Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Loden leidingen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: loden leidingen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: loden leidingen vervangen

Loden leidingen en afvoeren vervangen

Wij zijn vanaf 4 september 2020 officieel de eigenaren van een jaren 30 appartement (2e en 3e verdieping). Uit de bouwkundige keuring is gebleken dat er loden leidingen in de woning zitten. Deze willen wij graag laten vervangen, omdat wij geen lood in ons drinkwater willen. Naar schatting is de lengte van de leiding vanaf de watermeter naar de keukenkraan ongeveer 8 meter en naar het toiletkraantje 4 meter (zelfde verdieping). De badkamer, wasmachine-aansluiting en CV-ketel liggen een verdieping hoger (zie ook bijgevoegde plattegronden). De watermeter is te bereiken via een luik in de vloer. De loden leidingen liggen (naar waarschijnlijkheid) eveneens onder de vloer. Omdat de woning een houten balken vloer heeft, met daarop laminaat in prima staat, zijn wij benieuwd of de nieuwe leidingen zonder te veel breekwerk kunnen worden gelegd. Als er breekwerk moet plaatsvinden willen wij graag weten of de vloer en het laminaat (gemakkelijk) kunnen worden hersteld. Als er herstelwerkzaamheden moeten plaatsvinden door het breekwerk, dan horen wij ook graag of dit onderdeel is van de klus. Bij voorkeur laten wij de leidingen vervangen op/vlak na 5 september 2020, zodat wij daarna gelijk door kunnen met de verhuizing. Mocht het nodig zijn om van te voren de situatie ter plekke te beoordelen, dan kunnen wij een moment inplannen met de huidige bewoners.

Geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem

Ik woon in een jaren’30 woning in Amsterdam. Heb radiatoren, maar een geiser in de keuken en moederhaard in de woonkamer.. waarschijnlijk ook loden leidingen... wil een CV ketel en geen loden leidingen of gas meer ...maar ik huur. Samen met de verhuurder wil

Vervangen loden waterleiding en renovatie badkamer 1-hoog

Vervanging loden waterleiding vanaf de watermeter op de begane grond naar de drie verdiepingen. Het is onbekend in hoeverre de leidingen op de drie etages inpandig zijn vervangen. In de kruipruimte zijn ten behoeve van de wateraansluitingen voor de begane grond alle leidingen vervangen door koper. Deze werkzaamheden worden op kosten van de VvE verricht. De bewoners van de eerste verdieping willen aansluitend op bovengenoemde werkzaamheden hun kleine badkamer, afmetingen 1.50 breed en 1.28 diep, geheel laten renoveren. Dit gebeurt op eigen kosten

Loden leidingen vervangen

Ik heb waterleidingen voor mijn appartement en 2 buren. Het gebouw stamt uit de jaren 30 en we hebben positief getest op lood. Voor de vervanging van alle waterleidingen en de installatie van afzonderlijke waterleidingen en meters per appartement willen wij graag een offerte.

Leidingwerk vervangen in de keuken en badkamer

Het gaat om een hele kleine badkamer van 0,8 bij 1,7. Deze wordt gerenoveerd. Dit betekent nieuw leidingwerk zodat de douche op een betere plek kan komen, het toilet verplaatst kan worden en leidingwerk voor een kleine wastafel. De tegels zullen verwijderd zijn. Er is sprake van loden leidingen in de badkamer en die dienen vernieuwd te worden. Daarnaast is er een nieuwe keuken geplaatst maar daar is ook deels sprake van lood. Indien mogelijk zou dat ook verwijderd en vernieuwd moeten worden. Het zijn dus twee klussen. De woning staat leeg en er kan dus Corona proof gewerkt worden. De klus zou plaatsvinden in de week 8 - 12 juni. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Welke werken moeten uitgevoerd worden? Toilet plaatsen, douche / bad plaatsen, kranen plaatsen, waterleidingen plaatsen / aanpassen

Vervangen loden leidingen en afvoeren

Ik ga een huis kopen die nog loden waterleidingen hebben. Ik wil de waterleidingen over het gehele woning (60m2) laten vervangen, In de bijlage op pagina 20 is in detail uitgelegd hoe d epijpen er uitziet. Ik ben opzoek naar een partij die een offerte voor mij kan opstellen. I am in the process of buying a house that has the drinking water being supplied via loden pipes. The size of the apartment is approximately 60 m2. Please check the exact details of the technical inspections in the attachment (page 20) under the section "Water". It explains in more detail and shows the picture of the pipe. Could you please come up with a rough estimate of the costs as soon as possible?

Loden leiding vervangen

Uit watermeting is gebleken dat in mijn appartement te hoge concentratie lood in het water bevindt. Waar de loden leiding zich bevindt is niet duidelijk. Graag ontvang ik een (gratis) offerte om loden leiding te vervangen. De woning komt uit 1903 en staat in Amsterdam oost 4 woonlagen, op elke verdieping water gemeente begaande grond is lood geconstateerd. Kruipruimte is aanwezig daar zijn de leidingen. deurtje verder zit de hoofdkraan.

Loden leidingen vervangen

Het gaat om de loden leidingen bij de watermeter vervangen. Ik weet niet hoelang dit stuk zal zijn, maar ik denk ongeveer 1 m. Ik denk dat er niets opengebroken hoeft te worden, want het zit bij de kruipruimte.

Loden leidingen vervangen

In ons huis is nog loden leidingen, deze willen we graag laten vervangen. We wonen op de begane grond, 85 m2 en onze badkamer is aan vervanging toe, tekeningen hebben we al liggen.

Loden leidingen vervangen

We hebben in ons huis loden leidingen. Die leidingen moeten vervangen geworden zo snel mogelijk. Lood in ons water is 6x wettelijk norm. Ik heb geen idee hoeveel meter vervangen zou moeten worden. Ik zie onder de vloer naast de watermeter leidingen en twee meter verderop ook.