Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoudsbeurt CV ketel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoudsbeurt CV ketel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoudsbeurt CV ketel

CV-ketel onderhouden

Graag een offerte voor een onderhoudsbeurt voor Nefit HR combi ketel uit 1994.

Onderhoud CV-ketel

Mijn CV-ketel moet een onderhoudsbeurt hebben. Er zijn geen klachten of problemen mee overigens. Het is een AWB CV-ketel, Thermomaster 2HR.

Onderhoudsbeurt voor de CV-installatie

Welke brandstof wordt er gebruikt? Andere Wat is het merk van uw huidig stooktoestel? Stadsverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken het idee is om alle radiatoren te vervangen door vloerverwarming en in de douche ruimte wellicht wandverwarming.

Onderhoudsbeurt CV ketel

Ik wil een onderhoudsbeurt voor mijn VR combi cv ketel. Het liefst door een klein, vakkundig bedrijf.

Onderhoudsbeurt voor de Vaillant CV-ketel

Mijn Vaillant HR Solide combiketel moet een onderhoudsbeurt krijgen. Deze is misschien niet eerder onderhouden en anders was dit 3 jaar geleden.

CV-ketel verplaatsen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om een cv ketel te verplaatsen. Ik heb een koopwoningen en eneco kwam net langs voor een onderhoudsbeurt. Ze zeiden dat ze niet meer een onderhoudsbeurt mogen doen, tenzij mijn cv ketel wordt verplaatst. Er is een pijp op zolder met asbest en de ketel moet 2 meter van die pijp verwijderd zijn. Of ik moet de asbest laten verwijderen, maar dat is voor mij op dit moment financieel niet haalbaar.

Onderhoud CV ketel Remeha Calenta

Onze Remeha Calenta CV ketel heeft een onderhoudsbeurt nodig en verder zou ik graag een draadloze thermostaat willen maar weet niet of dit mogelijk is en of dit betaalbaar is. Thermostaat hangt nu namelijk op een onlogische plek waardoor continue een ruimte wordt verwarmd die niet gebruikt wordt. Ook schijnt de zon 's middags op de thermostaat en is de thermostaat geplaatst op een muur die 's winters erg koud is. Reacties graag via e-mail.

Onderhoud aan de CV-installatie

Betreft een onderhoudsbeurt aan een HR Intergas cv ketel (2010). Tevens bijvullen en ontluchten van het systeem. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Airco unit bijvullen en onderhoudsbeurt combi CV-ketel

Graag ontvang ik een offerte voor het bijvullen van mijn Airco buitenunit op het balkon (R407C freon 900 grams, 12000 BTU). Voorts is er een onderhoudsbeurt nodig aan mijn combi cv-ketel van het merk Intergas. Ik hoor graag van u.

Buitenkraan aanleggen en CV controle

Ik wil een graag een buitenkraan laten aanleggen. Hij moet op de muur komen, direct achter de gootsteen. De waterleiding zit dus in de buurt. Tevens wil ik dan gelijk de CV een onderhoudsbeurt laten geven.

Partners

Partners van Casius