Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Open haard schoonmaken en checken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: open haard schoonmaken en checken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: open haard schoonmaken en checken

CV-installatie in een woonhuis installeren

Dit is een oude woning uit 1957 waar nog geen cv in zit alleen een open haard. De gehele woning zou voorzien moeten worden van centrale verwarming en warm water. De oppervlakte van de woning is 580 x 660 cm en 260 hoog, boven drie slaap kamers en een badkamer. Inhoud 308 m3. Cv kan niet op zolder geplaatst worden.

Klep in open haard repareren

De klep in de open haard repareren. De klep is afgebroken.

Inzetkachel in de bestaande schouw plaatsen

Wij hebben een bestaande schouw / open haard waarin we graag een inzet-houtkachel willen plaatsen. Afgelopen week is de schoorsteen nog geveegd en hebben wij een kachel gekocht (nieuw). Wij zoeken iemand die de plaatsing van de inzethaard kan verzorgen. We hebben al een RVS flexibele pijp (180 mm) geregeld die op de kachel past en een stuk de schoorsteen in geschoven moet worden. Vermoedelijk moet hierbij een klep verwijderd worden die in de schoorsteen zit (zie foto).

Open haard vervangen door een houtkachel

Op de plek waar onze open haard was willen wij een houtkachel (reeds aangekocht) hebben. Er is dus al een rookkanaal aanwezig. (Gedeeltelijke?) kachelpijp nodig.

Haard met afvoer plaatsen

Ik wil een open haard plaatsen met rookgasafvoerkanaal. Het gaat om een woning met 3 verdiepingen totaal. Ook moet er een plaat onder de haard geplaatst worden. Het dak is makkelijk te bereiken via meerdere manieren. Dat kan via de 1e verdieping of via het dakkapel.

Open haard maken

Wij hebben een rookkanaal met schouw/ombouw met rookgat voor een kachel. We willen graag het muurtje waar het rookgat in zit slopen, dat doen we dan zelf. Daarna een ouderwetse open haard maken.

Houtkachel Lund installeren

Wij overwegen om op de plek van onze open haard een houtkachel Lund te laten aansluiten. We zoeken een vakman die hier kan bekijken of plaatsing mogelijk is en welke aanpassingen er daarbij nodig zijn. Ik wil het schoorsteenkanaal ook laten controleren en schoonmaken. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Open haard plaatsen

Vorig jaar hebben wij een haard gekocht. Graag willen wij deze laten plaatsen en aansluiten. Er is een rookgasafvoerkanaal aanwezig, hierop moet de haard aangesloten worden.

Inbouwkachel installeren

Het gaat om het inbouwen van een inbouwkachel (en aansluiten) op de plaats van een open haard met een afvoer door de schoorsteen. Maten zijn h=50 cm, b=65 cm, d=35 cm.

Houtkachel plaatsen in de woonkamer

Ik wil een houtkachel in de woonkamer plaatsen. De afvoer moet via het platte dak naar buiten toe. De afvoer moet ongeveer 2 meter worden. De open haard schaf ik zelf aan.

Partners

Partners van Casius