Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Moederhaard voorzien van HR ketel en radiatoren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: moederhaard voorzien van HR ketel en radiatoren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: moederhaard voorzien van HR ketel en radiatoren

Moederhaard voorzien van HR-ketel en radiatoren

Graag wil ik in mijn toekomstige woning uit de jaren 30, bestaande uit een moederhaard, voorzien van een ketel met radiatoren in iedere ruimte. Het gaat om het plaatsen van een CV-ketel, leidingen onder de vloer naar de nieuwe radiatoren en het plaatsen van 4 radiatoren. Zou u een prijsindicatie kunnen geven voor materiaal incl arbeid? Ga uit van een standaard HR-ketel. Thanks alvast.

Moederhaard en geiser door een CV-ketel vervangen

Ik wil de moederhaard en de geiser vervangen door een CV ketel. De geiser hangt in het souterrain. Naast de geiser hangt het expansievat van de moederhaard. Dit is de plek waar ik de cv ketel wil hangen. Op de begane grond is reeds een radiator aan de tuinkant en douche aanwezig. Er moet nog 1 radiator worden bijgeplaatst. Leidingen wegwerken onder de vloer. Daarnaast alvast verbinding aanleggen naar 1e verdieping (in verband met plan samenvoegen appartementen) radiatoren zijn daar al aanwezig. Nu ook voorzien van een moederhaard. De cv ketel zou twee normale douches moeten kunnen verwarmen. De oppervlakte van het souterrain is 20 m2, van de begane grond en eerste verdieping beide 55 m2. Graag hoor ik van u een indicatie van de prijs voor deze aanpassing.

Moederhaard en geiser verwijderen en CV-ketel plaatsen

Vanaf januari verhuizen wij naar een appartement uit 1962, 74 m2. Dit appartement wordt voorzien van een moederhaard die in de woonkamer staat en een boiler die in de badkamer staat. Wij zijn aan het overwegen om deze moederhaard en boiler te laten verwijderen en te vervangen voor een CV ketel. Wij zouden graag een prijzenindicatie willen voor deze handeling zodat wij kunnen uitrekenen of dit de moeite waard is. Mogelijk is er in de muur, waar de moederhaard geplaatst is, asbest aanwezig

Moederhaard en geiser vervangen door een cv ketel

Ik sta op het punt een huis te kopen waar nog een gashaard en geiser aanwezig is. Deze wil ik vervangen door een cv ketel. De geschatte kostprijs van de aanschaf van de ketel en de installatie (+weghalen geiser), wil ik meenemen in de hypotheek (energiebesparende maatregelen). De woning is niet voorzien van een centrale verwarming. Deze wil ik er tzt in laten plaatsen. Maar voor nu, voor de hypotheek en energiebesparende maatregelen, zou ik graag zsm een offerte -per mail- ontvangen van enkel en alleen het vervangen van de geiser voor een nieuwe cv ketel. Ik weet helaas niet hoe het is gesteld met de gasafvoer of het leidingwerk. Graag zou ik toch een offerte ontvangen voor de vervanging - op basis van de gemiddelde kosten ervan uitgaande dat er wellicht geen goede gasafvoer is. De woning komt uit de jaren '50. Oppervlakte 55 m2. Hartelijk dank alvast voor de offerte en wellicht tot snel. Dat zou fijn zijn!

Moederhaard vervangen door een combi-ketel

Ik heb laatst een bezichtiging gehad in een huis waar er nog een moederhaard en geiser aanwezig is. Ik vind de woning erg leuk en zou deze graag willen hebben. Ik heb begrepen dat sinds januari 2015 de moederhaard niet meer wordt vervangen als deze stuk is. Mede hierdoor wil ik graag weten wat de kosten zijn om de moederhaard + geiser te vervangen voor een combiketel. Dit wil ik meenemen in het bod dat ik ga doen. De woning is wel voorzien van radiatoren. Verder heb ik in een andere woning gezien dat de mogelijkheid er wel is om een combi ketel te plaatsen en deze in een aparte ruimte op te hangen. Mijn vraag aan u is of u een inschatting kan maken van de kosten. De woning komt uit de jaren '50. De postcode die ik vermeld is van de woning. Zoals beschreven is deze woning niet van mij.

Moederhaard en boiler vervangen door CV-combiketel

Ik wil graag de moederhaard en de boiler vervangen voor een CV-combiketel. De moederhaard staat in de woonkamer en de boiler in de keuken. Graag zou ik de CV-combiketel in de keuken geplaatst willen hebben. Het gehele huis is al voorzien van radiotoren en het betreft een 3 kamer appartement van 65 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte.

Er bevindt zich momenteel een CV in mijn ...

Er bevindt zich momenteel een CV in mijn woning die wordt aangestuurd door een moederhaard. De moederhaard zou ik er graag uit hebben en een CV combiketel willen plaaten, die tevens mijn warm water in de keuken en badkamer voorzien (nu door een gehuurde geiser verwarmd). De combiketel kan achter de plek waar de moederhaard nu staat. Ik woon op de bovenste verdieping van een appartement, aan- en afvoer van lucht kan via het dak (mits toestemming van de VvE)

Een nieuw te bouwen houtskeletwoning. ...

Een nieuw te bouwen houtskeletwoning. Het gebouw bestaat uit 2 gedeeltes. 1 is het woonhuis, 2 is woonruimte voor studenten. We willen in het woonhuis op de begane grond overal vloerverwarming en deze moet naar boven naar het natte gedeelte van de badkamers en toilet. Verder willen we boven in het woonhuis JAGA Strada radiatoren en in de woonruimte voor studenten willen we gewone radiatoren (radson?!). Het betreft dus een houtskeletwoning waarvan de isolatiewaarde hoger is dan bij stenen huizen. We willen graag weten of we de vloerverwarming bv. kunnen stoken door een houtkachel als moederhaard te gebruiken. Verder komen er 6 badkamers en 2 keukens in het huis en die moeten dus evt. tegelijk kunnen worden voorzien van warm water. We willen weten wat hiervoor de beste optie is.

Woning uit 1901, wordt nu verwarmd door ...

Woning uit 1901, wordt nu verwarmd door electriche kacheltjes. Er is wel een moederhaard aanwezig. Het totale inhoud van de woning is 425 kube. Maar we weten ook niet of de aanwezige moederhaard het evntueel aan kan. We willen alleen tot nu toe de benedenverdieping van cv voorzien, want het ligt eraan wat het kostenplaatje wordt. Wel goed geisoleerd en dubbele beglazing en hard houten kozijnen aanwezig. Beneden verdieping; 2 woonkamers, hal, keuken, slaapkamer en klein kamertje. Ik hoor graag van u.