Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkende radiatorkraan demonteren en vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkende radiatorkraan demonteren en vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkende radiatorkraan demonteren en vervangen

Lekkende radiatorkraan

We hebben 2 opdrachten: 1. Een lekkende radiatorkraan 2. Een tikkende radiator (ontluchting helpt niet). Beide problemen willen wij graag verholpen hebben.

Kraan wastafel wisselen en radiatorkraan repareren

Wij hebben hulp nodig met 2 klussen in huis: 1. Een wastafel kraan wisselen met een nieuwe in de badkamer 2. Een lekkende kraan van een verwarming in de slaapkamer herstellen.

Lekkende radiatorkraan demonteren en vervangen

Radiator kraan lekt, onderom. Schijnbaar moet er een nieuwe kraan komen, de leiding aftoppen, kraan demonteren en nieuwe plaatsen. Hoe veel zou dit ongeveer kosten?

Lekkende thermostatische radiatorkraan vervangen

Omdat de thermostatische radiatorkraan was afgebroken, heb ik een nieuwe bij de Praxis gekocht. Nadat ik nieuwe erop heb gedraaid, doet hij het niet en lekt het ook een beetje.

Radiatorkraan van blokverwarming vervangen

In mijn appartement heb ik last van een lekkende radiatorkraan. Deze zal moeten worden vervangen. Omdat de verwarming geschiedt door middel van een blokverwarming zal daarbij gebruik moeten worden gemaakt van invriezen van leiding(en). Graag zou ik vernemen wat het vervangen van 1 radiatorkraan ongeveer zou gaan kosten, inclusief materiaal.

Regelklep stadsverwarming vervangen

Graag wil ik van u een prijsopgave voor de vervanging van de mini (valve) klep merk Satchwell van onze stadsverwarmingsunit. Zie foto's. Tevens het nakijken/herstellen van lekkende radiatorkraan.

Lekkende radiatorkraan repareren of vervangen

Ik wil graag mijn radiatorkraan laten repareren of, als dit niet lukt, laten vervangen.

Lekkende radiatorknop vervangen

Een lekkende radiatorkraan in de woonkamer moet vervangen worden. Hij lekt wanneer je de radiator aan doet.

Ik zoek een vakman die een cv-ketel die ...

Ik zoek een vakman die een cv-ketel die ik zelf koop kan en wil installeren. Ik kan een ATAG A244EC ketel kopen voor 1200 euro. Verder moet er ook nog een lekkende radiatorkraan gerepareerd worden.