Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Mechanische ventilatie en vloerverwarming aanleggen in horecapand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: mechanische ventilatie en vloerverwarming aanleggen in horecapand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: mechanische ventilatie en vloerverwarming aanleggen in horecapand

Mechanische ventilatie reinigen

Ik zou graag ons mechanische ventilatiesysteem geheel laten reinigen. Ik had er nooit over nagedacht, waardoor dit dus nooit (de woning is 12 jaar oud) is gebeurd. Het gaat om het hele systeem, dus inclusief de pijpen/buizen. Er zijn drie punten: keuken, toilet en badkamer waar lucht wordt afgezogen. De unit hangt op zolder.

Onderhoudsbeurt Stork mechanische ventilatie inclusief kanalen schoonmaken

Sinds het jaar 2000 (jaar van oplevering) draait in mijn appartement een Stork mechanische ventilatie (CML). Deze is naar mijn weten nog nooit (of hoogstens één keer) onderhouden. Het apparaat is de laatste tijd wat meer geluid gaan maken (hoge toon), maar werkt nog steeds goed. Om dat laatste te handhaven lijkt het me zinvol om het apparaat een grondige onderhoud/reinigingsbeurt te laten geven (wordt ook wel eens tijd, denk ik). Wellicht kunnen tegelijkertijd de (drie) kanalen (badkamer, keuken, toilet) gereinigd worden (voor zover mogelijk).

Mechanische ventilatie en vloerverwarming aanleggen in horecapand

Ik heb een horecapand op het oog waar momenteel alleen koffie geserveerd wordt. Ik wil zelf straks ook alcohol gaan serveren en heb een mechanische ventilatie nodig. Er is een begane grond (55 m2) en een kelder die ik ook wil gaan gebruiken (60m2). Er is aan de achterkant geen toegang tot buiten. Wel is er een rookafvoer aanwezig. Ik hoor heel graag wat dit kost! Ook zou ik graag vloerverwarming willen in de kelder. Graag losse prijzen, en eventueel samen als dat verschil maakt.

Poederreiniging en borstelreiniging van MV-box en kanalen

Wij willen onze mechanische ventilatiebox laten reinigen. De offerte graag opmaken inclusief BTW en voorrijkosten. Graag separate offerte voor borstel- en poederreiniging. * reinigen van de binnenkant van de machine MV * reinigen ventilatie impeller * het controleren van schakelaars * het controleren van motorlagers * het controleren en aanpassen van de klep ventilatie (diffusers) * reiniging en ontsmetting van ventilatiekanalen, circa * meting van de afzuigcapaciteit De box staat op de tweede verdieping. Naar de begane grond zijn er twee aansluitingen. Op de eerste verdieping is er een aansluiting in de badkamer.

Rookkanaal aanleggen en houtkachel aansluiten

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat na de bouwvak van 2018 zal worden opgeleverd. Wij willen daar graag een houtkachel voor de sfeer. De ondervloer zal een PVC vloer worden (inclusief vloerverwarming). Er is geen rookkanaal of uitsparing aanwezig, dus deze zal moeten worden aangelegd. Omdat het om een bungalow gaat zal het rookkanaal enkel door 1 dak heen moeten, maar de pijp moet eventueel langs de tweede verdieping omhoog worden geleid, zoals wij hebben proberen aan te gegeven op bijgevoegde tekeningen. Verder is er een mechanische ventilatie in de woning aanwezig, waar eventueel rekening mee gehouden moet worden. Wij horen graag of onze wensen mogelijk zijn en wat de kosten zijn.

Mechanische ventilatie reinigen

Ik zoek een bedrijf dat de mechanische ventilatie in onze woning kan reinigen. Vooraf ontvang ik graag uw prijsindicatie.

Mechanisch ventilatiesysteem vervangen/repareren

Afgelopen week viel de aardlek eruit. Na onderzoek bleek dit de mechanische ventilatie te zijn geweest, die het nu niet meer doet. Het liefste zie ik de ventilatie gerepareerd, maar indien dit niet mogelijk/financieel interessant is mag de installatie ook vervangen worden. De ventilatie is van het merk J.E. storck en tevens verantwoordelijk voor het regelbaar afzuigen van de badkamer, er zal dus iets van een extra ventilator inzitten.

Onderhoud mechanische ventilatie en vervangen MV-box

De MV Box maakt lawaai en moet vervangen worden (box Stream Buva). De box vervangen. Graag verneem ik van u wanneer het zou kunnen worden gedaan en ontvang ik graag een prijsopgave hiervoor.

Mechanische ventilatie in bijkeuken installeren

De kleine bijkeuken (8 m2) moet worden voorzien met een aparte mechanische ventilatie, zo mogelijk gekoppeld met een beweging sensor. Luchtpijp van de keuken gaat in de garage en dan naar boven, niet ver van de bijkeuken.

Ventilatiebox vervangen en ventilatiekanalen reinigen

Voor een eensgezins tussenwoning wil ik de mechanische ventilatie vervangen. Deze is 30 jaar oud en kan naar mijn idee zuiniger en stiller en ook beter bediend worden.

Partners

Partners van Casius