Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp

Het leveren en aansluiten van een warmtepomp

Warmtepomp welke aangesloten moet worden op reeds aanwezigen aardlus. Er komen ook zonnenpanelen. Met losse boiler van 300 liter. GO [m2] 172 vermogens [W/m2] 60 WP vermogen +/- 10,5 Kw Ook komt er een WtW systeem We hebben een warmte verlies berekening.

Het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp

Ben op zoek naar grond warmtepomp en aanpassing warmteafgifte systeem voor verwarming en warmwatervoorziening van ons vrijstaande huis, bouwjaar 2000, oppervlak 220m2, gasverbruik 2200 m3 per jaar. Heb op basis van bekende R waardes een warmteverlies berekening per vertrek gemaakt. Radiator capaciteit schiet tekort voor 35C LTV in sommige vertrekken. Dit wil ik aan laten passen door LT radiatoren en wandverwarming. Graag offerte voor een warmtepomp, LT radiatoren en aanleg wandverwarming, met of zonder offerte voor grondboring en aansluiting boorputten op de warmtepomp. Bouwtekening huis en warmteverlies berekening stuur ik op verzoek toe.

Centrale thermostaat op stadsverwarming aansluiten

ik zoek iemand die de thermostaat van mijn op stadsverwarming aangesloten cv kan leveren en komen vervangen. Ik wil er weer een gewone thermostaat voor in de plaats, dus geen slimme thermostaat.

Keramische wastafel vervangen en aansluiten

Defecte keramische wastafel demonteren en nieuwe keramische wastafel monteren (exclusief leveren nieuwe wastafel, ik heb al een nieuwe wastafel in bezit). Kraan van defecte wastafel overzetten op nieuwe wastafel en aansluiten op de waterleidingen (warm en koud), inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal. Nieuwe wastafel aansluiten op riolering, inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal.

Warmtepompboiler plaatsen

Wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen in de garage, aansluiten van bestaande leidingen, afkoppelen van combi ketel, leveren van Stiebel Eltron wwk 220 electronic . Gezin bestaat uit 2 a 3 personen. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Een warmtepompboiler leveren en installeren

Ik zoek een installateur die een warmtepompboiler in mijn woning kan ophangen en aansluiten. De boiler moet 250 of 300 liter zijn. De boiler moet op zolder of in de kelder komen te staan en afvoer naar binnen en buiten hebben. De boiler moet de woning van sanitair water kunnen voorzien.

Piano Centric paneelradiator leveren en plaatsen

Offerte aanvraag voor plaatsen radiator in de hal (2 bij 3 meter). Werkzaamheden: • Het uitschakelen van de cv-ketel en de vloerverwarming (zie foto) • Het zover als noodzakelijk drukloos maken van de cv-installatie • Het boren van 2 gaten in de hal door de vloer waar radiator geplaatst wordt en 2 gaten bij de vloerverwarmingsunit door de vloer (zie foto) • Het leveren en installeren van CV 16-2 slang door de vloer vanaf de hal naar de vloerverwarming verdeler. Kruipluik is in de hal, bij het raam.(zie foto) • Het leveren en installeren van een Piano Centric paneelradiator vlak type 21S l=900mm h=600mm RAL9016 1073 Watt incl. in de hal, onder het raam. • Het aansluiten van de geïnstalleerde CV slangen op de radiator • De radiator voorzien van een thermostaatknop. • Het vullen ontluchten en in bedrijf stellen van de installatie.

Huidige cv vervangen voor een elektrisch cv en ook aansluiten

Het is mijn bedoeling om de aanwezige cv ketel te vervangen door elektrische cv ketel om zowel de vloerverwarming en het sanitaire water te verwarmen. De woning is gelijkvloers en ongeveer 85 m3. Het gaat dus om het leveren en plaatsen van de cv

Meerdere radiatoren plaatsen, leidingwerk en aansluiten op cv-ketel

Ik wil graag 5 of 6 radiatoren plaatsen in een kleine woning. (Bijkeuken, badkamer, 2 x slaapkamer.) Heb zelf al een aantal (gebruikte) radiatoren maar in overleg mag de vakman eventueel nieuwe leveren. Deze klus bevat ook het leggen van leidingen.

Vloerverwarming en cv ketel leveren en plaatsen

Betreft een huis met een vloeroppervlak van ongeveer 65 m² waar vloerverwarming in moet komen inclusief plaatsing van nieuwe cv ketel. Het huidige laminaat wordt door mij verwijderd, maar daaronder liggen nog plavuizen. Volgens mij is de optie infrezen hierdoor niet mogelijk. Maar ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden. Zo ook over het aansluiten op de cv ketel. Soort cv ketel in overleg met de vakman.

Partners

Partners van Casius