Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leidingen verleggen in de keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leidingen verleggen in de keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leidingen verleggen in de keuken

Leidingen infrezen en gaten boren voor WCD

Ik wil leidingen verleggen in de keuken. Beton frezen. Aantal: 3x Elektra (20 mm breed) afstand horizontaal 70 cm. 3x gat boren 80 mm diameter, 40 mm diep. 2x waterleiding (18 mm breed). Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave.

Leidingen infrezen en verleggen

Ik wil alle aansluitingen in mijn keuken (water en gas) ongeveer 1.80 meter verplaatsen naar een andere ruimte en daarbij de leidingen meteen laten infrezen. De aansluitingen komen uit het plafond van de badkamer, die ernaast gelegen is. Kort gezegd dus de keuken verplaatsen en netjes afwerken. Half januari krijgen we de sleutel, dan moet er meteen gestart worden. Voor die tijd kunnen we, in overleg, het samen doorlopen.

Leidingen van water, gas en afvoer verleggen

De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zijn het volgende, water, 15 mm en 22 mm, gas 28 mm, afvoer 50 mm. Deze komen nu vanaf 1 hoog uit in het midden van de kamer en zullen naar de zijkant gelegd moeten worden, en mogen langs het plafond lopen want er komt een verlaagt plafond in. De leidingen komen uit in de kruipruimte en zullen daar ook weer gemonteerd moeten worden. Aansluitingen zitten dicht bij het luik van de kruipruimte.

Leidingen verleggen in de keuken

Waterleidingen verleggen ter voorbereiding nieuwe keuken. De keuken nog niet aanwezig. De afstand is ongeveer 2 meter. Gasleidingen zijn niet aanwezig in ons huis: we zijn aangesloten op stadsverwarming. Wij willen graag weten wat het kost om deze leidingen te verleggen.

Vloerverwarming leggen en leidingwerk verleggen badkamer

Begin maart willen wij bijkeuken in onze nieuwe woning helemaal strippen en daarin zelf een badkamer gaan realiseren. De voorbereiding zoals vloerverwarming en leidingen verplaatsen / aanleggen willen we laten doen. In de ruimte naast deze badkamer ligt al vloerverwarming en de leidingen komen uit in de badkamer. Verder zit er nu een wasmachine aansluiting en een kraan maar daar moeten dus de leidingen voor 2 kranen voor wasbakken en 1 voor de douche gemaakt worden. De ruimte is ongeveer 9 m2.

Convectorput dicht maken

Het dicht maken van de convectorput en het ontkoppelen van een radiator. Indien nodig, het verleggen van leidingen/verdeler van vloerverwarming. Dit dient te gebeuren tussen dinsdag 24 oktober en zondag 29 oktober. Wie zorgt voor materiaal: in overleg.

Installatiewerk in de keuken en badkamer

Voor een nieuwe keuken de leidingen verleggen, ook in de badkamer. Alleen het leidingwerk moet gedaan worden: water en afvoer.

Divers leidingwerk frezen en verleggen

Voor mijn nieuwbouwwoning graag prijsopgaven als ik een aantal klussen wil laten uitvoeren. 1. De warm- en koudwaterleiding in mijn keuken moet worden verplaatst (2,5 meter) naar de juiste locatie in de nog te plaatsen keuken. In de koudwaterleiding moet nog een t-splitsing gemaakt worden voor de beluchte kraan ter behoeve van de vaatwasser. Van de leidingen heb ik een foto bijgevoegd. Graag wil ik hetzelfde materiaal gebruiken om te verleggen. De warm en koud water aansluiting onder de spoelbak wil ik af kunnen sluiten met een hoekstopkraan. Hierop zal een Quooker flex worden aangesloten. 2. Ter behoeve van een decentrale verdeler (tiara) moeten er 5 sleuven voor electra worden gefreesd in de muur en bijbehorende gaten worden gemaakt voor de inbouw wcd's waarvan 1 perilex. 3. In de dekvloer van de woonkamer moeten 3 sleuven worden gefreesd over een lengte van 5 meter, boven de dekvloer aan beide zijden boven de sleuf in de muur een gat boren ter behoeve van de inbouwdozen. 4. Van een bestaande inbouwcontactdoos (loze doos) moet er een sleuf gefreesd worden naar een nabij gelegen locatie (1,5m) waar een WCD groep inbouw van 4 WCD's op rij komt. Ook hier dienen de gaten voor de 4 WCD's te worden gemaakt. 5. De afvoer verleggen naar de spoelbak ruimte waarbij een aparte aftakking gemaakt moet worden met zwanenhals ter behoeve van een eigen afvoer voor de vaatwasser op de "hoofdleiding" sifon met verdere aansluiting bij de spoelbak valt hier buiten. De beginlocatie van de afvoer staat tevens op de bijgevoegde foto.

Leidingen infrezen en verleggen

We laten een schuifpui plaatsen in ons nieuwe huis, waarbij de huidige verwarming vervangen moet worden door 2 design radiatoren aan beide zijden van de schuifpui. Hiervoor moet de bestaande leiding verlegd worden. Het materiaal graag leveren door de loodgieter. Graag radiatoren als losse prijs opnemen. Helaas is een bezoek op locatie nog niet mogelijk, omdat eind oktober de sleuteloverdracht is.

Leidingen verleggen voor een keuken

Voor een nieuw op te leveren woning in Diemen ben ik op zoek naar een vakman die de leidingen voor de te plaatsen keuken kan verleggen. Tekeningen van huidige en gewenste situatie zijn aanwezig. Verwachte opleverdatum: 4 oktober 2017.

Partners

Partners van Casius