Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het leveren en aanleggen van een warmtepompsysteem? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het leveren en aanleggen van een warmtepompsysteem. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het leveren en aanleggen van een warmtepompsysteem

Alle leidingwerk vervangen (oa badkamer) en radiatoren aanleggen

Voor een verbouwing aan de Valeriusstraat zijn we op zoek naar een loodgieter die leidingwerk aan kan leggen. En kan helpen met de badkamer. ook voor het aanleggen van Radiatoren. Indien nodig kunnen we tekeningen leveren om de indicatie van de offerte op te kunnen maken. Ik hoor graag van u.

Leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming

Ik zoek een specialist die een water-water-warmtepomp (verticale bron) kan aanleggen voor mijn nieuwbouw woning. De pomp/put moet een woning van 160 m2 van sanitaire verwarming, passief koelen en CV-verwarming kunnen voorzien.

Het leveren en aanleggen van een warmtepompsysteem

We ontvangen graag een offerte voor een 7kw warmtepompsysteem met 200l boiler en heatpipes, geschikt voor een vierspersoonshuishouden. Er zijn al 16 zonnepanelen geplaatst en er is genoeg ruimte in de garage en op het dak om het systeem te installeren.

Het aanleggen van een hybride warmtepomp

Ik zoek een specialist die een warmtepomp kan leveren een aanleggen. We wonen in een groot vrijstaand huis welke niet tot nauwelijks is geïsoleerd. gasverbruik is daarom erg hoog met zo een 5000 m3 per jaar. we gaan dubbele ramen laten plaatsen, zoldervloer isoleren en denken na over een hybride warmtepomp. We zoeken iemand die ons kan toelichten hoe dit systeem het best tot zijn recht komt.

Vloerverwarming aanleggen

Graag een offerte voor het leveren, aanleggen en compleet bedrijfsklaar opleveren van een vloerverwarming (90 m2) die als hoofdverwarming dienst gaat doen. Wij leveren u een schone betonvloer op. De huidige dekvloer halen wij eruit. Wij willen de slaapkamer op de begane grond qua temperatuur separaat kunnen instellen (doorgaans lager dan in de woonkamer). Na het leggen van de vloerverwarming moet er een nieuwe dekvloer worden aangebracht. Dit maakt onderdeel uit van uw offerte. Hoogte van de nieuwe dekvloer in nader overleg. Planning: uitvoering week 14 (30 mrt - 3 april).

Een nat vloerverwarmingssysteem aanleggen

We zouden vloerverwarming willen hebben, ik denk aan een nat systeem. Het gaat om een appartement op de 4e verdieping, bouw van 2003. We hebben een cement/zand dekvloer. Na oplevering is het tot nu voorzien geweest van gespannen tapijt, dit verwijderen we zelf. We zoeken vloerverwarming voor de woonkamer van rond 50 m2 (en mogelijk nog twee andere kamers op zelfde verdieping van 7 en 13 m2). Bedoeling is gevuld op te leveren en geëgaliseerd voor pvc plak vloer.

Houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard

Gewenst resultaat: bestaande gemetselde schouw en houthaard 2-zijdig vervangen voor een 3-zijdige gashaard roomdivider gestuct. 1. Ik weet niet of de bestaande schouw een dragende functie heeft, dus zoek iemand die dat ook kan bepalen, constructieberekening kan (laten) maken, adviseert ivm eventuele vergunning en met een oplossing en/of alternatieven komt, mocht het een dragende functie hebben. 2. Eventueel verwijderen huidige haard en constructie wijzigen indien nodig. 3. Eventueel gashaard leveren, inbouwen, stucen, gas aanleggen via kruipruimte. (deze stap kan ik ook door een ander bedrijf laten uitvoeren, maar zoek het liefst iemand die al het werk uit handen neemt van begin tot eind).

Het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die een aantal installaties kan vervangen, leveren en installeren. Het gaat om het verwijderen van een bestaande convectorput in de woonkamer. Daarnaast moet er vloerverwarming worden ingefreesd op de begane grond (60 m2). Daarnaast zou de bestaande CV-installatie vervangen moeten worden en wil ik warmtecollectoren en een boiler-warmteopslag (600L). Overige werkzaamheden bespreek ik graag met de CV-installateur.

CV aanleggen in stacaravan chalet

Ik wil cv aan laten leggen in ons chalet (bv de Vaillant ecoTECpro ketel). Heb nu een oude geiser voor warm water, dus de nieuwe ketel moet ook warm water gaan leveren. Het gaat om het leveren en plaatsen van een nieuwe CV-ketel. Om het verwijderen van de oude geiser. Daarnaast moeten er 6 radiatoren geplaatst en aangesloten worden. Het gaat om werk in een chalet.

Warmtepompsyteem aanleggen

Ik heb interesse in een warmtepompsysteem. De woning (ongeveer 200 m2) is 10 jaar geleden redelijk duurzaam verbouwd. Gasverbruik 3000 m3. In de leefruimte is vloerverwarming aanwezig. Dubbel glas in hele huis, weet niet of dit HR++ is, maar zeker HR. Grondwater zit op 10 meter diepte, dit wordt al voor bewatering gebruikt. Onze zonnepanelen leveren 4500 KWh pj. Graag ontvang ik van u passend advies.

Partners

Partners van Casius