Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leidingen aansluiten in badkamer en keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leidingen aansluiten in badkamer en keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leidingen aansluiten in badkamer en keuken

CV ketel plaatsen en leidingen aansluiten

CV ketel plaatsen en leidingen aansluiten

Pelletketel op de cv aansluiten

Alleen de Pelletketel is aangeschaft, ik wil graag een installatie van de ketel, inclusief een doorvoer in de muur, De ketel is in de schuur geplaatst er moeten leidingen komen van de schuur naar de bijkeuken, afstand is ongeveer 5 meter, doorvoer van leidingen in muur is noodzakelijk evenals een keerklep, vuilfilter 2 afsluiters en een laadventiel

Leidingen aanleggen en radiatoren aansluiten

Ik ben eigenaar van een pand met 1,5 woonlaag. Op de bovenverdieping is vorig jaar een cv-combiketel geplaatst voor warm water. Ik heb nu 5 radiatoren gekocht en wil die laten plaatsen. Er moeten er 2 op de bovenverdieping komen en 3 beneden. Alle leidingen moeten worden gelegd. Er zijn houten vloeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Leidingen aansluiten in badkamer en keuken

De sleuven zijn al gezaagd, nu wil ik de leidingen aan laten sluiten plus douchekraan aansluiten. De leiding komt op 1 plek binnen in de badkamer, er moet 1 vertakking naar mijn douche, 1 naar mijn wastafel en 1 naar mijn keuken gemaakt worden.

Aansluiting van een Quooker Combi

Wij willen in een keukenkastje een Quooker Combi laten aansluiten. Er zit daar al een stopcontact en er lopen ook al leidingen door het kastje. We zullen de Quoker zelf kopen. Wij ontvangen graag uw offerte voor het installeren.

Radiator aansluiten

Ik heb een stukje aan mijn huis gebouwd en daar een eigen 'café' gemaakt. Er hangt daar op de muur een lange radiator van 240 cm. Ik zoek een vakman die deze voor mij kan aansluiten. Er moet een doorvoer worden gemaakt door de muur, zodat de radiator kan worden aangesloten op de leidingen in de ruimte daarachter. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang dan uw prijsindicatie.

Moederhaard en boiler door een combiketel vervangen

Ik heb een 4 kamer appartement van 60 m2 in Rotterdam Kralingen. Momenteel is er een moederhaard in de woonkamer, in alle kamers zijn radiatoren en er is een elektrische boiler in de keuken voor de warmwatervoorziening. Ik wil de moederhaard en de boiler vervangen door een HR (24 kW) CV-ketel. Mijn idee is dat de CV in de keuken op de plek van de boiler komt te hangen. De keuken ligt aan de achtergevel van het appartement. Luchttoevoer en afvoer van verbrandingsgassen zou mijns inziens moeten worden geregeld via nieuw aan te leggen (concentrische) buizen naar/ door de achtergevel. Kan dat volgens het bouwbesluit 2012? Het appartement ligt op de een-na-bovenste etage. Zijdelings is er op de achtergevel meer dan 2 meter afstand naar de buren op de zelfde etage. Afvoer van condenswater kan via de aanwezige waterafvoer van de wasmachine in de keuken. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag een advies of deze constructie qua bouwregelgeving en burenrecht mogelijk is en een indicatie van de kosten van aankoop/ installatie van de CV en het omleggen en aansluiten van leidingen.

Houtkachel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor leveren en aansluiten van een Jacobus 6 open haard. Dit moet inclusief rookkanaal van 9,50 meter, met een diameter van 13 cm. Ik wil graag een prijs inclusief het boren in de betonvloer, hier zijn zachte blokken in gestort. Inclusief aansluit set van de externe luchttoevoer, en vloerplaat. Er zitten geen leidingen in de vloer.

Nieuwe radiator en buitenkraan monteren

Omdat ik openslaande deuren krijg, moet er een grote radiator worden verwijderd. Ik koop zelf een nieuwe radiator en die wil ik op de muur naast de openslaande deuren laten plaatsen. De leidingen moeten daarvoor worden verlengd. Verder wil ik een buitenkraan laten aansluiten. Er loopt al een leiding buiten. Ik ontvang graag uw offerte.

Extra radiator laten bijplaatsen

Op de slaapkamer zit nu 1 radiator. Vanuit deze wil ik een 2e radiator laten plaatsen op ca. 2 meter hiervandaan op dezelfde muur. Deze slaapkamer word gesplitst waardoor er 2 kamers ontstaan waarin dan beide een radiator zit. De werkzaamheden liefst zsm starten. Graag ontvang ik een offerte met apart vermeld: - Aansluiten - Frezen in de vloer/muur voor de leidingen - Materialen

Partners

Partners van Casius