Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud aan de cv ketel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud aan de cv ketel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud aan de cv ketel

Onderhoud aan de cv-ketel

Ik zou graag onderhoud aan mijn cv-ketel laten uitvoeren, deze loopt op gas. De laatste keer dat er onderhoud is gepleegd was in 2018. Het is voor een horeca gelegenheid.

Onderhoud cv

Ik ben op zoek naar een monteur voor een onderhoudsbeurt aan onze ketel. En zou hier graag de kosten van willen weten.

Onderhoud CV intergas Kompact HRE + Nest 3 installeren

Onderhoud CV intergas Kompact HRE + Nest 3 instaleren onderhoud

Jaarlijks onderhoud/controle CV-ketel uitvoeren

Ik zoek een CV-installateur die jaarlijks onderhoud van Intergas CV-ketel in mijn woning kan uitvoeren. De ketel is nu ongeveer 3 jaar oud.

CV Ketel onderhoud

Ik zoek iemand voor het onderhoud van de cv ketel. Het gaat om een intergas HRE.

Onderhoud cv ketel

Wij hebben een remeha cv ketel welke onderhoud nodig heeft en verder willen wij een aantal dingen vervangen hebben 3 ontluchtingsventielen zolder ( deze hebben we ) en 2 x badkamer. En 2 thermostaatverwarmingsknoppen 1 woonkamer en 1 in de badkamer plus in de badkamer zit nog een dichtdraaier.  En verder toch nog eens kijken naar het vele bij vullen ( als de kachel aan staat een keer per maand ).

CV Ketel onderhoud, 1-malig

Een intergas cv ketel mag wel eens onderhouden worden. De ketel komt uit 2007 of 2012, even onzeker. Het onderhoud is een poosje geleden. De ketel werkt op zich prima, Eenmalig onderhoud graag, geen abonnementen. Bij voorkeur komende vrijdag 23 augustus.

CV ketel onderhoud

Betreft een Nefit Ecomline HR classic verwarmingsketel in een bedrijfspand. Ik ben op zoek naar iemand die het voor mij kan onderhouden.

CV ketel onderhoud

Ik ben op zoek naar iemand die de CV kan onderhouden, die werkt op stookolie/mazout. Dus ook de stookolieapparatuur. En wat verder nodig is, bijvoorbeeld keuring van de (mazout) ketel. Wat is de locatie van de mazouttank? Ondergronds

Het renoveren van de CV-installatie

Ik zoek een CV-installateur voor het vervangen van een CV-ketel, deze wil ik in onderhoud plaatsen, huur of aankoop. Daarnaast alle radiatoren nalopen, een systeem zoals Honeywell evohome plaatsen. Ook moeten alle radiator knoppen worden vervangen. Het gaat om een kamer-verhuurpand bestaande uit 7 kamers.

Partners

Partners van Casius