Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage in? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage in. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage in

Kraan van stoomcabine repareren

Ik wil 2 kranen laten vervangen in mijn douche-/stoomcabine wegens lekkage. Één kraan is een thermostaatkraan en daarboven bevindt zich een regelaar.

Badkraan vervangen en afvoer repareren

Ik wou een badkraan laten vervangen( kraan reeds in bezit) en een lekkage van de ofloopbuis van de douche repareren

Lekkage van badkamer naar keuken verhelpen

Er zit een lekkage in de douche, waarschijnlijk de afvoer. De voegen zijn al vervangen. De lekkage loopt naar de keuken eronder.

Lekkage in de badkamer repareren

Op het plafond van de begane grond hebben wij onder de badkamer een vochtplek. Deze plek neemt na het douchen toe. Voor zo ver wij weten zit het in de afvoer van de douche onder de tegels. Graag laten wij de lekkage opsporen en verhelpen.

Lekkage douche repareren

Ik heb lekkage wat vanuit de douche komt. Hoogwaarschijnlijk is het de afvoer die de lekkage veroorzaakt. Hiervoor moeten er een aantal tegels verwijderd en gehakt worden (douchedrain) Vervolgens weer tegels erop. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor de werkzaamheden per mail.

Lekkage in douche en keuken verhelpen

I have a small leakage in the douche panel (due to rubber seal break) and second leakage is in the kitchen sink outlet pipe (above the siphon). It is not a very big task but worth a few hours of work. The shower panel is mounted on the wall and needs to be dismounted. Let me know if interested.

Lekkage onder de douchebak verhelpen

We hebben een paar jaar geleden een inloopdouche laten aanleggen. Ongeveer een jaar geleden hadden we ineens lekkage in de keuken en de hal. Hierop hebben wij de douchebak opnieuw laten kitten en stopte de lekkage. Na verloop van tijd hadden we weer lekkage in de hal dus is er wederom gekit. Vorige maand herhaalde de lekkage zich. Het kan dus haast niet anders dan dat de lekkage vanuit de douche komt, maar we hebben geen behoefte om alles er weer uit te breken. We laten de situatie hier graag beoordelen door een vakman. Misschien weet die een andere en minder ingrijpende oplossing dan slopen van de douchebak.

Lekkage in badkamer detecteren

Ik heb een lekkage in de badkamer, zeer waarschijnlijk de douche, die zich uit tot een natte plek op de muur in de overlap. In het verleden heb ik ook al een badkamerlekkage gehad maar nu helaas weer terug. Graag verneem ik van uw een prijsopgaaf en mogelijke datum/periode voor het eventueel uitvoeren van de werkzaamheden.

Thermostaatkraan in de badkamer vervangen

Ik wil de thermostaatkraan in de douche laten vervangen. Ik heb lekkage in de keuken en denk dat de kraan in de badkamer de oorzaak is. Mocht de lekkage niet worden veroorzaakt door de oude thermosstaatkraan dan moet de oorzaak van de lekkage verder worden opgespoord en verholpen. Ik heb de nieuwe kraan inmiddels aangeschaft. Ik hoor graag vooraf even van uw wat de kosten zijn voor de montage.

Lekkage afvoer douche verhelpen

Vorige week waterschade opgelopen. De slaapkamer (naast de douche gelegen) was de eerste constatering. De vloerbedekking was nat en de muur klam. Na de VVE ingeschakeld te hebben is er een monteur langs gekomen die heeft geconstateerd dat de afvoerpijp kapot zou zijn. (waar en hoe was nog niet duidelijk). Omdat het om de afvoer ging trok de VVE (opstalverzekering) zijn handen er van af en moet ik het zelf maar uitzoeken. Mijn eerste probleem is dat ik de afvoer moet laten maken maar daarnaast heb ik nu wellicht al schimmel in mijn muur zitten en mogelijk in mijn vloerbedekking. Kunnen jullie mij helpen om in ieder geval de afvoer weer te maken zodat ik in ieder geval weer kan douchen.... Probleem is dat mijn douche op een douchebak staat dus hoe we bij de afvoerbuis kunnen komen is mij nog een raadsel... Mvg,