Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nefit HRC 23 VT ketel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nefit HRC 23 VT ketel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nefit HRC 23 VT ketel vervangen

CV Ketel vervangen

Huidige ketel staat in de vrijstaande garage, maar is stuk gevroren. De nieuwe ketel moet in de kelder geplaatst worden. Gas, water, CV leiding, elektra is aanwezig. Rookgas afvoer nog niet. Er moet hiervoor waarschijnlijk een gat in de muur naar buiten geboord worden. Ketel die ik op het oog heb: Nefit Trendline II AquaPower Plus HRC 30/cw6 maar het mag ook een ander merk zijn. Slimme thermostaat (bijvoorbeeld Nest, of Nefit) is ook gewenst. Graag de oude ketel afvoeren. Kunt u bij het opstellen van een offerte ook de specificaties van de nieuwe ketel erbij vermelden?

Lucht warmte pomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Huis in gebruik / afgewerkte kamers. Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Combinatie bestaand HR-CV Ketel Nefit Ecomline HRC 30H (circa 10 jaar oud) met Hybride waterpomp (buitenlucht) in een matig geïsoleerd oud huis, te combineren met zonnepanelen.

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Wij hebben nu een Vaillant vhr 24-28c die 17 jaar oud is. Deze willen we laten vervangen voor een nefit trendline hrc 30 cw5. Wát zou het kosten om deze te laten plaatsen inclusief nefit easy thermostaat. Ook willen we verder alles vervangen zoals expansie, aansluitingen, dakdoorvoer (plat dak) en we willen de ketel laten afregelen, koolmonoxide meting, rookgas beugelen en als het kan gasleidingen compleet laten afpersen. Graag zouden we de goedkoopst mogelijke prijs horen. We hebben nog meer offerte aanvragen lopen en kijken waar het het goedkoopste en beste gedaan kan worden

Vervangen en plaatsen nieuwe cv ketel

Betreft het vervangen van de huidige CV ketel. Nieuwe Nefit Type Trentline II HRC 30/CW5 plaatsen.

Nefit HRC 23 VT ketel vervangen

Geplaatst op zolder Nefit HRC 23 VT ketel vervangen

Afvoerpijp van CV-ketel op de buitengevel verlengen

De afvoerpijp van onze CV-ketel zit aan de buitenkant van onze zijgevel levert wat last op voor de buren. De waterdamp slaat soms naar beneden. Wij hebben begrepen dat een 'kapje' ervoor niet bestaat of niet zou helpen. Wij willen daarom de pijp aan de buitengevel naar boven toe door laten trekken tot boven het dak. Deze pijp zit nu in de gevel op 2.55 meter vanaf de dakrand. Waarschijnlijk moet de pijp dan nog een heel klein stukje hoger. Onze CV-ketel is een Nefit ProLine HRC 24/CW4 van. Graag ontvangen wij een offerte voor de installatie van de buitenpijp.

Moederhaard en boiler vervangen voor een CV- ketel

Ik heb een kleine twee kamer benedenwoning gekocht van 48 vierkante meter. Verwarming in de woning is door middel van de moederhaard met radiatoren en warm water door middel van een boiler. In alle ruimten staan er al radiatoren en in de woonkamer radiatoren + kachel(zie bijlage). De schacht (dimensies van de buitenste maten zijn 118 bij 34 centimeter) wil ik graag hanteren voor de afvoer en aanvoer. Ik ga ervan uit dat de schoorsteen schoon en doorvoer vrij is Gegevens: - Radiatoren staan er al en het gaat alleen om het laten vervallen van de bestaande elektrische boiler en gaskachel - De oude moederhaard dient gedemonteerd en afgevoerd te worden - De oude boiler dient gedemonteerd en afgevoerd - Een nieuwe Nefit Proline HRC 24 CW/3 ketel dient geinstalleerd te worden - De ketel dient naast de schoorsteen in de woonkamer geplaatst te worden - Rookgasafvoer met flexibele buis dient door de bestaande schoorsteen gevoerd te worden - Leidingen door kelder casu quo kruipruimten voeren - Waterleiding van warm en koud water aanpassen aan de ketel - Condensafvoer dient aangesloten te worden op de bestaande afvoer - Cv-leidingen, gasleiding en afvoer aanhelen aan de ketel - Een expansievat van 18 bij 1 centimeter plaatsen - Een prescor 1/2" plaatsen - Een inlaatcombinatie dient geplaatst te worden - Een Moduline 1000 dient geplaatst te worden als regelaar.

Nieuwe CV-ketel leveren, vervangen en installeren

Wij willen onze CV ketel (daalderop) vervangen. Omdat we een (groot) bad hebben lijkt het ons verstandig om voor een CW5 ketel te gaan. Bijvoorbeeld een Nefit Trendline II HRC 30 CW5 plus een Easy thermostaat. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Onderhoud aan Nefit Topline Compact HRC

Eventuweel vervangen branders en onderhoudsbeurt terug roep nefit

Installeren van een nieuwe CV-ketel

Huidige ketel, een Nefit turbo HR combi 21V, vervangen voor een Nefit Trendline11 HRC 30 HR combi 5,3-28,5KW CW5. De ketel bevindt zich op begane grond in de berging met plat dak. De nieuwe ketel is wat kleiner dan de huidige. Het leidingwerk moet passend gemaakt worden. Het expantievat, overstortventiel en inlaatcombinatie zijn recent vervangen, dat is dus niet nodig.

Partners

Partners van Casius