. Maar we willen kijken naar de mogelijkheden om weer een autenthieke openhaard van natuursteen (indien mogelijk Travertin) te bouwen! Het rookkanaal is dus al aanwezig. En ik weet niet of dit van belang is, maar de luchtschacht van de onderburen zit achter de schouw. Graag uw advies en een mogelijkheden met betrekking tot het het ontwerp.

Openhaard verbouwen

We hebben een gecombineerde open/gashaard in oude stijl (frans kalksteen). Deze willen we aanpassen naar een moderne haard, zonder franse kalksteen, maar strak; wit of beton. Foto's van de huidige en gewenste haard zijn bijgevoegd. Rookkanaal bestaat uit een metalen buis (ook foto van bijgevoegd).

Openhaard laten verbouwen

We hebben een gashaard met nog een gietijzeren rek. Ik wil deze aanpassen en moderniseren met bijvoorbeeld witte steentjes op een vlakke ondergrond. Ik wil het gewoon strak. Handig misschien ook met afstandsbediening.

Bestaande openhaard verbouwen

Wij hebben een open haard op de hoek van de woonkamer. Deze zouden we graag willen veranderen in een moderne openhaard. De openhaard zal ongeveer 1 meter opgeschoven moeten worden en aan beide kanten dient het zichtbaar te zijn. De voorkeur gaat uit naar ene langwerpige openhaard met glas daarvoor.

Openhaard verbouwen

Wij willen graag op de plek van de bestaande hout open haard een nieuwe gas open haard met glas 3 wanden, afgewerkt met gestucte wanden. Graag ontvangen wij een offerte of de mogelijkheden. Fotomateriaal beschikbaar.

Openhaard door inbouw gashaard vervangen

Ik wil de huidige hoek openhaard die momenteel een steunfunctie heeft voor het houten plafond (platdak), laten verbouwen om geschikt te maken voor een inbouw hoek gashaard. De huidige haard zal voor een deel afgebroken moeten worden met behoud van zijn steunfunctie. Een horizontale plaat die met beugels bevestigd zit, moet een meter omhoog geplaatst worden.

Openhaard verbouwen

Graag willen we onze huidige openhaard moderniseren. Bijgaand treft u een voorbeeld aan van de huidige situatie en een voorbeeld van de gewenste situatie. De situatie rookkanaal naar plafond kan worden gehandhaafd. Het gaat vooral om aanpassingen van de schouw. De verbrandingsruimte dient vergroot te worden en verlaagd tot aan de grond (zie afbeelding gewenste situatie). We willen graag een strak afgewerkt stucwerk van de openhaard met een eikhouten sierbalk (zie afbeelding sierbalk afwerking).

Houtgestookte haard met dubbelwandig rookkanaal plaatsen

Wij zijn op zoek naar een partij die een hout gestookte inbouwhaard bij ons kan realiseren. Specs: 75 cm breed Met verzonken bak De fundering is aanwezig inclusief beluchting vanuit de kruipruimte. Het vooraanzicht van haard willen wij wit gestuct, met aan weerszijde van de opening, opzij en boven en onder 20 cm. De openhaard willen wij 1.15 m breed. Hoogte van de in te bouwen haard in overleg te bepalen. Hoogte woonkamer 3 meter. Lengte dubbelwandig rookkanaal ca. 7 meter (diameter nader te bepalen, maximaal 20 cm). Waarschijnlijk zijn er 4 bochten van 45 graden nodig. Graag advies over hoogte van de schoorsteenpijp welke 1. 20 cm onder de nok uit het dak komt. Uitvoeren schoorsteenpijp in zwart. E.e.a. per direct te realiseren aangezien wij momenteel het huis verbouwen.

Openhaard verplaatsen / verbouwen

In de woonkamer van mijn jaren '30 woning staat de openhaard middenin de woonkamer. Ik wil deze graag ongeveer een meter opgeschoven hebben naar links. Daarnaast is de ombouw van het rookkanaal erg verouderd en dient de volledige openhaard dus gemoderniseerd te worden. De ombouw moet kleiner, strakker en rechter.

Openhaard bouwen

We zijn ons huis aan het verbouwen en willen graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een open haard op gas en elektrisch, modern/strak design. Het is een soort bungalowwoning, 1 verdieping. Rookkanaal en dergelijke zal ook aangelegd moeten worden. Ook alle materialen leveren.