Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Openhaard plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: openhaard plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: openhaard plaatsen

Nieuwe openhaard realiseren

Ik zou graag een openhaard willen (tzt) . Tegen de zijmuur van onze boerdeij. Daar zit een schuin dak waar een nieuw te plaatsen rookkanaal door moet. De haard is vrij simpel: een open stookgat op 30 cm hoog van de vloer van 70x70 cm. Met een platte stookplaat. Daar omheen natuursteen in een vierkant. Naar het schuine plavond toe (verloop van 2.20 tot 3,5 meter)een recht gestucte omhulsel om de afvoerpijp. Het stookgat wil ik met een metalen rolgordijn vanaf boven af kunnen schermen.

Openhaard voor deel verwijderen tot betonnen plafond, gashaard en leiding plaatsen en meer

Openhaard voor deel verwijderen tot betonnen plafond, gasleiding, stroompunt en nieuwe afvoerpijp dubbelwandig voor gesloten gas sfeerhaard en stroompunt maken. Installeren Have stealth gashaard.

Openhaard realiseren

Ik wil graag een openhaard laten plaatsen in de woonkamer de afmeting van de openhaard heb ik nog niet. Er is nog geen aansluiting voor de openhaard.

Openhaard inspectie en een glazen deurtje plaatsen

De open haard in ons huis zou aan een schoonmaak en camera inspectie onderworpen moeten worden. Deze is namelijk ca. 3 jaar niet meer gebruikt. Daarnaast willen we, voor de openhaard in gebruik genomen wordt, een deurtje in de opening van de haard laten monteren zodat rook en vuurspetters niet de woonkamer in kunnen komen.

Open haard inbouwen

Wij willen in ons nieuw te bouwen huis een openhaard laten plaatsen en een schoorsteenkanaal laten aanleggen. De schouw moet ongeveer 1 meter worden.

Een openhaard plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist die een inbouwhaard en afvoer kan realiseren in mijn tussenwoning. Voorheen was er al een openhaard aanwezig. Ik bespreek graag met de specialist wat de mogelijkheden zijn.

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Bij een woning die wij gaan bouwen willen wij een combinatie van zonnepanelen, warmtepomp en kachel/openhaard realiseren. In de zomer gaat het om het koelen van de woning en het verwarmen van zwembad/jaccuzi/heet water. In de winter gaat het om het verwarmen van de woning. De wooninhoud zal 750 m3 gaan worden.

Openhaard plaatsen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waarvan wij begin 2019 de sleutel van zullen ontvangen. Hier is een rookkanaal met houtkachel aanwezig. Echter zouden wij om het rookkanaal een gemetselde openhaard willen laten bouwen en deze laten afwerken met stuc. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden hiervoor zijn?

Steenstrips plaatsen bij open haard

Ik wil graag de muur van mijn openhaard laten bekleden met steenstrips. In totaal gaat het om 9 m2 in U vorm.

Wanders 60 houtkachel plaatsen

Ik heb een Wanders 60 3-zijdige houtkachel aangeschaft die ik graag laat inbouwen in een bestaande openhaard. Het rookkanaal hiervan is in orde en kan gebruik worden.

Partners

Partners van Casius