Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lucht lucht warmtepomp plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lucht lucht warmtepomp plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lucht lucht warmtepomp plaatsen

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtepomp laten installeren. De gas installatie is al van 30Kw gas combi ketel terug gesteld naar 15kw max (CV bedrijf). Halve lang gevel boerderij, 220 m2 vloeroppervlakte, 550 M3 inhoud. Dak en vloer gesoleerd met 16cm PIR Dubbelglas Balansventilatie met WTW Alles vloerverwarming met individuele zone kleppen 1 gevel 5 rijen steen met 4 lucht spouwen, andere gevel steens met lucht spouw (deze worden nog geïsoleerd). Er zijn dus geen radiatoren meer in het huis aanwezig. Ik zal zelf er voor zorgen dat gasleiding wordt afgesloten. Zone regeling door middel van bestaand evohome systeem is een eis. Nibe systeem heeft de voorkeur. Voldoende warm water voor 4 personen i.c.m. regendouche en groot ligbad. De warmtepomp kan beneden worden geïnstalleerd.

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen liefst niet op lucht. Het is een twee onder een kap huis uit 1990 met zeer goede isolatie en vloerverwarming. Gasverbruik is 1000 m3 per jaar. Achter het huis op 3 meter van de garage is er groot water (de Zaan). Belangstelling voor water/waterpomp waarbij het huis van het gas gaat. Momenteel ben ik nog aangesloten dus de leidingen zullen eerst moeten worden afgesloten ook. De warmtepomp dient voor het verwarmen van een ruimte of gebouw.

Warmtepomp units plaatsen

We willen overstappen op elektrisch verwarmen in de gehele woning. Wat we het liefst willen is op elke verdieping een lucht/lucht warmptepomp. In de kamers waar het dan nog nodig is kunnen we altijd nog een elektrisch verwarmingspaneel ophangen. Het gaat dan in totaal om de plaatsing van 3 warmtepomp units binnen. De buitenunit kan op het garagedak buiten geplaatst worden of (mocht dit niet mogelijk zijn) tegen de zijkant van het huis.

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Ik wil 3 slaapkamers koelen (en verwarmen) met een lucht-lucht warmtepomp. Het betreft ruimtes (slaapkamers) van ca 30, 30 en 45 m3. 1 daarvan op de eerste verdieping. 2 op de 2de verdieping. Het huis is goed geïsoleerd, is een vrijstaande woning met voldoende ruimte om buitenunit(s) te plaatsen. Het gaat om een vrijstaandgebouw. We zijn een gezin met 2 kinderen.

Lucht-lucht-warmtepomp leveren en installeren

Ik zoek een specialist die mijn woning (meerdere ruimtes) kan voorzien van een lucht-lucht-warmtepomp/airco met verschillende binnen- en één buiten-unit. De woning is +-191m3. Woonkamer is 10x7 m en 3 slaapkamers 1ste verdieping 3x4 m koelen Met de mogelijkheid om te bij verwarmen in de winter Huis heeft vloer verwarming onder Buiten unit kan gewoon op een bestande beton plaat bevestigd.

Het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp

Het betreft een bedrijfsgebouw (nieuwbouw), de kantoorruimte opp 74m2, hoogte +/- 3m dient te worden voorzien van verwarming / koeling. Ruimte word als 1 gehele ruimte gebruikt. Niet iedere dag is er iemand aanwezig in dit kantoor. Er zijn reeds dakdoorvoeren meegenomen in de bouw. Ik had zelf een lucht-lucht-warmtepomp in gedachten.

Warmtepomp plaatsen

Wil graag een offerte voor een lucht warmte pomp met boiler en zonnepanelen. Doel is rekening en gasrekening heel ver naar beneden brengen. Gezin bestaat uit 4 personen maar verbruiken ruim meer dan gemiddeld.

Warmtepomp installeren

We willen mogelijk een warmtepomp, een lucht/water, of grond/water, wat maar het beste is tegen de mooiste prijs. We willen van het gas af. De oude cv-ketel moet verwijdert worden. De beneden verdieping heeft ongeveer een capaciteit van 250 m3. De capaciteit die nodig is durf ik niet te zeggen. Het is voor verwarmen en voor sanitair water. We zijn met twee personen en het is alleen nodig voor de beneden verdieping. We hebben een vrijstaande woning.

Warmtepomp voor koeling realiseren

Ik zou graag een warmtepomp willen laten plaatsen. Het gaat om een lucht-lucht warmtepomp die ik eigenlijk vrijwel alleen voor koelen wil gebruiken. Nou vraag ik mij ook af of een lucht-water warmtepomp ook geschikt is voor koelen, en of er ook een soort warmtepomp is die deel lucht-lucht is en deel lucht-water, dat het water gedeelte op de vloerverwarming aangesloten kan worden (soort hydro pomp). Er zouden 3 units moeten komen inclusief condensafvoer: 1 op de begane grond, 1 op de 1e verdieping en een op zolder. Aan de voorkant de buiten unit. Elektra aansluiting kan geregeld worden. Ik heb een fase 1 aansluiting, ik denk dat een maximale capaciteit van 2,5 kW- 3 kW kan. Ik heb verder als verwarmingselementen: vloerverwarming en radiatoren. We hebben een rijtjeswoning. Na de zomer zouden we willen beginnen.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil 2 kleine units in de slaapkamer als vervanging van de radiatoren. 30 m3 Ik wil tevens advies of het mogelijk is om een lucht lucht warmte pomp als hoofdverwarming mogelijk is. Woonkamer/keuken 150 m3. Er is ruimte op plat dak of tegen zijgevel voor buitenunits.