Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Livin’flame houtkachel Lund installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: livin’flame houtkachel Lund installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: livin’flame houtkachel Lund installeren

Houtkachel plaatsen

Ik heb onlangs de livin' flame houtkachel lund zwart gekocht. Echter deze dient nog wel aangesloten te worden op het al bestaande rookgasafvoerkanaal. Ook de pijp die tussen kachel en afvoerkanaal geplaatst moet worden is nog beschikbaar. (vorige bewoners hebben enkel hun houtkachel meegenomen) Ik twijfel over het zelf aansluiten van de houtkachel en heb graag een prijsindicatie wat een installatie zou kosten bij uitbesteding.

Livin’flame houtkachel Lund installeren

Plaatsen van een houtkachel in (hoek) achterwand en plafond, een door een betonnen wand naar buiten. Zie bijgevoegde foto's.

Houtkachel Livin Flame Lund installeren

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 2008 en zijn daar nu aan het klussen. Als de vloer is gelegd, willen wij er in de woonkamer een houtkachel laten plaatsen. We hebben een model Livin Flame Lund. In het woonkamerplafond zit al een rookkanaal tot aan het dak. In het plafond is het kanaal afgesloten met een plaatje triplex en dat moet open gezaagd worden. Het rookkanaal is schoon en niet eerder gebruikt. We zullen zelf de benodigde materialen kopen. Er moet een buis worden geplaatst naar het plafond met een verloopstuk op de kachel en een rozet aan het plafond. Er is een hittebestendige stalen vloerplaat van 60 x 70 cm. Wij ontvangen graag uw offerte. De klus kan vanaf 15 december worden uitgevoerd.

Installeren houtkachel inclusief rookkanaal aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een Livin’ flame houtkachel Lund zwart (Gamma), inclusief dubbelwandige buizen. Er moet een gat in plafond worden geboord (beton) en een gat door ons houten dak/dakpannen. Foto's huis buitenkant zijn bijgesloten.

Houtkachel plaatsen van Livin'flame

Graag zou ik een houtkachel kopen en laten plaatsen. Ik wil de Livin’ Flame houtkachel Lund zwart €379,-. Op onderstaande foto krijgt u een beeld van de huidige situatie. Ik zou graag horen welke kosten hieraan verbonden zijn.

Houtkachel installeren van Livin'flame

We hebben interesse in de aankoop van de houtkachel Livin Flame Lund of Narvik. In onze woning is al een gemetselde schoorsteen met een goed rookkanaal aanwezig. De vorige bewoners hadden daar ook al een houtkachel op aangesloten. Er is een houten vloer, daarop moet een hittebestendige voorziening worden gemaakt. Ik ontvang graag uw advies en een prijsindicatie voor het aansluiten van de kachel en plaatsen van de hittebestendige voorziening.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

We willen een nieuwe houtkachel, Livin’ flame houtkachel Lund zwart, die op het bestaande rookkanaal moet worden aangesloten. De huidige opening is te laag om de nieuwe houtkachel op aan te sluiten. Tevens willen we weten welke verbindingsstukken en dergelijke nodig zijn om de kachel aan te sluiten.

Living Flame houtkachel plaatsen

Ik wil graag mijn Livin' Flame houtkachel laten plaatsen in de veranda. Met een dakdoorvoer - dubbelwandig- door een epdm plat dak. De hoogte bedraagt 240 meter tot het plafond.

Houtkachel plaatsen van Livin Flame

Houtkachel, merk Livin Flame, afvoerkanaal plaatsen 2 maal gat boren (1 gat in betonnen vloer naar 1e verdieping en 1 door het plat dak) van eengezinswoning. Er zijn 2 enkelwandige pijpen aanwezig. De kachel heb ik al gekocht.

LivinFlame Kalmar houtkachel installeren

In juli zal er in onze achtertuin een tuinhuis gebouwd worden. Dit tuinhuis krijgt een dak met een schuinte van ongeveer 10 graden. Wij willen in het tuinhuis een houtkachel laten installeren. Het gaat om een Livin Flame Kalmar houtkachel van 70 x 37,9 cm met de afvoer aan de bovenzijde. Er moet daarvoor een afvoerkanaal worden aangelegd door het dak. Wij ontvangen daarvoor graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Partners

Partners van Casius