Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leidingen aansluiten in badkamer en keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leidingen aansluiten in badkamer en keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leidingen aansluiten in badkamer en keuken

Inventum boiler installeren

Een oude geiser van mijn moeder moet vervangen worden door een elektrische Inventum boiler van 50 Liter. De boiler van Inventum inclusief kraan en inlaatcombinatie van 8 bar is al gekocht. Hij moet alleen geïnstalleerd worden qua stroom ( extra groep ) , leidingen en ophangen/aansluiten.

Designradiator op bestaande aansluiting aansluiten

Ik wil een designradiator laten plaatsen. De leidingen moeten aangepast worden omdat er eerst een normale radiator zat. Vervolgens moet een badkamermeubel van 60 cm breed geplaatst worden inclusief wasbak, kraan en afvoer. Als laatst moet er een duoblok geplaatst worden.

Gasleiding onder de vloer aanleggen

Aansluiting in de keuken maken voor een kookplaat op gas. Nu zit er een elektrisch, maar dit wil ik graag op gas hebben. We moeten hiervoor: 1. Aftakken van de leiding naar de CV, 2. Direct door een beton of steen muur heen, 3. Ongeveer 3 meter onder een houten vloer door dus in een mantel, (deze zal ik begaanbaar maken) 4. Weer door een muur heen (beton), 5. Aansluiten op de gasplaat (ongeveer 1.5 meter van de doorvoer). De klus betreft enkel het aanleggen van de leidingen.

Airco aansluiten, vullen, afpersen en testen

Airco leidingen aansluiten, vullen, afpersen en testen.

CV ketel plaatsen en leidingen aansluiten

CV ketel plaatsen en leidingen aansluiten

Pelletketel op de cv aansluiten

Alleen de Pelletketel is aangeschaft, ik wil graag een installatie van de ketel, inclusief een doorvoer in de muur. De ketel is in de schuur geplaatst er moeten leidingen komen van de schuur naar de bijkeuken, afstand is ongeveer 5 meter, doorvoer van leidingen in muur is noodzakelijk evenals een keerklep, vuilfilter 2 afsluiters en een laadventiel.

Leidingen aanleggen en radiatoren aansluiten

Ik ben eigenaar van een pand met 1,5 woonlaag. Op de bovenverdieping is vorig jaar een cv-combiketel geplaatst voor warm water. Ik heb nu 5 radiatoren gekocht en wil die laten plaatsen. Er moeten er 2 op de bovenverdieping komen en 3 beneden. Alle leidingen moeten worden gelegd. Er zijn houten vloeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Leidingen aansluiten in badkamer en keuken

De sleuven zijn al gezaagd, nu wil ik de leidingen aan laten sluiten plus douchekraan aansluiten. De leiding komt op 1 plek binnen in de badkamer, er moet 1 vertakking naar mijn douche, 1 naar mijn wastafel en 1 naar mijn keuken gemaakt worden.

Aansluiting van een Quooker Combi

Wij willen in een keukenkastje een Quooker Combi laten aansluiten. Er zit daar al een stopcontact en er lopen ook al leidingen door het kastje. We zullen de Quoker zelf kopen. Wij ontvangen graag uw offerte voor het installeren.

Radiator aansluiten

Ik heb een stukje aan mijn huis gebouwd en daar een eigen 'café' gemaakt. Er hangt daar op de muur een lange radiator van 240 cm. Ik zoek een vakman die deze voor mij kan aansluiten. Er moet een doorvoer worden gemaakt door de muur, zodat de radiator kan worden aangesloten op de leidingen in de ruimte daarachter. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang dan uw prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius