Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Motorloze afzuigkap installeren en mogelijk mechanische ventilatie motor vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: motorloze afzuigkap installeren en mogelijk mechanische ventilatie motor vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: motorloze afzuigkap installeren en mogelijk mechanische ventilatie motor vervangen

Motorloze afzuigkap installeren en mogelijk mechanische ventilatie motor vervangen

Ik wil de afzuiging van keukenluchtjes verbeteren door de recirculatie afzuigkap te vervangen door een motorloze afzuigkap en die aan te sluiten op de mechanische ventilatie. Ook wil ik laten nagaan of mogelijk een betere mechanische ventilatie motor ook kan bijdragen aan een betere afzuiging in de keuken. We wonen in een appartementen complex.

Douchewand plaatsen, afzuigkap monteren en aansluiting maken voor vaatwasser

Ik wil graag een motorloze afzuigkap laten monteren, een aansluiting laten maken voor een vaatwasmachine en een douchewand laten monteren. Dit is voor mijn moeder die naar een appartement gaat verhuizen. De afzuigkap moet nog worden gekocht bij de Gamma (waarschijnlijk de Etna) en de douchewand van de Gamma is al binnengekomen op het oude adres van mijn moeder. Deze moet daar nog wel even worden opgehaald maar het is nog geen kilometer vanaf haar nieuwe adres. De vaatwasmachine heeft zij op haar oude adres nog in gebruik en daarom moet er alleen vast een aansluiting worden gemaakt maar de vaatwasmachine hoeft dus nog niet te worden geplaatst. Ik heb een foto bijgevoegd van het keukenblok. Rechts daarvan moet de vaatwasser staan en de afzuigkap moet rechtsboven worden aangesloten het op centrale afzuigsysteem van het appartement. Aansluiting ook in beeld op de foto.

Afzuigkap installeren

Ik wil graag een nieuwe afzuigkap met motor aanschaffen en die laten installeren. De oude, motorloze afzuigkap laten weghalen en de afvoer via een nog te boren gat naar buiten laten maken.

Mechanische ventilatie-unit repareren of vervangen

De ventilator van de mechanische ventilatie maakt sinds een week veel meer herrie en een piepend/schrapend geluid, ook loopt hij uit zichzelf een keer heel hard (harder als normaal) en dan weer heel zacht. In de keuken heb ik een 2 standen schakelaar, maar de ventilator werkt maar op een stand. De mechanische ventilatie is geplaatst op zolder en aangesloten op de badkamer, toilet, keuken en motorloze afzuigkap. Graag reparatie of vervanging van de ventilatie-unit.

Mechanische ventilatie unit en motorloze afzuigkap vervangen

Mijn mechanische ventilatie-unit en afzuigkap, waarmee de standen worden geregeld, zijn inmiddels 30 jaar oud en aan vervanging toe. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren van de apparatuur en het installeren hiervan. Het betreft een appartement.

Afvoer van afzuigkap naar buiten brengen

Ik wil graag een afzuigkap met afvoer naar buiten laten installeren. Er moet een gat geboord worden en een afvoerbuis geplaatst worden met rooster aan de buitenzijde. Op dit moment zit er een ingebouwde motorloze Atag afzuigkap met typenummer WV6011AC waarvan de afvoer via het centrale ventilatiekanaal gaat. Dit apparaat moet vanwege de gewenste constructie vervangen worden. De woning is ongeveer tien jaar oud. Het gat moet geboord worden door een betonnen muur aan de buitengevel voorzien van bakstenen. Graag een vrijblijvende offerte met prijsindicaties arbeidslonen en materialen voor het maken afvoer gat, buis plaatsen per meter en prijsvoorbeelden van afzuigkappen.

Inbouwen van keukenapparatuur

Het installeren van een gaskookplaat en een motorloze afzuigkap in een inbouwkeuken. Vervangen.

op zolder bevindt zich het mechanisch ...

op zolder bevindt zich het mechanisch ventilatiesysteem. Deze maakt enorme herrie. Sinds 5 jaar heb ik in de keuken een motorloze afzuigkap, deze werkt niet. Ik denk dat er een sterkere motor in het ventilatiesysteem moet komen en, zoals velen in mijn straat inmiddels hebben, een ventilatie vanuit de keuken naar buiten, naast de voordeur. Dat betekent dus ook een andere afzuigkap.

CV combiketel is geïntegreerd met ...

CV combiketel is geïntegreerd met mechanische ventilatie. Alles vormt samen een gesloten systeem met 1 aanvoer en 1 afvoer. Beide lange pijpen (diameter 15 cm?) naar het dak boven de 4e verdieping, wij zitten op de begane grond. Huidige ketel is van 1996 en vertoont structureel kuren; mechanische ventilatie maakt steeds meer geluid. Dus tijd om alles te vervangen. Wat we zoeken: een HR ketel. We horen goede geluiden over Remeha ketels. En een - liefst aparte - mechanische ventilatie met meer vermogen dan de huidige omdat ook de motorloze afzuigkap hierop aangesloten is. Maar hoe zit 't dan met het delen van aan/afvoer naar buiten? Vooraf uiteraard offerte. Uitvoering ergens deze zomer, liefst in 1 max. 2 dagen.

Aanleg afvoerkanaal t.b.v. een ...

Aanleg afvoerkanaal t.b.v. een gemotoriseerde afzuigkap in de keuken. Hiervoor zal een gat in de buitenmuur moeten worden gemaakt en een afvoerkanaal naar de buitenmuur worden aangelegd en worden aangesloten, met afvoerrooster (met terugslagklep), muurafwerking etc. E.e.a moet plaats vinden in een reeds gemonteerde keukenopstelling. De huidige motorloze kap willen we door een gemotoriseerde kap vervangen. De afstand tussen de huidige afzuigkap en de buitenmuur bedraagt ca 1.50 meter ( dit is een grove schatting). Er zal naar verwachting vanaf de buitenmuurzijde moeten worden geboord, of een deel van de keuken moet worden gedemonteerd en daarna weer worden geplaatst ( hier graag advies over)