Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

NEST thermostaat laten aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nEST thermostaat laten aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nEST thermostaat laten aansluiten

Nest thermostaat op Vattenfall (NUON) stadsverwarming installeren

Ik heb stadsverwarming van Vattenfall (NUON) met vloerverwarming. Ik heb momenteel een centraal standaard draairknop thermostaat met 5 standen voor de verwarming. Ik zou graag een Nest Learning Thermostat V3 met alle bij behorende werkzaamheden willen laten uitvoeren. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ik woon in Almere.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Graag offerte voor het vervangen van de regelklep van de stadsverwarming. De huidige regelklep (van merk Danfoss) die noodzakelijk is voor het functioneren van de Nest thermostaat is kapot. Materiaal en arbeidsloon specificeren a.u.b. Foto's zijn voorhanden.

Nest thermostaat op NUON stadsverwarming installeren

Ik wil een Nest thermostaat op NUON stadsverwarming installeren. In het appartement is reeds een aan/uit thermostaat aanwezig. De verwarmingsunit zit in de centrale hal op de verdieping. De kabels van de unit en solenoid komen uit in de meterkast van het appartement

Nest thermostaat (3e generatie) installeren

I have stadsverwarming from Eneco. I want to install Google Nest that I already bought. I need an electrician to connect it to stadsverwarming.

Nest thermostaat installeren en leidingen controleren

Ik zoek een installateur die mij kan helpen met een klus en een probleem. Ik heb stadsverwarming van Eneco. Behalve installatie van thermostaat moet ook het leidingsysteem nagekeken worden. Bij het aanslaan van de huidige thermostaat bonkt de leiding gedurende 30 seconden. Het gaat om een tussenwoning.

Nest thermostaat 3e generatie plaatsen

Wij hebben de nest thermostaat 3e generatie aangeschaft en willen deze het liefst zo snel mogelijk laten plaatsen door iemand met ervaring. De vorige bewoner had een toon thermostaat dus ik denk niet dat er verder nog wat anders geplaatst moet worden.

Nest 3 installeren

Ik heb een Nest 3 gekocht en wil deze geïnstalleerd hebben. Heb nu een Honeywell Chromotherm IV thermostaat. We hebben stadsverwarming. Graag zo snel mogelijk

NEST thermostaat laten aansluiten

Wij hebben een NEST Thermostaat (al gekocht) en zouden deze graag geïnstalleerd hebben op een Intergas Extreme ketel. Wij hebben 2 zones, opgeleverd door de aannemer.

Installatie verzwaren CW klasse stadsverwarming & installatie NEST

Ik ben op zoek naar een installateur die kan beoordelen of onze stadsverwarming installatie geschikt is voor een verzwaring naar CW6 en eventueel een NEST thermostaat kan installeren.

CV Ketel vervangen

Huidige ketel staat in de vrijstaande garage, maar is stuk gevroren. De nieuwe ketel moet in de kelder geplaatst worden. Gas, water, CV leiding, elektra is aanwezig. Rookgas afvoer nog niet. Er moet hiervoor waarschijnlijk een gat in de muur naar buiten geboord worden. Ketel die ik op het oog heb: Nefit Trendline II AquaPower Plus HRC 30/cw6 maar het mag ook een ander merk zijn. Slimme thermostaat (bijvoorbeeld Nest, of Nefit) is ook gewenst. Graag de oude ketel afvoeren. Kunt u bij het opstellen van een offerte ook de specificaties van de nieuwe ketel erbij vermelden?

Partners

Partners van Casius