Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkende douchekraan repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkende douchekraan repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkende douchekraan repareren

Lekkende douchekraan vernieuwen

Onze douchekraan lekt, weet niet of zoiets nog gemaakt kan worden of dat er een nieuwe kraan op moet. Hij zit er al 20 jaar.

Lekkende douchekraan repareren

Ik heb zelf een thermostatische douchekraan geïnstalleerd die ik bij Praxis heb aangeschaft. Functioneerde goed. Na 2 weken begint deze echter te lekken. Graag hulp bij repareren van dit defect.

Badkraan verplaatsen

We zijn op zoek naar een vakman die de badkraan kan verplaatsen van badrand naar de muur en de oude kraan kan afdoppen oid. Tevens hebben we wastafelkranen die aangesloten moeten worden en een lekkende douchekraan waarvan we niet weten welk type het is en dus ook niet weten hoe we het moeten oplosse .

Lekkende douchekraan vervangen

Omdat de kraan in mijn douche lekt, zal ik een nieuwe kraan gaan kopen bij Gamma. Ik zoek een vakman die de kraan hier kan vervangen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Lekkende douchekraan repareren

De kraan van de douche lekt, is zeer moeilijk volledig dicht te draaien.

Lekkende douchekraan bekijken en misschien vervangen

Gisteren heb ik een douchekraan bij de praxis gekocht, sindsdien lekt de douchekop. Kan iemand hier naar kijken en eventueel vervangen op korte termijn?

Lekkende douchekraan in de douche vervangen

De douchekraan is pas vervangen voor een nieuwe, maar deze kraan is plotseling gaan lekken. Ik wil graag zo snel mogelijk dat iemand komt kijken waarom deze lekt en het oplost.

Vervangen van de douchemengkraan

Omdat ik last heb van een lekkende douchekraan, wil ik deze graag laten vervangen. Daarom wil ik graag een nieuwe mengkraan laten installeren, echter weet ik zelf niet welk soort ik nodig heb. Hoeveel kost het laten installeren van een nieuwe douche mengkraan?

Lekkende douchekraan repareren

Ik heb een lekkende regendouche. Het betreft een Grohe Euphoria douchesysteem. Als leek vermoed ik dat waarschijnlijk de Grohe handgreep (onderdeel 47718000) vervangen moet worden.

Thermostatische douchekraan en regendouche plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een thermostatische douchekraan. De huidige is 33 jaar oud en de temperatuur kan niet goed meer geregeld worden. Verder heb ik een lekkende douchekop, die ik wil vervangen door een regendouche. De materialen moeten van goede kwaliteit zijn, maar wel in de budgetklasse, want ik woon in een huurwoning. Ik wil het werk na half mei laten uitvoeren.