Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nest thermostaat laten aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nest thermostaat laten aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nest thermostaat laten aansluiten

NEST thermostaat laten aansluiten

Wij hebben een NEST Thermostaat (al gekocht) en zouden deze graag geïnstalleerd hebben op een Intergas Extreme ketel. Wij hebben 2 zones, opgeleverd door de aannemer.

Slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Ik wil graag een Nest slimme thermostaat, 3e generatie, laten aansluiten op stadsverwarming van ENECO. Ik weet niet welk type stadsverwarming wij hebben. De bouwjaar van de woning is in ieder geval 2005.

Slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Onze woning wordt verwarmd door middel van stadsverwarming. Wij willen een slimme thermostaat laten plaatsen in onze woning. We willen de Nest, 3e generatie laten plaatsen. Onze woning beschikt momenteel niet over een thermostaat. Dus naast het leveren en installeren van de slimme thermostaat zal er ook een (Honeywell) 2-wegklep geleverd en gemonteerd moeten worden. Samengevat: leveren en monteren van een 2-wegklep en het leveren en monteren van een slimme thermostaat, Nest, 3e generatie. Wij ontvangen graag een concrete prijsopgave inclusief BTW.

Nest thermostaat en klep installeren

Ik heb een Nest Thermostaat die ik wil aansluiten op mijn stadsverwarming; alleen er zit geen klep op de installatie. Die moet dus worden geinstalleerd. Ben op zoek naar diegene met het scherpste aanbod! ;-)