Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Mechanische ventilatie reinigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: mechanische ventilatie reinigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: mechanische ventilatie reinigen

Rookkanaal aanleggen en houtkachel aansluiten

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat na de bouwvak van 2018 zal worden opgeleverd. Wij willen daar graag een houtkachel voor de sfeer. De ondervloer zal een PVC vloer worden (inclusief vloerverwarming). Er is geen rookkanaal of uitsparing aanwezig, dus deze zal moeten worden aangelegd. Omdat het om een bungalow gaat zal het rookkanaal enkel door 1 dak heen moeten, maar de pijp moet eventueel langs de tweede verdieping omhoog worden geleid, zoals wij hebben proberen aan te gegeven op bijgevoegde tekeningen. Verder is er een mechanische ventilatie in de woning aanwezig, waar eventueel rekening mee gehouden moet worden. Wij horen graag of onze wensen mogelijk zijn en wat de kosten zijn.

Mechanische ventilatie reinigen

Ik zoek een bedrijf dat de mechanische ventilatie in onze woning kan reinigen. Vooraf ontvang ik graag uw prijsindicatie.

Mechanisch ventilatiesysteem vervangen/repareren

Afgelopen week viel de aardlek eruit. Na onderzoek bleek dit de mechanische ventilatie te zijn geweest, die het nu niet meer doet. Het liefste zie ik de ventilatie gerepareerd, maar indien dit niet mogelijk/financieel interessant is mag de installatie ook vervangen worden. De ventilatie is van het merk J.E. storck en tevens verantwoordelijk voor het regelbaar afzuigen van de badkamer, er zal dus iets van een extra ventilator inzitten.

Onderhoud mechanische ventilatie en vervangen MV-box

De MV Box maakt lawaai en moet vervangen worden (box Stream Buva). De box vervangen. Graag verneem ik van u wanneer het zou kunnen worden gedaan en ontvang ik graag een prijsopgave hiervoor.

Mechanische ventilatie in bijkeuken installeren

De kleine bijkeuken (8 m2) moet worden voorzien met een aparte mechanische ventilatie, zo mogelijk gekoppeld met een beweging sensor. Luchtpijp van de keuken gaat in de garage en dan naar boven, niet ver van de bijkeuken.

Ventilatiebox vervangen en ventilatiekanalen reinigen

Voor een eensgezins tussenwoning wil ik de mechanische ventilatie vervangen. Deze is 30 jaar oud en kan naar mijn idee zuiniger en stiller en ook beter bediend worden.

Afzuigkap en mechanische ventilatie nakijken

Onze mechanische ventilatie maakt ontzettend veel lawaai. Deze moet waarschijnlijk vervangen worden. Daarnaast zuigt onze afzuigkap minimaal. Mogelijk dat dit met elkaar te maken heeft. Indien mogelijk zien we ook graag de luchtkanalen gereinigd.

Storkair WTW/MV-unit vervangen

Mechanische ventilatie, type StorkAir WTW 11a uit 1995 moet vervangen worden. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant. De werkplek is goed bereikbaar.

Mechanische ventilatie kanalen reinigen

Mechanische ventilatie kanalen schoon laten maken. De werkplekken zijn toegankelijk.

Mechanische ventilatie vervangen en systeem reinigen

Ik wil de mechanische ventilatie laten vervangen door een nieuwe. Tegelijk wil ik ook het ventilatiesysteem laten reinigen. Het gaat om een rijtjeswoning met een inhoud van ongeveer 300 m3 uit ongeveer 1990. Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Partners

Partners van Casius