Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud aan de moederhaard? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud aan de moederhaard. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud aan de moederhaard

Moederhaard laten controleren

Onderhoud (controle) van moederhaard.

Moederhaard schoonmaken en nakijken

Ik zoek een bedrijf die een moederhaard kan schoonmaken/ nakijken en onderhoud hieraan kan plegen.

Onderhoud aan de moederhaard

Sinds kort heb ik mijn eigen flatappartement. Hier staat een oude Stellina moederhaard, op gas, in. Ik heb vernomen dat deze jaarlijks onderhoud nodig hebben. Kunnen jullie mij hier een geschatte prijs van sturen?

Controle van Stellina moederhaard/gaskachel

Wij hebben een oude Stellina moederhaard/gaskachel die periodieke controle nodig heeft: onderhoud en schoonmaak dus. Wij zijn benieuwd naar de kosten

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Ik ben net verhuisd en als ik de moederhaard aan zet ruik ik een gaslucht. Ik wil graag dat er iemand langskomt om onderhoud uit te voeren, omdat er vorig jaar ook onderhoud was uitgevoerd, maar ik niet weet wie dat heeft gedaan. Ik wil dat die gaslucht wordt tegengegaan.

Moederhaard schoonmaken

Ik heb een moederhaard en die moet voor onderhoud. Een gashaard van circa 5 jaar oud. Er is niet eerder onderhoud aan geweest.

DRU centrale verwarmingshaard onderhouden

Ik wil graag onderhoud aan mijn moederhaard (gaskachel) laten uitvoeren. Het betreft een DRU centrale verwarmingshaard. Graag ontvang ik een prijsopgave hiervoor. Ik weet niet hoe oud de kachel is, de woning is gebouwd in 1962 maar ik woon hier pas een jaar, ik weet niets over het verleden van de kachel.

Moederhaard en keukengeiser onderhouden

Ik heb een moederhaard (woonkamer) met 3 radiatoren, en een keukengeiser. Beide zou ik graag laten nakijken, en het benodigde periodieke onderhoud daaraan laten uitvoeren. Hiervoor graag een offerte.

Herplaatsen en aansluiten bestaande moederhaard

Momenteel moederhaard aanwezig, aangesloten op een CV-circuit met radiatoren. Deze moederhaard: - moet jaarlijks onderhoud krijgen - is niet netjes gemonteerd (grote afstand tussen haard en schoorsteen) en moet daarom herplaatst worden en weer opnieuw worden aangesloten op schoorsteen, gasleiding en bestaand CV-circuit.