Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Open haard schoonmaken en checken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: open haard schoonmaken en checken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: open haard schoonmaken en checken

Rookkanaal

Wij willen graag een open haard. Er is nog geen rookkanaal aanwezig.

Klep in schoorsteen plaatsen

De klep in mijn gemetselde open haard is verdwenen en wij willen een nieuwe. De globale afmetingen is 20 x 30 cm. De open haard is gevestigd in het midden van de woonkamer. Het afvoeren van het afval kan, maar moet eerst worden overlegd worden.

Houtkachel aansluiten op bestaand kanaal van open haard

Wij hebben een houtkachel gekocht en willen deze na het weghalen van de oude open haard aansluiten op het bestaande rookkanaal. In de woonkamer dient de pijp (circa 2.50 meter) zichtbaar te zijn en er moet bocht in komen om de kachel iets op te schuiven.

Open haard schoonmaken en checken

Wij gaan verhuizen naar een huis met open haard. We hebben geen idee wat de voorgaande bewoner aan onderhoud heeft gedaan of hoe vaak hij gebruikt is. Graag willen wij een onderhoudsinspectie en schoonmaak en eventueel advies over verbeteringen en/of aanpassingen qua veiligheid.

Onderzoek en herstelwerk aan een rookgasafvoerkanaal

Ik heb enige tijd geleden bij Gamma een gesloten inzet-openhaard gekocht en deze gemonteerd. De schoorsteen is daarbij ook geveegd. Wij hebben de haard in gebruik genomen, maar krijgen de indruk dat er onvoldoende trek is in de schoorsteen. Er komt tijdens het stoken rook in de kamer. Via via ben ik in contact gebracht met wat mensen voor een oplossing. Dat bleken echter een paar 'cowboys' die het alleen wilden oplossen met een dure trekkap. Ik heb de vorige bewoners van het huis gesproken. Die hadden hier ook een open haard in, maar dan een open systeem. Ze vertelden dat de open haard nooit echt naar behoren had gefunctioneerd. Mogelijk is het rookkanaal niet op de goede wijze aangelegd. Ik zoek nu naar een vakman die de situatie hier wil onderzoeken. Ik wil mij laten adviseren over de benodigde aanpak en ontvang graag uw offerte.

Open haard plus rookkanaal aanleggen

Ik wil een open haard plus rookkanaal aanleggen in een kerkgebouw met schuin dak. Het rookkanaal moet ongeveer 6-7 meter worden. Dit moet binnen 3 weken gedaan worden ongeveer omdat er al een steiger ligt. De opening van het dak moet alvast gemaakt worden zolang de steiger er staat.

Regelklep in open haard vervangen

De klep in onze open haard is doorgeroest en zit muurvast. We zijn op zoek naar iemand die een nieuwe klep kan maken en installeren.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen op het kanaal van een open haard. De kachel kan in of voor de open haard geplaatst worden. De open haard is nog in gebruik.

Houtkachel met flexibele afvoerpijp monteren

Wij hebben in onze woning een oud rookkanaal van een open haard zitten. We willen daar een flexibele afvoerpijp in laten plaatsen en daarop een houtkachel laten aansluiten. We hebben nog geen kachel gekocht. We willen een eenvoudige kachel, geen designmodel. We willen een afspraak maken om ons te laten adviseren en ontvangen daarna graag uw offerte.

Houtkachel plaatsen

- Kachel aansluiten - Plafond aansluiting monteren - Flexibel rvs rookkanaal plaatsen Rookkanaal moet aangepast worden van open haard naar houtkachel. Kleinere afvoer bij plafondafwerking. Inspectie rookkanaal al uitgevoerd.

Partners

Partners van Casius