Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Olie CV ketel vervangen door warmtepomp? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: olie CV ketel vervangen door warmtepomp. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: olie CV ketel vervangen door warmtepomp

Olie-CV ketel vervangen door warmtepomp

Ik zoek een CV-installateur die mij kan adviseren wat betreft een warmtepomp en deze ook zou kunnen plaatsen. De warmtepomp dient een verbouwde boerderij van 120 m2 te kunnen voorzien van warmte en moet daarnaast ook de vloerverwarming kunnen verhitten.

Lucht - Water warmtepomp

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Op dit moment verwarmen we met een olie ketel. We willen een lucht water warmte terugwin cv hier tussen plaatsen. Zodat we minder olie nodig hebben voor het verwarmen van de woning.

Op olie gestookte CV installeren

8 radiatoren verdeeld over 2 kamers, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Leidingen gaan over de zolder, goed geïsoleerd. Huis is 23 meter lang , aan de andere kant 10 m lang

Advies over de CV-ketel vervangen

In een vrijstaande oude woning in Frankrijk heb ik het volgende probleem. Op dit moment wordt er gestookt via een 30 kw olie CV. Echter zou ik dit graag laten vervangen door een CV ketel op elektra. Hiervoor ontvang ik graag advies zodat ik hiermee verder kan ik Frankrijk. Wie kan mij daar mee helpen.

CV-ketel en radiatoren aanleggen

Installatie van een ketel en 6 radiatoren. Er is onlangs een gasleiding naar het huis gelegd tot en met de meterkast, meter moet nog geplaatst worden. De woning werd voorheen op olie gestookt. Bungalow met zolder. Alleen BG heeft verwarming nodig.

Olie CV aanbrengen of alternatief om atelier te verwarmen

Het atelier in schuur heeft een inhoud van ongeveer 175 m3 en een oppervlakte van 54 m2. Aanwezig is water en elektra, maar geen gas. Er grote afstand, 80-90 meter dus gasleiding trekken is geen optie, ik vermoed dat dit te duur is. Het dak is geisoleerd en de glasdeur is voorzien van dubbelglas. Bij voorkeur voor 1 juni klaar zijn.

Olie CV ketel plaatsen

Er moet een nieuwe CV ketel geplaatst worden. De ketel is aanwezig dus de oude verwijderen en de nieuwe ervoor in de plaats. De nieuwe is tevens voor warm water. Het project ligt in Belgie 15 km achter Valkenswaard

Graag een schriftelijke prijsopgave voor ...

Graag een schriftelijke prijsopgave voor advies en uitvoering van: -woning aansluiten op gasnet. -gasleiding aanleggen in het huis naar cv-ketel en keuken. -vervangen cv-ketel die momenteel nog op olie wordt gestookt. -eventueel vervangen van leidingen naar radiatoren op begane grond. Radiatoren zijn reeds aanwezig. Het gaat om een dijkhuis. De lokatie van de ketel is in het onderhuis/tuinzijde. De meterkast zit op de begane grond bij de entree/dijkzijde. Er loopt een gasvoorziening door de dijk aan de kant van het huis, dus moet geen probleem zijn om aansluiting aan te vragen.

controle en evt. (indien nodig) ...

controle en evt. (indien nodig) vervanging van (olie) cv-ketel controle en evt. vervanging van (olie) brander op woonschip