Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Omleggen van een gasleiding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: omleggen van een gasleiding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: omleggen van een gasleiding

Omleggen van een gasleiding

De keuken wordt verplaatst van de achterkant naar de voorkant van de woning. Hiervoor moet de gasleiding worden omgeleid, ongeveer 6 meter. Dit kan onder de vloer door via de kruipruimte. Ik weet niet vanwaar de gasleiding komt, mogelijk is de afstand korter.

Gasleiding omleggen

Het gaat om het omleggen van een stuk gasleiding vanaf de meter de kamer in. Deze steekt nu een centimeter of 5 uit, zodat deze netjes in de hoek van de muur zit.

Omleggen van een gasleiding

Vanuit de vaste plek (meterkast) gasleiding verleggen: plus minus 4 meter.

Leidingen verleggen

Gasleiding verplaatsen 2 radiatorbuizen omleggen

Radiator- en gasleiding verplaatsen vanwege nieuwe keuken

Ik wil 2 radiatorbuizen laten omleggen: in de muur in plaats van door de ruimte. En de gasleiding 3 meter verplaatsen: onder de vloer door. De muren en vloer liggen nu open. Uiterlijk eind februari moet de gehele verbouwing klaar zijn.

Installatiewerk voor nieuwe keuken

Op 3 juni wordt onze nieuwe keuken gemonteerd. Voor die tijd willen we de gasleiding laten omleggen en enkele opbouw stopcontacten laten vervangen door inbouw stopcontacten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Omleggen van een gasleiding

Gasleiding verplaatsen naar een andere ruimte in huis dan de keuken.

CV-ketel laten verplaatsen

De bestaande CV ketel, Remeha 2006, in het bijgebouw dient te worden verplaatst inclusief de gasleiding, dakdoorvoer, water en afvoer. Daarnaast gaat het om het aanleggen van de gasleiding, water en afvoer ten behoeve van een 2e CV ketel in bijgebouw, inclusief 2e doorvoer dak realiseren. Het omleggen hiervan is ongeveer 8 meter. Daarnaast dient de waterleiding aangesloten te worden op het hoofdpunt in de woning, de leiding ligt al tot in bijgebouw. Eventueel het plaatsen van een 2de CV ketel.

Gasleiding in de keuken omleggen

Wij zoeken iemand die de gasleiding van de keuken kan verleggen van de ene kant naar de andere kant

Gas- en waterleiding om- en aanleggen

Gasleiding omleggen, vaatwasseraansluiting maken en een buitenkraantje aanleggen.

Partners

Partners van Casius