Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leidingen verplaatsen in een appartement? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leidingen verplaatsen in een appartement. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leidingen verplaatsen in een appartement

Leidingen verleggen

Gasleiding verplaatsen 2 radiatorbuizen omleggen

CV-ketel verplaatsen, leidingen wegwerken en radiator verplaatsen

Ik ben met spoed op zoek naar een installateur. 1) Verplaatsen van de cv ketel & expansievat naar een nieuw te plaatsen balkonkast (nog niet aanwezig) met vorstbeveiliging. 2) Verplaatsen radiator in de keuken. 3) Warmwaterleiding naar andere zijde keuken verleggen 4) Wegwerken van leidingen langs wanden en plafond (zie voorbeeld op de laatste foto) in de gehele woning. Het gaat om ongeveer 40 meter leidingen. Graag ontvang ik prijs en vroegst mogelijke startdatum.

CV ketel verplaatsen naar balkonkast

Ik zoek een loodgieter die mijn huidige CV-ketel naar de balkonkast kan verplaatsen. De CV staat nu op een onhandige plek. Het betreft een appartement uit de jaren '40. Het appartement is 50 m2 groot en de CV-ketel hangt nu ongeveer 3 meter verwijderd van de balkonkast. De leidingen in de woning zijn flexibel en weg gewerkt in de vloer.

Leidingen infrezen en verleggen

Ik wil alle aansluitingen in mijn keuken (water en gas) ongeveer 1.80 meter verplaatsen naar een andere ruimte en daarbij de leidingen meteen laten infrezen. De aansluitingen komen uit het plafond van de badkamer, die ernaast gelegen is. Kort gezegd dus de keuken verplaatsen en netjes afwerken. Half januari krijgen we de sleutel, dan moet er meteen gestart worden. Voor die tijd kunnen we, in overleg, het samen doorlopen.

Leidingen verplaatsen in een appartement

Wij zijn de badkamer aan het verbouwen in ons appartement op de eerste verdieping (totaal 6 hoog). Nu hebben wij een muur weggebroken maar nu staan de aan en afvoerbuizen van de CV ( door het hele gebouw) midden in de badkamer. Kunnen deze omgelegd worden? Ik hoor het graag.

Vloerverwarming leggen en leidingwerk verleggen badkamer

Begin maart willen wij bijkeuken in onze nieuwe woning helemaal strippen en daarin zelf een badkamer gaan realiseren. De voorbereiding zoals vloerverwarming en leidingen verplaatsen / aanleggen willen we laten doen. In de ruimte naast deze badkamer ligt al vloerverwarming en de leidingen komen uit in de badkamer. Verder zit er nu een wasmachine aansluiting en een kraan maar daar moeten dus de leidingen voor 2 kranen voor wasbakken en 1 voor de douche gemaakt worden. De ruimte is ongeveer 9 m2.

Nieuwe ketel op andere plaats monteren

Ik wil graag een woning kopen maar de woning wat ik op het oog heb heeft een probleem. De ketel zit op een ongunstige plek ik zou hem moeten verplaatsen ongeveer 4 meter verder op. Ook de leidingen wil ik onder de vloer weggewerkt hebben daar is immers ruimte voor plus er moet een nieuwe ketel komen. Ik zou graag ongeveer van jullie willen weten wat ongeveer de kosten daarvan kunnen zijn. Ik hoop dat jullie ons een indicatie kunnen geven zo dat wij erover na kunnen denken of wij het waard vinden om die woning te kopen?

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen

Ik wil vier radiatoren op blokverwarming vervangen. Dit kan volgens mij het beste middels bevriezing van de leidingen. Het gaat in eerste instantie alleen om het afdoppen van de radiatoren/kraantje aanbrengen. Het vervangen/verplaatsen van de radiatoren moet later. Ik vind het van belang dat de installateur/loodgieter een verzekering heeft voor als het onverhoopt mis mocht gaan.

Aanpassingen aan het leidingnet

Naar aanleiding van rapport Biobeheer legionella in ons pand zijn er een aantal actiepunten. Leidingverloop in meterkast dient aangepast te worden zodat deze niet meer tussen de cv leidingen loopt en hierdoor niet meer ongewenst opgewarmd kan worden. Leidingverloop ter hoogte van de toiletruimte en magazijn boven, plafond, dient aangepast te worden zodat deze niet meer bovenlangs de cv leidingen kruist en hierdoor niet meer ongewenst opgewarmd kan worden. Brandslanghaspel in magazijn dient op de aftakking (<15 cm) van de doorstromende leiding voorzien te worden van een EA beveiliging (inclusief afsluiter) advies is om de EA beveiliging ten behoeve van de cv vulkraan te verplaatsen naar de aftakking (<15 cm) van de doorstromende leiding. Op de bovenetage is ook een brandslanghaspel welke al jaren niet meer gekeurd is. Buiten gebruik stellen?? De doucheruimte beneden wordt ook niet gebruikt. Wat hiermee te doen?

Geïsoleerde kast voor de CV ketel op het balkon maken

De cv ketel verplaatsen naar het balkon, inclusief de leidingen. De cv ketel bevindt zich in een kamer aan de binnenkant van de buitenmuur en kan op hetzelfde punt naar buiten verplaatst worden. Op het balkon wil ik graag een geïsoleerde kast laten maken.

Partners

Partners van Casius