Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Livin’flame houtkachel Lund installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: livin’flame houtkachel Lund installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: livin’flame houtkachel Lund installeren

Pelletkachel plaatsen

Pelletkachel plaatsen inclusief afvoer in caravan op kurenpolder in Hank plaats B-03. Palletkacheltype is :Livin Flame pelletkachel Ulvik met aansluitset compl 0 80 aanwezig. Hij staat nu een gaskachel dus afvoer zit er, alleen moet nu een dubbelwandige dakdoorvoering in. Gaskachel verwijderen we zelf. Graag een offerte van deze werkzaamheden.

Pelletkachel Livin' flame Ulvik aansluiten

Ik zoek een openhaardenspecialist die een livin'flam ulvik kan aansluiten. Er is een rookafvoer aanwezig. Een dubbelwandige buis 150 mm, naar boven door het platte dak naar buiten. Heb zelf een overgang van 150 mm naar 100mm maar weet niet of dat op deze kachel past. Ik zoek een partij die mij hierbij kan helpen.

Pellet kachel laten installeren

Nieuwe pelletkachel (Livin' flame Tromvik Pelletkachel) op bestaand rookkanaal / schoorsteen aansluiten. Schoorsteen pijp checken/ schoonmaken. We hebben in verleden een houtkachel gehad, maar schoorsteen is al paar jaar niet meer gebruikt. Graag snel installeren.

Plaatsen en aansluiten van Livin flame pelletkachel

Ik wil een livin flame pelletkachel in de woonkamer plaatsen. Wij hebben nog geen rookkanaal.

Houtkachel plaatsen

Ik wil graag een houtkachel laten installeren in mijn nieuwe woning. De oude bewoonster had ook al een houtkachel. Deze heeft ze meegenomen en ze heeft het gat in het plafond van de woonkamer afgesloten met een plank. 3 weken geleden heb ik bij de Gamma een houtkachel van het merk Livin Flame gekocht en rechte kachelpijpen voor de verbinding van de kachel naar het plafond van de woonkamer. De houtkachel wil ik laten installeren en eventueel de hele pijpleiding laten controleren/vegen zodat ik de kachel in gebruik kan nemen.

Houtkachel installeren

Vorig jaar bij Gamma een houtkachel van Livin' Flame type Flora gekocht met pijpen, rozet, nisbus en 90 graden bochtpijp. Deze houtkachel zou ik graag professioneel geinstalleerd willen hebben. Afvoerpijp naar schoorsteen heeft diameter van 19 cm en de kachelpijp is 15 cm. Er zou een verloopstuk geplaatst moeten worden, of misschien volstaat de nisbus al?

Pelletkachel installeren

Graag ontvangen wij een offerte voor het installeren van een pelletkachel (merk Livin flame, type Ulvik). Installatie kan dmv geveldoorvoer en bijbehorend buismateriaal is aanwezig. Installatie is op begane grond in vrijstaande woning. Er zijn geen brandbare muren of vloeren in de nabijheid van de kachel.

Pelletkachel installeren

Het gaat om het aansluiten van een pelletkachel (Livin' flame Tromvik) op de gevel. In de kamer moet het afvoerkanaal rond de 2/2,5 meter omhoog met een gevel-/muurdoorvoer (zie bijlage). Ook moet er een hittebestendige vloer komen.

Pelletkachel aansluiten

Wij willen graag een pelletkachel, type Livin' flame Liland, laten aansluiten op ons bestaande rookkanaal. Het bestaande rookkanaal is 150 mm dubbelwandig, en deze dient dus middels een verloop naar 80 mm te worden gebracht. Daarnaast willen wij bij het aansluiten gelijk de schoorsteen laten vegen en een nieuwe schoorsteenkap laten plaatsen. Graag willen wij offerte voor: - Aansluiten van de pelletkachel inclusief indicatie prijs benodigd aansluit materiaal, verloop, pijp, rozet etc in kleur zwart - Schoorsteenvegen en nieuwe schoorsteenkap inclusief montage Gelieve aan te geven binnen welke termijn deze werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Indien meer informatie benodigd kunt u mij e-mailen.

Houtkachel plaatsen

In ons recent gekochte woning staat momenteel een gaskachel en willen wij vervangen voor een houtkachel, waarschijnlijk de Livin’ flame houtkachel Lund zwart. Ik weet niet zeker hoeveel doorsnede de huidige rookgasafvoerkanaal heeft aangezien wij de sleutels nog niet hebben. Dit zal eind september zijn. Wij nemen een PVC vloer waardoor wij een onderplaat voor de houtkachel zullen aanschaffen. Graag zouden wij (per mail) willen weten wat de kosten zullen zijn om de huidige gaskachel te vervangen met een nieuwe houtkachel (incl installatie). Daarnaast zouden wij willen weten of jullie de huidige gaskachel kunnen overnemen? In de bijlage heb ik een foto's bijgevoegd van de nu nog huidige gaskachel. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet,