Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud verrichten airco? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud verrichten airco. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud verrichten airco

Onderhoud aan radiatoren

Onderhoud aan radiatoren verrichten. Een oude radiator vervangen en op een andere plaats ophangen. Verder onderhoud aan nog 3 andere radiatoren (kleine lekkages, en roestige schroeven).

Onderhoud verrichten airco

Airco bijvullen filters schoonmaken.

Mechanisch ventilatiesysteem onderhouden en afzuigkap verleggen

Wij wonen nu 5 jaar in een nieuwbouwhuis en willen graag onderhoud aan ons mechanisch ventilatiesysteem laten verrichten, er is geen onderhoud geweest sinds we hier wonen en hij suist een beetje. Ook wil ik graag mijn afzuigkap naar buiten laten gaan, zodat hij niet meer op de mechanische afzuig hoeft en ik de afzuigkap gewoon kan gebruiken zonder dat de geur in mijn douche beland.

Kosten van onderhoud CV + WTW

Onderhoud verrichten aan mijn CV en WTW- installatie.

Onderhoud gasinbouwhaard Barbar Vento

Graag kom ik in contact met een onderhoudsman die onderhoud kan verrichten aan mijn inbouwhaard van Barbar Vento 80. Op dit moment krijg ik de waakvlam niet aan. Ik vermoed dat er een en ander gereinigd moet worden.

Ik heb een boot aangeschaf (22 mtr lang ...

Ik heb een boot aangeschaf (22 mtr lang en drie slaapplaatsen en een living) met cv instalatie met gas van de wal af graag zou ik er iemand bij willen hebben die de instalatie kan nakijken. en evt, de daaruit voortkomende aanpassingen verrichten. de hoofdzaak zal onderhoud zijn en advies voor verbetering.