Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkend toilet repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkend toilet repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkend toilet repareren

Lekkend toilet repareren

Het toilet lekt 3/4 druppels bij het doorspoelen. Toevallig is er iemand voor de riolering bij de buren bezig, hij gaf aan dat het waarschijnlijk om de ring gaat aan de achterzijde.

Buitenkraan repareren

Ik wil graag een indicatie ontvangen voor een stuk gevroren buitenkraan en een lekkend WC kraantje. De buitenkraan graag vervangen. Het kraantje in toilet lekt. Gelieve te repareren. Indien niet mogelijk graag vervangen.

Lekkend kraantje bij de stortbak repareren

Het kraantje bij de stortbak van het toilet lekt

Hangtoilet met reservoir vervangen en radiatoren installeren

We hebben een hangend toilet die vervangen moeten worden i.v.m. een lekkend reservoir. In het toilet moet alles afgewerkt worden, alleen de betegeling doen we zelf. Tevens willen wij een kleine radiator laten ophangen in het toilet. Bovendien willen we in de gang bij de voordeur een grote radiator laten installeren. Voor deze radiatoren zijn wel verwarmingsbuizen (van de vorige radiatoren) aanwezig. Alleen de oude radiatoren zijn verwijderd. Het grote materiaal - reservoir, toilet en de radiatoren - schaffen we zelf aan.

Lekkend reservoir van de toilet repareren

Mijn reservoir van mijn toilet lekt bij de overgang van reservoir naar afvoerpijp richting toiletpot. Het is een ouderwetse, losse kunststof bak.

Mengkraan in keuken vervangen

De lekkende bestaande mengkraan in de keuken vervangen door nieuwe mengkraan. De nieuwe kraan is al aangeschaft. Controle en eventueel repareren/vervangen van soms lekkend kraantje van spoelbak in toilet.

Mengkraan in de keuken vervangen

- De (lekkende) bestaande mengkraan in de keuken vervangen door nieuwe mengkraan. (nieuwe kraan is reeds aangeschaft) - Controle (en eventueel repareren/vervangen) van soms lekkend kraantje van spoelbak in toilet.

Loodgieterswerk

Plaatsen toilet en wasbak in badkamer en repareren lekkend toilet op begane grond: Graag mailen ivm onregelmatig werk

Probleem met lekkend stortbak

Reparatie stortbak toilet. Al een tijd probleem gehad, maar nu moet het gerepareerd, of vervangen worden. Water blijft doorlopen na spoelbuurt, en geluid irriteert mateloos. Geen grote klus, maar wel van enorm belang.

Lekkend sanitair

A. Van hangend urinoir is de aansluiting voor de afvoer niet passend waardoor hij lekt; B. Het ingebouwd/hangend toilet blijft doorspoelen. Dit willen we graag laten repareren.