Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Loden leidingen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: loden leidingen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: loden leidingen vervangen

Vervangen loden leidingen

Ons huis is gebouwd in 1938 en bevat nog loden leidingen. Deze zouden we graag willen laten vervangen, maar het is voor ons moeilijk in te schatten waar deze leidingen liggen en om hoeveel het gaat. Ik kan de oude leidingen zelf afvoeren, maar dit kan ook door de vakman gedaan worden.

Loden leidingen vervangen

Wij hebben in ieder geval nog loden leidingen die vanuit de watermeter naar binnen lopen. Ons huis is begin jaren 30 gebouwd. Eerlijk gezegd weet ik niet wat de situatie mbt de overige leidingen is.

Loden leidingen vervangen

In sommige delen van ons pand liggen nog loden leidingen die wij willen laten vervangen. We kunnen lastig inschatten wat er precies onder de vloer ligt, maar denken we dat er op twee verdiepingen nog overal lood ligt. Het huis heeft twee douches en twee keukens die mogelijk nog verbonden liggen met loden leidingen, en een aantal wasbakken, een stuk of 5. Omdat het nodige werk lastig in te schatten is zouden we graag een offerte krijgen met de verwachte totale kosten, wat de mogelijkheden zijn, en los ook de arbeidskosten per uur evenals de gemiddelde materiaalkosten (bijv. per meter leiding, als dat kan).

Loden leidingen vervangen en wand stucen en verven

Een loden standleiding lopend vanaf woonhuis 1 op de 1e verdieping door de woonkamer van woonhuis 2 (ca 3,50 meter hoog met stucco plafond met kroonlijsten) tot in de kelder ca 1 meter, (daarna wordt het PVC ) moet geheel vervangen worden. Het gedeelte van de leiding dat in de woonkamer loopt zit in de wand, de rest niet. Na vervanging moet wand (en wellicht deel van kroonlijst) netjes hersteld worden en wand geverfd.

Loden leidingen afvoeren en vervangen

Huis van 1930 en op de begane grond ter plaatse van de watermeter nog loden leidingen zitten. Deze willen ik graag laten vervangen. Kunt u aub mij laten weten wat de kosten hiervoor zullen bedragen?

Vervangen loden leidingen en afvoeren

Ik zoek een loodgieter die een loden leiding kan vervangen. Het gaat ongeveer om 3 strekkende meter. De leiding is moeilijk bereikbaar. Aan de hand van een watermeting zit een loden leiding (het huis in). Die willen we later vervangen. De leiding gaat onder de vloer richting het keukenblok, waar ook de keukenkraan zich bevind.

Loden leidingen vervangen

Loden leidingen laten vervangen op korte termijn van een huis, 2e etage, bouwjaar rond 1930. Graag op korte termijn

Vervangen standleiding en loden leidingen

In een pand met 4 appartementen , 1 per etage, willen we graag 2 standleidingen laten vervangen / relinen / schoonmaken. Dit is afhankelijk van de staat van de leidingen. Bij sommigen zal gebroken moeten worden. Daarnaast willen wij ook inventariseren of het eventueel per etage opgelost kan worden.

Loden leidingen vervangen

Wij gaan verhuizen op 1 oktober naar een jaren 30 dubbele bovenwoning in Voorburg. Dit huis heeft op de begane grond ter plaatse van de watermeter nog loden leidingen zitten. Deze willen wij graag laten vervangen. Kunt u ons laten weten wat de kosten hiervoor zullen bedragen?

Loden leiding vervangen

Het betreft een tussenwoning uit 1928. De aansluitpunt van waterleidingbedrijf bevindt zich in voortuin zo'n 2 m vanaf de gevel. De watermeter bevindt zich aan achterzijde woning. Nadat we met lekkage van de leiding van put naar meter te maken kregen, bleek dat dit nog een loden leiding is. De overige leidingen in de woning zelf zijn al door een vorige eigenaar vervangen voor koper. Bij reparatie van de lekkage is een deel vervangen door kunststof, maar het deel van de loden leiding dat onder een stenen vloer loopt is lastig bereikbaar. Deze leiding zit er nog, en willen we we alsnog volledig vervangen of omleggen. Via wat online research hebben we begrepen dat daar verschillende mogelijkheden voor zijn. We willen graag met een aantal bedrijven de opties nagaan om zo tot de beste oplossing te komen met het minste sloop- en breekwerk. De huidige stenen vloer moet intact blijven.