Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leidingen omleggen en plaatsen badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leidingen omleggen en plaatsen badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leidingen omleggen en plaatsen badkamer

Moederhaard vervangen door CV ketel

In het appartement dat ik voornemens ben te kopen heb ik een moederhaard (met centrale verwarmingselementen) en losse geiser. Ik wil globaal de kosten van vervanging weten, voordat ik een bod op het appartement doe, want de kosten van vervanging zijn van invloed op mijn bod. Ik wil graag deze installaties vervangen voor een HR-CV ketel dus ook voor gebruik warm water / douche. Graag advies over het type/ model CV installatie en locatie van inbouw, met zo min mogelijk leidingen omleggen. Het appartement is max 60 m2.

Leidingen omleggen en plaatsen badkamer

Wij hebben een optie op een huis dat we graag willen kopen. Hiervoor willen we de badkamer verplaatsen van de begane grond naar de eerste verdieping. Hiervoor moeten leidingen en afvoer verlegd worden. Graag een geheel nieuwe badkamer (15 m2) aanleggen. De gehele badkamer willen we betegeld hebben. Daarnaast willen we graag de leidingen ingefreesd hebben in de muur. De badmeubels zullen we zelf aanschaffen maar moeten wel nog geplaatst worden.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Ik wil graag de CV ketel verplaatsen naar een andere plek op de zolder. De ketel zelf zou nog mee moeten kunnen. Hij hangt nu op een onhandige plek in de ruimte. Zeker als we de zolder op een andere manier willen gebruiken. De ketel moet ongeveer 3 meter verplaatst worden.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Vanwege onze nieuwe aanbouw blijkt dat onze CV-ketel ongeveer 50 cm verplaatst moet worden en het leidingwerk daar op aangepast worden. Offertes graag via de mail.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Wij willen een slaapkamer op onze zolderverdieping maken. Hier hangt nu onze CVketel. Deze willen wij graag laten verplaatsen naar onze voorzolder. Daarnaast willen wij op onze voorzolder een waterafvoer en toevoer voor de wasmachine laten maken. Dit willen wij laten uitvoeren in de week van 24 februari. Offertes en reacties bij voorkeur graag via de mail.

Convector plaatsen op bestaande CV incl gat boren en leidingen omleggen

Ik wil een schuifpui, daarom moet er een radiator weg. Deze wil ik laten vervangen door een convectorput van ongeveer 1.80 m lang. De leidingen moeten hiervoor omgelegd worden. Graag de radiator afvoeren.

Leidingen omleggen + cv ketel verplaatsen en radiator + radiator bijplaatsen

I.v.m. de verbouwing zolderetage willen de CV ketel (Nefit Topline uit 2010) 3 meter verplaatsen naar een nieuw te realiseren technische ruimte (ook op zolder). De leidingen moeten omgelegd worden naar deze ruimte. Dit zou gaan om ongeveer 3 meter. Verder moeten 1 bestaande paneel radiator 2 meter verplaatst worden en moet er 1 identieke bijgeplaatst worden (het is een hele goedkope radiator, weet niet precies welke dit is). Tenslotte moet een in de zolderbadkamer aanwezige designradiator ook verplaatst worden.

Radiator op stadsverwarming vervangen door nieuwe en de leidingen stukje omleggen/verlengen.

Wij willen een 30 jaar oude radiator vervangen door een nieuwe, en de leidingen moeten een klein stukje omgelegd/verlengd worden. Dit in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken. Wij wonen in Almere Stad en hebben dus stadsverwarming. Kunt u deze klus voor ons klaren en hoeveel kust ons dat? Er van uitgaand dat u de radiator kunt leveren en plaatsen.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Om een vaste trap naar de zolder te kunnen maken moeten leidingen verplaatst worden, en de ketel ook.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Ik wil de CV uit de keuken naar de gang laten verplaatsen, met oog op verbouwen keuken tot kinderkamer. De afstand van de huidige plek van de cv naar de nieuwe plek is ongeveer 7,5 meter. De leidingen zouden moeten worden omgelegd. Graag ontvang ik een offerte.