Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Levering en installatie topkoeling? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: levering en installatie topkoeling. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: levering en installatie topkoeling

Levering en installatie topkoeling

Ik wil een topkoeling Allure B40HR laten leveren en plaatsen. Er is eventueel leidingwerk nodig. De bestaande ketel is van 2007.

Zonneboiler leveren en installeren

Levering en installatie op schuin dak 40gr naast zonnepanelen 100l boiler

Nieuwe geiser installeren

Graag zou ik een nieuwe geiser van het type Fasto (Nefit) Type geiser F-1450 willen laten installeren. De geiser is nog niet in huis, dus eventueel een combinatie van levering en installatie is ook mogelijk.

Lucht - Lucht warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 1 ruimte Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor een logeer verblijf dat we momenteel aan het bouwen zijn in een bestaande ruimte (oppervlak 40m2) willen we een energiezuinige oplossing voor verwarming en warm water (we hebben zelf een ruime hoeveelheid zonnepanelen op het dak liggen). Mogelijkheden waar we zelf aan denken zijn: - warmtepomp lucht-lucht voor verwarming en doorstromer voor warm water. -warmtepomp lucht - water voor verwarming en warmwater - IR panelen voor verwarming en doorstromer voor warm water. Wij zijn op zoek naar een installateur die kan adviseren en instaleren. Ivm de voortgang van de verbouwing willen we op korte termijn advies voor de voorbereiding van leidingen in de vloer (voorbereiding leidingen in de vloer doen we eventueel zelf). Levering en installatie van apparatuur door installateur kan op latere termijn (over circa 3 maanden)

Verwarmingsketel op hout/pellets plaatsen

Op welke brandstof moet de ketel werken? Hout / pellets In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Compacte pelletketel. Levering ketel + installatie op nieuw aangelegde cv-installatie met vloerverwarming.

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag een offerte voor de levering en installatie van (Elga) hybride warmtepomp voor werking in combinatie met een Remeha Calenta C40 weer afhankelijke cv installatie. Vrijstaande woning bouwjaar 1890, matig geïsoleerd, (wel dakisolatie, geen spouwmuur maar steensmuur, deels hr-glas). Verbruik 3000 m3 gas per jaar.

Installatie van airconditioning

Ik wil graag een prijsaanbieding voor levering en installatie van airconditioning (koeling) thuis. Airconditioning Split-unit (single), Airconditioning Multi Split (multiple).

CV aanleggen in /chalet

Aanleggen complete kleine energiezuinige CV installatie voor in vier ruimtes (totaal 5 radiatoren) chalet L-vorm, ongeveer 60 m2. Inhoud ongeveer 150 m3. Ketel (met toebehoren) in voorraadruimte met twee radiatoren in woonruimte, één in keuken, één in slaapkamer en één (kleintje) in badruimte. Uiteraard met afvoer. Verwijderen aanwezige gashaard. Het betreft ook de levering van de ketel, radiatoren etc. De tussenwanden zijn van een soort hardboard. Dus compleet geleverd, aangelegd en werkend opgeleverd. Locatie Putten.

Zonneboiler met vloerverwarming installeren

Levering en installatie van een zonneboiler/combi installatie plus aanleg 50 m2 vloerverwarming voor gastenverblijf. Inhoud 140 m3. Gewapende betonvloer, geïsoleerde spouwmuren, V-vormig pannendak.

Ketel leveren en monteren

Onze ketel is nodig aan vervanging toe. Ik zou graag willen weten wat jullie voor ons kunnen betekenen als wij een ander type ketel wensen. Ik ben na wat online vergelijken tussen verschillende ketels ben in geïnteresseerd de 'Rehemha Tzerra M 39c Plus CW5 Plus CW5 Combi comfort Systeem met iSense' uitgekomen. Ik zou graag zou graag een offerte willen ontvangen voor het volgende: - Levering van de ketel - Vervangen van het exspansie vat. - Complete installatie van de ketel. - Afvoeren van de oude ketel. - Overige werkzaamheden tbv de installatie. - Service contract. De ketel hangt in een bijkeuken op de begane grond en is vrij toegankelijk.. Wij hopen dat het mogelijk is om binnen 4 weken te kunnen genieten van onze nieuwe ketel. We betalen het gehele bedrag in 1 keer en wensen daarom geen huur contract, ik verwacht om deze reden wel een scherpe prijs waarover we niet hoeven te onderhandelen. Bij voorkeur verloopt het contact via mail omdat ik niet altijd op kan nemen tijdens kantooruren. Met vriendelijke groet,

Partners

Partners van Casius