Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lucht lucht warmtepomp plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lucht lucht warmtepomp plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lucht lucht warmtepomp plaatsen

Warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen

Mijn woning heeft momenteel een luchtverwarming. Ik denk aan twee mogelijkheden om de woning te verwarmen. Optie 1: We denken aan een warmtepomp erbij. Dit lijkt het makkelijkst. We zijn bezig met een aanbouw, daar zouden de kanalen uitgebreid (metselen) moeten worden. Verder moeten de oude kanalen van de luchtverwarming ook vervangen worden, het waren constructieve kanalen. De aanbouw wordt 40 m2. Daarnaast hebben we een lucht ververser met warmtewisselaar. Na de verbouwing is het luchtdicht en zou dit aangesloten moeten worden op bestaande lucht verwarming. Optie 2: Lucht verwarming gaat weg en dan willen we het hele huis verwarmen met lucht-luchtwarmtepompen. We hebben ongeveer 440 m2 vloeroppervlakte. Verwarming is niet overal evenveel nodig (denk aan kelder en zolder). We hebben een 2-onder-1 kap woning, we zijn met 2 personen en een hond. Er zijn 4 etages, kelder en zolder meegerekend. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Cv vervangen voor warmtepomp

Graag zou ik mijn cv vervangen voor een warmtepomp. Het is een nieuwbouwwoning met een 1000 L buffervat, 40 graden verwarming. Ik heb een ringleiding voor het tapwater. Aanwezig: cv en wtw. Kunnen beide vervangen worden voor (wtw) warmtepomp? (lucht/water). Ik denk dat een 5 of 10 l vaatje voldoende moet zijn, maar wellicht heb je een andere oplossing, die is ook welkom. Het huis is 1283 kuub.

Verduurzamen woning

Verduurzamen nieuwe woning: - vloerverwarming (65 m2) - zonnepanelen (12 stuks vermoedelijk) - warmtepomp (hybride? lucht/water? we staan open voor advies - WTW op mechanische ventilatie

Lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp

Het vloeroppervlak van onze woning is 36 m2 ons huis bestaat uit 3 woonlagen waarvan 1 de zolder is. We hebben vloerverwarming en willen eventueel lage rendement radiatoren boven. Er ligt een stroomkabel van de meterkast naar de plaats waar de warmtepomp moet komen, hij is nog niet aangesloten. Het gaat om een 2-onder-1-kapwoning. Daarnaast willen wij ook een lucht-luchtwarmtepomp voor buiten hebben.

Levering en installatie lucht lucht warmtepomp

Voor onze aanbouw met rieten kap, twee verdiepingen van elk 60 m2 die wordt gebruikt als werkplaats en slaap verdieping: we willen zonnepanelen plaatsen combineren met lucht lucht warmtepomp, voor de verwarming van vloer, sanitair en als koeling in de zomer. Oppervlak schuin dak 16 m2 op zuid oosten. Plat dak 18 m2, geen schaduw.

Warmtepomp plaatsen

Bestaande heteluchtverwarming vervangen, hete lucht ketel die al tientallen jaren in gebruik Is, maar erg hoog in gas verbruik, indien mogelijk naar elektrisch. Het gaat om een rijtjeswoning uit 1931 met een oppervlakte van 144 m2.

Warmtepomp plaatsen

Jaren 60, na geïsoleerde tussenwoning. 2 dakkapellen, 15 zonnepanelen en een gezin met 5 en in het weekend 6 personen. Ik zoek een warmtepompboiler die dat kan leveren en op een houten vloer kan staan. Wij hebben nu een oude Brink lucht verwarmer. Die wil ik vervangen voor een gasarm/loos alternatief. Maar de boiler moet wel na verwarmd kunnen worden met gas of stroom, wat het meest reëel is. Er is nog geen persoonlijk ontwerp gemaakt en zijn staan graag open voor advies.

Warmtepompboiler plaatsen

Informatie voor een warmtepompboiler van ongeveer 300 liter. Wordt aangesloten op een hybride warmtepomp van Daikin. Deze werkt met gasgedeelte voor warm water. Zo kan altijd nog na verwarmd worden. Aanvoerlucht kan uit woning komen, wordt nu door mechanische afvoer naar buiten geblazen. Mogelijk in de zomer de uitvoer van koude lucht retour de woning in. In de winter kan dit naar buiten worden geleid. Verzoek informatie via mail te versturen.

Warmtepomp installeren

Onze CV ketel van circa 17 jaar oud staat op het punt van opgeven. We twijfelen aan lucht-lucht warmtepomp of aan water/water warmtepomp doordat wij met woning circa 30 meter direct aan water 2-2,5 meter diepte wonen.

Realiseren van nieuwe Nefit ketel en warmtepomp

Wij zoeken naar een een nefit ketel liefst een model die onze gas verbruik verminderd momenteel hebben wij een nefit advantage van 2006 Het liefst een ketel waar een box die de lucht uit de afvoering omtovert naar warme lucht naast kan die van de warmtepomp. Het is een 4 laags woning, de woonkamer / keuken

Partners

Partners van Casius