Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Moederhaard vervangen voor cv ketel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: moederhaard vervangen voor cv ketel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: moederhaard vervangen voor cv ketel

Geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem

Ik woon in een jaren’30 woning in Amsterdam. Heb radiatoren, maar een geiser in de keuken en moederhaard in de woonkamer.. waarschijnlijk ook loden leidingen... wil een CV ketel en geen loden leidingen of gas meer ...maar ik huur. Samen met de verhuurder wil

Moederhaard en boiler vervangen door CV ketel

Ik woon in een jaren 30 huis en heb een moederhaard en een boiler. Er is wel overal CV. Graag zou ik de moederhaard en de boiler vervangen voor een VC ketel. Het rookkanaal mag niet aan de voorkant naar buiten. De vraag is waar de ketel het beste kan worden opgehangen een waar de leidingen naartoe doorgetrokken moeten worden.

Gaskachel (moederhaard) vervangen door een cv ketel

Ik wil in een appartement (1930) van minder dan 50m2 een gaskachel (moederhaard) laten vervangen door een cv installatie. Er is verwarming aangelegd door het hele huis (3 kamers, keuken, badkamer en hal) die is aangesloten op de moederhaard. In de keuken is een geiser die ook vervangen moet worden. HR ketel zal op een andere plek dan de moederhaard gemonteerd moeten worden.

Moederhaard vervangen door CV ketel

In het appartement dat ik voornemens ben te kopen heb ik een moederhaard (met centrale verwarmingselementen) en losse geiser. Ik wil globaal de kosten van vervanging weten, voordat ik een bod op het appartement doe, want de kosten van vervanging zijn van invloed op mijn bod. Ik wil graag deze installaties vervangen voor een HR-CV ketel dus ook voor gebruik warm water / douche. Graag advies over het type/ model CV installatie en locatie van inbouw, met zo min mogelijk leidingen omleggen. Het appartement is max 60 m2.

Moederhaard vervangen voor CV

Oude moederhaard vervangen voor een goede CV ketel. Deze komt op een andere plek in het huis te hangen. Op dit moment weinig waterdruk bij warm water, dat zou ik graag willen verhelpen.

Moederhaard vervangen

Moederhaard (gas) moet vervangen worden door een elektrische CV-ketel op een andere plaats (aantal mogelijkheden in verleg)

Vervanging geiser en moederhaard door een HR-ketel

Mijn oude geiser voor warm water en moederhaard van de CV-installatie moeten vervangen worden door een enkele HR-combiketel. De geiser is al twee jaar kapot en de moederhaard lekt na drie jaar ongebruikt. Appartement van ongeveer 80m2 en vier middel-groot radiatoren en twee klein (badkamer en toilet).

Moederhaard en geiser vervangen door een cv ketel

op 1 e etage, souterrain direct onder appartement om ketel evt t installeren. dikte leidingen weet ik niet.

Moederhaard en boiler vervangen door een cv ketel

Ik heb net mijn eerste appartement gekocht van 58 vierkante meter. Nu zit hier in de woonkamer een moederhaard en in de keuken een boiler voor het water. Ik zou dit graag willen vervangen door een cv ketel.

Moederhaard vervangen voor cv ketel

Ik heb een moederhaard, die wil ik weg hebben. Moederhaard vervangen voor cv ketel. Ik weet niet of deze het beste elektrisch kan zijn of op gas kan werken. Heb door heel het huis wel radiatoren en in mijn keuken een badgeiser met een buis naar buiten. Ik weet ook eerlijk gezegd niet waar de cv ketel moet komen. Ik heb een appartement van 65 m2. De cv ketel kan voor verwarming en sanitair, maar wat handig is. Graag de moederhaard afvoeren. Op de woensdagen ben ik vrij, dus dan kunt u langskomen.

Partners

Partners van Casius