Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Mobiele Zibro airco repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: mobiele Zibro airco repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: mobiele Zibro airco repareren

Mobiele airco bijvullen

Ik heb een oudere Zibro P125 mobiele airco. Deze koelt niet continu maar wisselt af (koelt 10-15 minuten en dan 10-15 minuten niet enz enz). Nu vraag ik me af of deze bijgevult moet worden en zo ja wat hiervan de kosten zijn ?

Zibro PX150 bijvullen

Ik heb een Zibro PX 150 mobiele airco met losse buitenunit. Deze heeft steeds tot tevredenheid gewerkt maar plotseling geeft deze geen koude lucht meer. Ik vermoed dat hij bijgevuld moet worden, want ik hoor de compressor wel aanslaan maar geen koude lucht. Wie kan dit en wat zijn hier de kosten van.

Airco bijvullen

Zibro p122 mobiele airco bijvullen

Mobiele Zibro airco repareren

Ik heb een Zibro PX 643 die waarschijnlijk alleen bijgevuld moet worden maar misschien is er ook een lek in het systeem.

Zibro airco bijvullen

Ik wil een Zibro P729 mobiele airco laten bijvullen.

Zibro airco bijvullen

Mijn Zibro airco koelt niet goed meer. Het betreft een p122 mobiele airco. Kan er iemand langskomen om te kijken wat er aan de hand is en de airco repareren?

Zibro airco controleren en bijvullen

Ik heb een Zibro P122 mobiele airco. Mijn kamer is klein maar ik krijg het er niet mee koel. Ik ging even onderzoeken of de koelvloeistof bijgevuld moet worden, maar tevergeefs. Ik zou graag van een deskundige willen horen of het apparaat nog te redden valt.