Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage herstellen en plafond opnieuw verven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage herstellen en plafond opnieuw verven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage herstellen en plafond opnieuw verven

Lekkage achter zwevende wc herstellen

Ik zoek een loodgieter die de lekkage in de stortbak achter de wand achter het toilet kan herstellen. Er drupt water in de stortbak achter de muur en die lijkt daardoor te overstromen. Na het herstellen dient het muurtje weer dicht gemaakt te worden.

Lekkage herstellen en plafond opnieuw verven

De afvoerleiding van de ketel op zolder is kapot gegaan waardoor ik een lekkage heb. De leiding moet gemaakt worden. En er moet geschilderd worden omdat ik nu vlekken heb op de slaapkamer plafond.

Lekkage aanrechtkastje na aansluiten vaatwasser herstellen

na aansluiten vaatwasser lekt het nu in het aanrechtkastje

Damixa kraan repareren

https://damixa.nl/keukenmengkraan-7-p994 De kraan in bovenstaande link (Daxima 18077) lekt. Graag een offerte om deze lekkage te herstellen.

Lekkage afvoer herstellen

Ik heb een lekkage tussen de afvoer sifon naar de afvoerbuis waterleiding/riolering. Wie kan mij helpen?

Lekkage herstellen aan een radiator

Ik heb lekkage aan een radiator in mijn woning. Als ik de radiatorknop opendraai loopt daar water langs. Ik laat dit graag repareren. Misschien is een nieuwe knop de oplossing.

Lekkage bij wastafel herstellen

Waarschijnlijk lek aan de afvoer van de wastafel, lekt door naar beneden. Leiding is weggewerkt in de wand.

Badkamer renoveren iv.m. lekkage

Wij hebben onverwachts forse lekkage in onze badkamer. Daarom willen wij de oude badkuip en douchecabine laten verwijderen en afvoeren. We willen de riolering en alle leidingen laten controleren en als het nodig is laten herstellen. Daarna willen we er een nieuwe douchecabine en thermostaatkraan laten plaatsen en alles netjes laten afwerken. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Lekkage bij douchecabine verhelpen

Onlangs heb ik een gesloten douchecabine zonder douchebak geplaatst, helaas er is sprake van lekkage. Het water komt via achterkant van cabine naar voren, mogelijk de waterleiding is niet goed aangesloten. Opdracht: lekkage opsporen en herstellen.

Compleet verbouwen van de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer compleet laten verbouwen: - We willen graag een platte douchebak met 2 douchewanden laten plaatsen; - Breken van de vloer voor een nieuw aansluiting voor de afvoer van 40 mm (50 cm); - Aanleggen van een afvoer ten behoeve van de nieuwe douche; - Plaatsen van een tweetal wanden/schermen ten behoeve van de douche; - Plaatsen van douchezuil/thermostaat kraan/douche; - Ook graag het herstellen van het tegelwerk van de vloer. De badkamer is ongeveer 2 meter bij 2 meter, er zit een dubbele wasbak in en een toilet. We hebben nu een lekkage naar beneden, dit graag eerst verholpen.

Partners

Partners van Casius