Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nen keuring voor verkoopwagen uitvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nen keuring voor verkoopwagen uitvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nen keuring voor verkoopwagen uitvoeren

Nen keuring voor verkoopwagen uitvoeren

Sinds kort heb ik een foodtruck en daarin zit een lpg gas-tank. Hierop is een gril aangesloten. Verder rijdt de bus op benzine. Nu wil ik de wettelijk verplichte keuringen laten doen.

Nen keuring voor verkoopwagen uitvoeren

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor een Nen keuring van mijn elektrische verkoopwagen.

Stalen gasleiding vervangen

Na een bouwkundige keuring is ons verzocht de stalen gasleiding van de meterkast naar de keuken te laten vervangen. De gasleiding loopt vanaf de meterkast door een betonnen vloer via de kelder naar de keuken. Het gaat in het totaal om ongeveer 5 a 6 meter lengte. Dit moet gedaan worden volgens de geldende norm NEN. Graag ontvangen wij een prijsopgave/offerte.

Gasleiding afpersen en NEN-keuring verrichten

Ik wil voor een verkoopwagen met daarin een friteuse op gas de gasleiding laten afpersen en daarvoor tevens een NEN-keuring laten verzorgen. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

NEN 3140 keuring voor verkoopwagen uitvoeren

Ik wil graag een bestaande elektra installatie van onze verkoopwagen laten uitvoeren. De verkoopwagen is geïmporteerd vanuit Duitsland en was daar reeds gecertificeerd. Echter keuringsbewijs was niet meer aanwezig tijdens de verkoop. Het betreft een 3 fase installatie die nu ook voor Nederlandse markt moet worden gekeurd.

NEN-keuring voor een verkoopwagen uitvoeren

Ik zou graag de gasinstallatie van mijn foodtruck gekeurd willen hebben. Er ligt een vaste tank in, maar ik weet niet op welk gas de tank werkt. Dit zou ik ook graag willen weten.

NEN-keuring voor verkoopwagen uitvoeren

Ik ben in het bezit van een kippengrill verkoopwagen waar een vaste LPG gastank in ligt. Graag wil ik deze laten keuren. Volgens de brandweer moeten mijn leidingen 1x per afgeperst worden om te kijken of het nog goed is. Ook de gasinstallatie die er vast in zit moet gekeurd worden. Doen jullie dit?