Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud aan een Barbas openhaard inzet? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud aan een Barbas openhaard inzet. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud aan een Barbas openhaard inzet

Onderhoud aan een barbas gashaard Vento Classic 65/75/85

Ik wil graag onderhoud van mijn Vento classic gashaard laten uitvoeren. Soms gaat mijn gashaard aan maar soms weigert deze. Misschien de houtblokken ook anders stapelen.

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn Barbas Vento Classic 75, gesloten systeem, een onderhoudsbeurt laten geven. Er zijn geen problemen, alleen het glaskoord moet vervangen worden, en een onderhoudsbeurt. Haard is van 2011.

Onderhoudsbeurt voor de gashaard

Wij hebben een gaskachel waar de waakvlam van uitgaat en als hij laag staat gaat hij ook vanzelf uit. Verder maakt hij tijdens waaien veel geluid. Dit repareren inclusief onderhoud ben ik naar op zoek. Gas haard is merk Barbas.

Onderhoud aan een Barbas openhaard inzet

Onze Barbas gas openhaard inzet (23 jaar oud) doet het sinds gisteren niet meer, waakvlam gaat niet meer aan. Type panolux 65NN. Onze Barbas is toe aan onderhoudsbeurt.

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn gashaard Barbas een onderhoudsbeurt laten geven. Er is waarschijnlijk een probleem met de piëzo ontsteker. Voorts bij diverse waterkranen de leertjes vervangen.

Onderhoud aan een Barbas gashaard

De ruit van de inbouw barbas gashaard in de woonkamer (dagelijks gebruik) is wit uitgeslagen. Kan iemand die komen schoonmaken? De schoorsteen is zonet geveegd en er zit nu een moderne kap op, naar de kachel is recentelijk gekeken. Tevens advies gevraagd voor beste wijze van verwarming van twee andere ruimten.

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil onze gashaard, met een gesloten verbrandingssysteem, laten controleren en onderhouden. Eventueel op basis van onderhoudsabonnement voor een controle eens in de twee jaar. Betreft een haard van het merk Barbas, type Vento Classic 75.

Barbas Samoen GT gashaard en afvoerkanaal schoonmaken

Het betreft het jaarlijks onderhoud aan mijn gashaard en het schoonmaken van het afvoerkanaal: reinigen van de hoofdbrander, de waakvlam, rookgasafvoer/verbrandingsluchttoevoer, de stofaanslag weg met een stofzuiger, controle van het gasregelblok, het thermokoppelcircuit en het ontsteken van de hoofdbrander, controle concentrisch kanalensysteem inclusief de uitmondingsconstructie.