Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Open haard plaatsen in bestaande schouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: open haard plaatsen in bestaande schouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: open haard plaatsen in bestaande schouw

Klep in de open haard repareren

De klep van de open haard valt steeds dicht, dus we hebben hem nu gefixeerd. Echter, dat betekent dat de warmte permanent verdwijnt. Wij willen de klep graag gerepareerd hebben. Graag prijsopgave.

Steenstrips plaatsen bij open haard

Ik wil graag de muur van mijn openhaard laten bekleden met steenstrips. In totaal gaat het om 9 m2 in U vorm.

Open haard plaatsen in bestaande schouw

Op de plaats waar voorheen een allesbrander stond wil ik graag een open haard laten plaatsen. De schouw en rookkanaal zijn al aanwezig, weet alleen niet of het rookkanaal geschikt is.

Openhaard inbouwen

Er ontbreekt nog maar een ding in mijn huis en dat is een open haard. Kunt u aangeven wat bij benadering de kosten zijn van het aanleggen van een haard? Mijn huis heeft gaskachel kanalen die al een tijd niet in gebruik zijn. Ik neem aan dat die niet voldoen. Ik ga een bouwdepot aanvragen voor deze aanbouw en nog een ander aanpassing. Een prijsopgave is welkom.

Gasopenhaard leidingen en afvoer maken aansluiten

Wij hebben een hangende gas open haard over kunnen nemen en willen hem laten aansluiten en er moet een afvoerpijp komen door een muur en dan een gat door plat dak heen. De haard moet schoongemaakt en nagekeken worden, verder zoeken we ook iemand die onze cv in onderhoud wil nemen dus 1 keer per jaar nakijken en schoonmaken.

Pelletkachel plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist die een pelletkachel kan plaatsen/aansluiten op een bestaand afvoerkanaal. Alleen niet bekend of deze nog goed is, was afvoer van een open haard. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Klep in open haard installeren

Ik wil een afsluitklep in de open haard installeren. Heeft er vroeger een ingezeten maar sinds ik hier woon (10 jaar) dus niet meer. Er gaat teveel warmte naar buiten en dat wil ik voorkomen

Houtkachel plaatsen

Plaatsen van een houtkachel en aansluiten op het bestaande rookkanaal van een verwijderde open haard.

Klep in de open haard repareren

Van onze (monumentale) open haard is de ijzeren klep kapot waarmee je de haard richting de schoorsteen kunt sluiten en openen. Daarom komt er heel veel kou in onze woonkamer. Niet zo fijn in een pand waar we vanwege de monumentale status toch al niet mogen isoleren… Graag hoor ik u dit kunt repareren, wat een indicatie van de kosten hiervoor zijn en of u op korte termijn in de gelegenheid bent om hiervoor naar Amsterdam (centrum) te komen.

Open haard vervangen door houtkachel

Ik zoek een openhaardenspecialist die onze huidige openhaard kan vervangen door een houtkachel. Er is al een rookkanaal/schoorsteen aanwezig, maar dit moet eerst gecontroleerd worden of het bestendig is tegen de nieuwe kachel.