Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud en herstel CV installatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud en herstel CV installatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud en herstel CV installatie

Onderhoud en herstel CV installatie

Op welke brandstof werkt de ketel? Gas. Wat is het merk van het stooktoestel? Remeha. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een ketel die nieuw is geïnstalleerd in januari 2015. Hij heeft nog nooit onderhoud gehad. Nu geeft hij een melding dat onderhoud nodig is. Heeft niet super veel haast maar wel goed als het gebeurt natuurlijk.

Onderhoud en herstel CV installatie

Op welke brandstof werkt de ketel? Aardgas Wat is het merk van het stooktoestel? Andere, namelijk: Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Intergas 24/28 KK

Onderhoud en herstel CV installatie

** Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas; ** Wat is het merk van uw huidig stooktoestel? Nefit. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: In een woonhuis een 1-groeps- met een kraan en een 2-groepsvloerverwarmingsverdeler (beide meer dan 30 jaar oud) leveren en installeren. In de offerte graag aangeven: - Welke apparaten worden geïnstalleerd; - Opgave voorrijd/arbeidskosten. Alles inclusief btw.

Onderhoud en herstel CV-installatie

Onderhoud aan de op aardgas werkende Remeha cv ketel. Deze wil ik laten reinigen etc

Onderhoud en herstel CV installatie

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Wat is het merk van uw huidig stooktoestel? Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een aantal radiatoren zijn lang niet gebruikt en worden nu niet meer warm. Dit moet gerepareerd worden.

Teuco douchecabine repareren

Onze Teuco douchecabine heeft onderhoud en herstel nodig. De rollagers / steuntjes van de deur moeten vervangen worden net als een aantal strips. Graag opgave van bedrijf / lokatie / aanpak. Voor vragen even mailen svp.

Tristar split airco controleren en bijvullen

Ik wil graag mijn Tristar split systeem unit bijvullen met koelvloeistof, de stof weg laten halen en de buizen inkorten of vervangen omdat ze veel te lang zijn. Hij is recentelijk losgekoppeld en weer gekoppeld wegens omstandigheden en daardoor was al het vloeistof weg gegaan. Hij is al 4 jaar oud en geen onderhoud aan gedaan daarentegen wordt hij maar 2 a 3 weken per jaar gebruikt als het heel warm weer is. Heeft het nog nut om een monteur te regelen? Ik krijg graag een indicatie wat de kosten zijn voor herstel. Graag alleen per email reageren!

Onderhoud en herstel CV installatie

Onderhoudsbeurt CV-installatie type: Junkers ZWR 24 uit 1992. Tevens vervanging automatische ontluchter en hoogst waarschijnlijk ook expansievat. Eventueel ook nakijken dakgoot.