Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Openhaard slopen woonkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: openhaard slopen woonkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: openhaard slopen woonkamer

Openhaard slopen woonkamer

Wij hebben een openhaard in de woonkamer vab ongeveer 1.5 tot 2 meter breed. We willen meer ruimte dus hij moet helemaal weg in de woonkamer.

Houtkachel aansluiten op een te vervangen openhaard rookkanaal

In mijn huis zit een gemetselde, vrijstaande schoorsteen, waarin een open haard zit verwerkt. Bovenin die haard zit een vierkante smoorklep van ca. 15 x 15 cm. Ik wil die haard er zelf uit slopen. Hoger op de schoorsteen moet echter een ronde aansluiting komen, waar ik een vrijstaande houtkachel op kan aansluiten. De haard en de schoorsteenmantel kan ik zelf weg halen en ik maak hem ook zelf dicht. Het schoon metselwerk wordt nog gestuct. Het gaat uiteindelijk dus op het verleggen van het rookkanaal, naar de voorzijde van de schoorsteen.

Openhaard slopen en afvoeren

Voor meer ruimte willen we de openhaard weghalen. Plafond weer aangeheeld en puin afvoeren ook graag in offerte opnemen.

Openhaard en RVS rookkanaal inbouwen

We hebben een huidige blok openhaard die de woonkamer insteekt en bovendien schuin onder het kanaal zit. . Nu is het huidige kanaal kapot en moeten we een RVS pijp er in laten zetten. Dus we willen graag een offerte voor * RVS pijp (volgens rapport dat we hebben 180 mm en 12 meter) met nodige afwerkingen en inbouw * Openhaard schouw maken die nu tegen de muur moet ipv ervan af Zie foto ter inspiratie - zo moet het ongeveer worden. Dus inclusief bouwen (incl alle vuurvaste ed. Materialen, natuursteen onderop,etc ) ,, glad gestuct, etc. Slopen kan ik evt zelf, maar mag ook als optie benoemd worden graag Bijgevoegd 3x huidige situatie en 1x voorbeeld van internet hoe we het willen alvast veel dank! Groeten, Steven

Dichte houtkachel laten plaatsen

Ik heb nu een openhaard met schouw die ik eruit wil slopen en daarvoor in de plaats moet een dichte houtkachel komen van de Gamma. Het sloopwerk doe ik zelf. Er is een rookkanaal beschikbaar waarop de kachel aangesloten kan worden. Ik ontvang graag een offerte voor de montagekosten.

Nieuwe openhaard laten bouwen

Ik heb een openhaard staan. Die ga ik slopen. De leidingen zijn nog steeds aanwezig. Ik wil hier graag een nieuwe schouw laten metselen. Ik wil graag een bakstenen schouw. Ik wil graag dat de nieuwe schouw geïntegreerd wordt in de muur.

Openhaard aan laten passen

Het betreft het slopen van plateau rondom een schoon metselwerk kolom van de openhaard. Daarna die de kolom openhaard doorgetrokken te worden vanaf het plateau tot 1 geheel. De kolom van het schoon metselwerk wil ik daarna omzetten in een gestukte strakke open haard.

Openhaard slopen en houtkachel plaatsen

Wij willen de openhaard er uit hebben en daar voor in de plaats een houtkachel.

Openhaard slopen

Wij willen onze openhaard eruit laten slopen en zijn benieuwd naar de kosten en mogelijkheden hiervan. Afwerken muren, plafond en vloer.

De bestaande hoekopenhaard waarineen ...

De bestaande hoekopenhaard waarineen gasvuur is geplaatst, dient te worden vervangen. Er blijkt een te kleine verloopkap en rookgasaansluiting geinstalleerd te zijn waardoor teveel terugslag van rookgassen ontstaat. Wij willen de bestaande openhaard laten vervangen door een geheel nieuwe gasgestookte openhaard. De haard bevindt zich op de 3de etage onder het dak. Werkzaamheden: 1. Slopen en afvoeren complete haard & rookkanaal 2. uitzetten maatvoering nieuwe openhaard 3. aanpassing uitsparing in het dak tbv nieuw te plaatsen kanaal 4. met Ytone blokken opbouwen onderbouw, maatvoering als voorheen 5. met vuurstenen vermetselen van vuurvaste bodem, rollaag uitvoering 6. met vuurstenen vermetselen vuurvast interieur, klamp uitvoering 7. op vuurvast interieur leveren en plaatsen