Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming

Leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming

Ik zoek een specialist die een water-water-warmtepomp (verticale bron) kan aanleggen voor mijn nieuwbouw woning. De pomp/put moet een woning van 160 m2 van sanitaire verwarming, passief koelen en CV-verwarming kunnen voorzien.

CV ketel vervangen

Een nieuwe HR-ketel leveren en installeren. Voor een 2 onder 1 kap. Gezin 4 personen. Normaal CW5

Lucht-lucht-warmtepomp leveren en installeren

Ik zoek een specialist die mijn woning (meerdere ruimtes) kan voorzien van een lucht-lucht-warmtepomp/airco met verschillende binnen- en één buiten-unit. De woning is +-191m3. Woonkamer is 10x7 m en 3 slaapkamers 1ste verdieping 3x4 m koelen Met de mogelijkheid om te bij verwarmen in de winter Huis heeft vloer verwarming onder Buiten unit kan gewoon op een bestande beton plaat bevestigd.

Het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp

Het betreft een bedrijfsgebouw (nieuwbouw), de kantoorruimte opp 74m2, hoogte +/- 3m dient te worden voorzien van verwarming / koeling. Ruimte word als 1 gehele ruimte gebruikt. Niet iedere dag is er iemand aanwezig in dit kantoor. Er zijn reeds dakdoorvoeren meegenomen in de bouw. Ik had zelf een lucht-lucht-warmtepomp in gedachten.

Een zonneboiler leveren en installeren

Ik zoek een specialist die een zonneboiler kan leveren en installeren. Ik zat zelf te denken aan een heatpijp-systeem, met dubbelspiraal en 2 tanks van 400 liter. Dit moet een vrijstaande woning kunnen voorzien.

Een grondwater warmtepomp installeren

Ik zoek een specialist die een grondwater-warmtepomp kan leveren en installeren. Het zou gaan om de achtertuin. Die is ongeveer 80 m2 groot. De grond bestaat hier voornamelijk uit klei. Ons huis is van 2015 hebben een a label voor isolatiewaarde. We hebben door het gehele huis vloerverwarming. Onze cv staat op zolder. Ik zou graag willen weten wat het me gaat kosten. Ik dacht zelf aan een verticaal systeem. De woning is 130 m2. De pomp moet dat kunnen verwarmen.

Het leveren en aanleggen van een warmtepompsysteem

We ontvangen graag een offerte voor een 7kw warmtepompsysteem met 200l boiler en heatpipes, geschikt voor een vierspersoonshuishouden. Er zijn al 16 zonnepanelen geplaatst en er is genoeg ruimte in de garage en op het dak om het systeem te installeren.

Een split airco leveren en installeren

ik wil graag de airco van praxis QLIMA SC-5248 laten installeren op mijn bungalow. De airco is nog niet aanwezig. Ik heb het vermoeden dat er al een muurdoorvoer is.

Airconditioning installeren en leveren

Ik overweeg om een airco te laten leveren en installeren. Ik heb een appartement in Helmond-Noord op de 7e verdieping. Ik heb een "L" vormige kamer of eigenlijk zijn het twee kamers met een open verbinding naar elkaar toe.De ene is 8.00 x 4.85 en de andere 2,70 x 5.20 en zijn 2.50 m hoog , 131 m3 dus.Jullie weten dan wel welke capaciteit ik moet nemen. De buitenunit moet op balkon komen. Ik zorg dat er elektriciteit met randaarde bij de beide units aanwezig is na jullie contact .

Airconditioning leveren en installeren

Ik ben op zoek naar een installateur. Het gaat om een airco split op slaapkamer installeren, waarbij de lucht blazer op zoldertje staat (dus niet aan de muur hangt). Inhoud 70m3 - airco moet ook kunnen verwarmen.

Partners

Partners van Casius