Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud airco jaarlijks? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud airco jaarlijks. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud airco jaarlijks

Airco op de bovenverdieping plaatsen

Ik zoek een partij die een airco, om 2 bovenverdiepingen te koelen in ons huis, kan plaatsen. Het betreft een rijtjeswoning welk goed bereikbaar is. Ik ben geïnteresseerd in het verbruik, de kosten en onderhoud.

Onderhoud aan een Einhell airco

Einhell airco laten onderhouden en bijvullen. De behuizing van de buitenunit (het blik) is deels aan vervanging toe.

Airco onderhoud en demontage

Vanwege een verbouwing ben ik op zoek naar een vakman die onderhoud kan plegen aan de airco's in huis, 4 stuks, en vervolgens 3 ervan kan demonteren. De airco's zijn eenvoudig bereikbaar, zowel binnen als buitenunit. Graag ontvang ik een prijs voor het onderhoud en een prijs voor de demontage.

Airco op de bovenverdieping installeren

We zouden graag een airco willen laten plaatsen aan de voorgevel van het eengezinswoning, we hebben vorig jaar nieuwe kozijnen gekregen en een van de bovenraampjes is vervangen door een isolerende plaat waarop de airco gemonteerd kan worden. De volledige bovenverdieping is plusminus 80 m3. De voorkant van de woning bestaat uit steen en er staat een berging aan het huis. Wat zijn we ongeveer kwijt voor een buiten/binnenunit inclusief installatie en wat kost onderhoud.

Onderhoud verrichten airco

Airco bijvullen filters schoonmaken.

Onderhoud airco jaarlijks

Wie kan mij een offerte geven voor onderhoud aan mijn aircosysteem? Merk Carrier xpower gold.

Onderhoud aan airco/verwarming

Hi, zou u een offerte willen opstellen voor het onderhoud aan een heater/airco in het plafond. Deze blaast enkel nog koude lucht en er brandt een rood lampje met een kraantje. Ik hoor graag! Groetjes,

Airco op plat dak installeren

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht in Den Haag. Het is een huis met een begane grond, eerste etage en twee etage. Daarnaast hebben we een plat dak. Nu vermoed ik dat het behoorlijk warm kan worden op het dak. Hiervoor ben ik aan het kijken wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om twee kamers op zolder. Voor tekeningen verwijs ik u naar deze website. Het gaat dan om nummer 37. -ii/ Concreet, wat zijn de mogelijkheden en kosten. Nu maar ook in het onderhoud.

Onderhoud/reparatie split airconditioning

Wij hebben een split airco in onze slaapkamer .Type Tronix ac-trsp 2. 7 We zouden hier graag onderhoud aan laten plegen(schoonmaken+eventueel bijvullen) Tevens is het condensafvoerslangetje poreus geworden en ondertussen geheel afgebroken. Deze zouden we dus graag laten vervangen. Gaat via gat in muur richting regenpijp (plusminus 1.5 meter). Zou u kunnen laten weten of u dit uit kan voeren en wat te verwachten kosten zijn.

Onderhoud aan de airco

Ik heb een aircondisening in me slaapkamer maar deze koelt niet, ook ruikt die een beetje muf. Het merk is van einhell en de buitenjunit staat op het dak.