Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Levering en installatie topkoeling? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: levering en installatie topkoeling. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: levering en installatie topkoeling

Vloerverwarming plaatsen

Graag offerte voor levering en installatie van pellet CV ketel, geschikt om een werkplaats en een kantoor van 350 m2 warm te houden door middel van vloerverwarming. Uitvoering zomer 2019 In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Levering en installatie van een boiler van 400 Volt in de badkamer

Ik ben geïnteresseerd in de levering en installatie van een Itho Daalderop Mono-3 elektroboiler 80 liter, 7500 Watt, 400 Volt voor gebruik in de badkamer. Deze moet in de plaats komen van een boiler die inmiddels is verwijderd. Hiervoor is reeds een driefasen-aansluiting van 20A gerealiseerd met aardlekschakelaar en CEE-form 32A wandcontactdoos. Zie foto.

CV haard en houtkachel plaatsen op de cv installatie

Ik heb een tweestuks blokhut van 64 m2 en 4,80 meter hoog punt dak waar ik een cv haard en houtkachel allesbrander op de cv installatie wil plaatsen. Het gaat om de complete levering inclusief cv ketel, boiler, verwarmingen, aansluiting en eventueel een tweede kachel buiten voor de verbranding van snoeihout, oude stoelen etc.

Installeren warmtepomp voor zwembad

Buiten zwembad 3 x 4 m en 1,2 m diep, ca. 1500 m3 inhoud Vervanging van gas gestookte defecte warmte wisselaar. Afsluiten & verwijderen huidige warmte wisselaar Installatie warmte pomp naast technische ruimte aan koppelen aan bestaand leiding werk Levering materiaal en arbeidskosten Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Zwembad verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen

Levering en installatie topkoeling

Ik wil een topkoeling Allure B40HR laten leveren en plaatsen. Er is eventueel leidingwerk nodig. De bestaande ketel is van 2007.

Zonneboiler leveren en installeren

Levering en installatie op schuin dak 40gr naast zonnepanelen 100l boiler

Nieuwe geiser installeren

Graag zou ik een nieuwe geiser van het type Fasto (Nefit) Type geiser F-1450 willen laten installeren. De geiser is nog niet in huis, dus eventueel een combinatie van levering en installatie is ook mogelijk.

Lucht - Lucht warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 1 ruimte Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor een logeer verblijf dat we momenteel aan het bouwen zijn in een bestaande ruimte (oppervlak 40m2) willen we een energiezuinige oplossing voor verwarming en warm water (we hebben zelf een ruime hoeveelheid zonnepanelen op het dak liggen). Mogelijkheden waar we zelf aan denken zijn: - warmtepomp lucht-lucht voor verwarming en doorstromer voor warm water. -warmtepomp lucht - water voor verwarming en warmwater - IR panelen voor verwarming en doorstromer voor warm water. Wij zijn op zoek naar een installateur die kan adviseren en instaleren. Ivm de voortgang van de verbouwing willen we op korte termijn advies voor de voorbereiding van leidingen in de vloer (voorbereiding leidingen in de vloer doen we eventueel zelf). Levering en installatie van apparatuur door installateur kan op latere termijn (over circa 3 maanden)

Verwarmingsketel op hout/pellets plaatsen

Op welke brandstof moet de ketel werken? Hout / pellets In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Compacte pelletketel. Levering ketel + installatie op nieuw aangelegde cv-installatie met vloerverwarming.

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag een offerte voor de levering en installatie van (Elga) hybride warmtepomp voor werking in combinatie met een Remeha Calenta C40 weer afhankelijke cv installatie. Vrijstaande woning bouwjaar 1890, matig geïsoleerd, (wel dakisolatie, geen spouwmuur maar steensmuur, deels hr-glas). Verbruik 3000 m3 gas per jaar.

Partners

Partners van Casius