Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Motor van een sanibroyeur repareren of vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: motor van een sanibroyeur repareren of vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: motor van een sanibroyeur repareren of vervangen

Reparatie Sanibroyeur Toilet

Ik wil mijn Sanibroyeur toilet laten repareren indien mogelijk. Het water wordt niet weggepompt maar de motor horen we wel pompen.

Motor van een sanibroyeur repareren of vervangen

De 'Sanibroyeur' motor bromt enorm lang na, na doorspoelen. We zouden graag laten nakijken of de motor te repareren is of vervangen moet worden.

Sanibroyeur repareren of vervangen

We hebben een Sanibroyeur beneden in de WC in de kelder. Als we de Sanibroyeur aanzetten gaat de motor niet lopen. De Sanibroyeur dient gerepareerd of vervangen te worden. Hij is van 2009, tussentijds heeft hij het een tijdje niet gedaan.

Sanibroyeur repareren of vervangen

Ik heb een sanibroyeur van 14 jaar oud, de motor maakt heel veel herrie en blijft soms doorgaan. Er komt nu een beetje water uit. Alleen het toilet is er op aangesloten. Het is een los kastje. Graag ook een opgave van de installatie van een nieuwe sanibroyeur. Mocht dit nodig zijn.

Motor van een Sanibroyeur repareren of vervangen

De motor van de toilet vermaler slaat niet aan. Moet gerepareerd worden. Het merk is geen Sanibroyeur maar een heel ander merk. Graag zo spoedig mogelijk dit repareren. En er moet gekeken worden naar de centrale afzuiger. Op stand 3 maakt de motor van de centrale afzuiger heel veel lawaai. Er moet misschien een nieuw filter in geplaatst worden.

Motor van een Sanibroyeur repareren of vervangen

Wij hebben een Sanibroyeur van ongeveer 14 jaar oud, waarvan het motortje niet meer werkt. Het filter is een tijd geleden nog schoongemaakt, maar al snel daarna werd het water niet meer weggepompt. We laten het hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw offerte voor de reparatie.

Sanibroyeur vervangen

Sanibroyeur werkt niet (/naar behoren) omdat er tampon/schoonmaakdoekje is vastgelopen in de motor. Wat zouden de kosten zijn van vervanging?

Motor van een sanibroyeur repareren

De motor van onze Sanibroyeur Compact Star werkt niet meer goed. Bij het indrukken van de spoelknop slaat de elektromotor wel aan, maar draait niet rond. Geen blokkeringen geconstateerd en de rotor kan gewoon rondgedraaid worden. De WC is ontkoppeld en gedemonteerd en de motor is ontdaan van ergste ontlastingsresten. Vraag: kan de motor (onderdeel 59 in bijgaand schema) gerepareerd of vervangen worden?

Sanibroyeur repareren

Ik wil graag mijn sanibroyeur laten repareren. Er zit een vochtig doekje in de motor.Het toilet spoelt nog wel door, maar maakt geen goed geluid met doorspoelen, de motor is niet stuk. Toilet staat uit om erger te voorkomen. Gaarne indicatie prijs inclusief voorrijkosten en BTW en eventueel materiaal gebruik.

Sanibroyeur met kortsluiting repareren

Ik wil graag weten of mijn SFA Sanipack kan gerepareerd worden. De sanibroyeur is een jaar of 5 oud en had in maart een probleem en was gerepareerd, bleef lang draaien, de motor schakelaar moest vervangen worden. In de laatste 2 maanden heeft hij 3 keer kortsluiting veroorzaakt. Nu kan ik hem niet meer gebruiken.