Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leidingwerk gereed maken voor een nieuwe keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leidingwerk gereed maken voor een nieuwe keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leidingwerk gereed maken voor een nieuwe keuken

Leidingwerk gereed maken voor een nieuwe keuken

Wij zoeken een vakman die leidingwerk in onze nieuwbouwwoning in Amsterdam kan verleggen ten behoeve van onze nieuwe keuken. Exacte opleverdatum is nog niet bekend, maar zal eerste kwartaal 2018 zijn. De aansluitpunten zijn aangegeven op de tekening in de bijlage. Gaat onder meer om: water toe- en afvoer een klein stukje verplaatsen, Perilex aansluiting voor inductie installeren en een aantal stopcontacten aanbrengen voor de afzuigkap. Eventueel is het nodig om extra groep in meterkast te maken. Wie kan deze klus volledig op zich nemen en is flexibel om na oplevering van onze woning dit snel te kunnen oppakken? Graag offerte na inventarisatie wat er exact aangepast moet worden, dus een onderbouwde/gespecificeerde offerte.

Elektra- en leidingwerk voor plaatsing nieuwe keuken

In week 21 slopen wij onze oude keuken weg, zodat in week 22 het voorbereidende installatiewerk kan worden uitgevoerd. Het gaat daarbij om het verwijderen van de gasleiding en aanpassing van het elektra. Het gaat om het bijplaatsen van een groep t.b.v. elektrisch koken, het plaatsen van een Perilex WCD, het plaatsen van diverse WCD t.b.v. de oven, magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Ook moet er een lichtschakelaar voor een lamp in de woonkamer verplaatst worden en een schakelaar voor de mechanische ventilatie. Als laatste moeten een lichtschakelaar en stopcontacten worden geplaatst voor inbouwspots in het plafond. De leidingen leggen we zelf aan. U hoeft enkel alle draden te trekken en alles aan te sluiten. Zodra het stucwerk gereed is vragen wij u de wandcontactdozen en schakelaars te plaatsen; zodra de keuken gemonteerd is vragen wij u de kookplaat aan te komen sluiten. Zie onze bijlage voor meer informatie. De wandcontactdozen (2 stuks) die in het zicht komen en de schakelaars staan hier nog niet op aangegeven. Wij ontvangen graag uw offerte.

Graag schriftelijke indicatie CV: - ...

Graag schriftelijke indicatie CV: - Demonteren 3 radiatoren - Verplaatsen bijbehorend leidingwerk - Plaatsen 3 radiatoren Gasleiding: - Gereed maken leiding in keuken (zit al bijna op goed plek) Waterleiding: - Gereed maken leiding in keuken (zit al bijna op goed plek) - Gereed maken leiding in badkamer en toilet t.b.v. wasbak, hangtoilet, bad, douche, fontijn, toilet - Doortrekken water van toilet naar aangrenzende trapkast tbv wasmachine Kranen/sanitair: - Plaatsen en aansluiten kranen/sanitair Afvoerleiding: - Doortrekken afvoer van toilet naar aangrenzende trapkast tbv wasmachine - Plaatsen afvoer in badkamer van bad, wastafel en douche - Gereed maken leiding in keuken (zit al bijna op goed plek) - Doorspoelen riolering

Water- en afvoerleidingen verleggen in ...

Water- en afvoerleidingen verleggen in de huidige keukensituatie via kruipruimte naar de nieuwe situatie. Gaten boren in betonvloer en de leidingen/afvoer tbv aanrecht en vaatwasser hiervoor gereed maken. Nieuwe waterleiding vanuit meterkast naar achtergevel t.b.v. buitenkraan via kruipruimte. Mogelijk maken van een bad in badkamer m.b.t. leidingwerk en afvoer. Gas: huidige leiding verplaatsen naar een andere muur van de keukenruimte. 13 april krijgen we de sleutel van het huis, kort daarna graag de uitvoering van de werkzaamheden.