Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leidingen radiator verleggen in verband met schuifpui? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leidingen radiator verleggen in verband met schuifpui. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leidingen radiator verleggen in verband met schuifpui

Nieuwe radiator plaatsen woonkamer

Ik wil graag een nieuwe radiator in de woonkamer hebben, word momenteel niet genoeg warmte geproduceerd. Voor de nieuwe radiator moeten nog leidingen worden gelegd.

Convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 170 De lengte van de convectorput kan maximaal twee meter zijn ivm naastgelegen deur. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator.

Leidingen radiator verleggen in verband met schuifpui

Wij willen bij de achter pui openslaande deuren plaatsen. Nu zit de radiator onder het raam en wij willen die verplaatsen naar de zijkanten. Een leiding moet doorgetrokken worden onder het huis door. Wij hebben stadsverwarming. De breede van de kamer is ongeveer 5 meter, het is dus de bedoeling dat deze leidingen verlegd worden.

Gasleiding verleggen en radiator plaatsen met spoed

Over twee weken wordt er een muur gemetseld, daarvoor moet de gasleiding buiten verplaatst worden. Buiten graag de gasmeter een kwartslag draaien en de gasleiding circa 3 meter verleggen. Ik heb ook een gevelkachel deze moet worden afgekoppeld en mogelijk afgevoerd, dit is afhankelijk van de kosten. Daarnaast heb ik een kleine radiator deze moet worden verwijdert, de leidingen opgeschoven en daar een grotere geplaatst worden. Radiator van circa 2.500 kw plaatsen. In eerste instantie is de gasleiding belangrijk. Ik zoek iemand binnen twee weken.

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Oriëntatie op nieuwe CV-installatie, inclusief oriëntatie op nieuwe radiatoren. Waarschijnlijk 1 radiator vervangen en 1 radiator afkoppelen. Ook mogelijk verwijderen en/of verleggen van leidingen.

Twee radiatoren plaatsen

In een zolderkamer met 2 ruimtes moeten radiatoren komen, er is 1 radiator reeds aanwezig (vanuit hier kunnen leidingen verlegd worden). Ruimtes worden in maart verder gemaakt d.m.v. nok verlenging en dakkapel. Aanleg en advies + levering 2 radiatoren.

Convector plaatsen op bestaande CV incl gat boren en leidingen omleggen

Ik wil een schuifpui, daarom moet er een radiator weg. Deze wil ik laten vervangen door een convectorput van ongeveer 1.80 m lang. De leidingen moeten hiervoor omgelegd worden. Graag de radiator afvoeren.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator (waar nu een ombouw omheen staat) willen vervangen voor een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer, met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. (Zitten nu rechts van de radiator, tegen de muur) - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten Lengte van de put/radiator/convector is volgens ons rond de 2,5/3m voldoende. Het moet in ieder geval de gehele woonkamer + keuken kunnen verwarmen (ongeveer 50m²)

Radiator verwijderen

Leidingen bevriezen en radiator in keuken verwijderen (blokverwarming) . Afvoeren optioneel.

Verticale radiator leveren en plaatsen, inclusief leidingen leggen

Woning is een appartement op de begane grond in Amsterdam met alleen vloerverwarming. Ik heb interesse in het plaatsen van een verticale radiator tegen de muur in de woonkamer. Echter, de leidingen ontbreken. De CV ketel is verwerkt in een keukenkast (open keuken) in een woonkamer van ongeveer 40 m2.

Partners

Partners van Casius